Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

bakın kızlar...

prensesimin ilk kıyafetleri:
eltim alıp getirmiş gene gün.

bu kadife etekli,gömlekli takımı:

bu kalın penye üst

bu yazın giyeceği penye elbisesi:

bu kot etekli şirin takımı:

çok güzelmiş canım Allah iyi gunlerde giydirmeyi nasip etsin... kot eteğe bayıldım özellikle...

güzel paylaşımın için teşekkürler arkadaşım. ben de 25. haftadayım artık yavaş yavaş çantamı hazırlayım diyorum bakalım.

canım yaaaa çok tatlı çok güzel kıyafetler.allahım giydirmeyide nasip etsin.bende almak istiyorummmmmmmmmm (((( ama mavi mi pembe mi orası belli olmadıgı için alamıyorum

masallah sen çeyizi düzmüşsün bende daha 1 tane bile yok bizim buralarda adettir 7, ayı beklioz e bide hediyee gelcek zaten fazlasıyla oyuzden olsa resimleri koyardım ama daha ortada pek bişeyi yok oğlusumun

samiracım aldıkların gercektende cok gzller.allahım üstünde eskitsein inşallah sağlıkla mutlulukla..nerden aldığını sorucaktım ama önce hangi ildesin die sorsam daha dooru olur.baktım ama yazmıyor??

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy nuraycım inanılmaz süper güzeller yarabbim yaaaaaa
yok böyle bir şeyy
cimcime çok güzel olucak çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cidden bayıldım pembe elbise hastane çıkışı ayyyy ayyyy ben bittim valla hepsine yaa

Samira, hepsi birbirinden güzel bayıldım :))) güzel günlerde giysin küçük süslü prenseskaydirigubbakcemile3

Netten aldıkların beklediğin gibimi geldi? güvenilir mi? hangi siteden aldın bir mahsuru yoksa yazarmısın canım? çok alışveriş yapmışımdır netten ama hiç tekstil ürünü almamıştım, bide bebeklerim için olunca daha çok tereddüt ediyorum.

samire şirinenin ciciclerine bayıldım hepsi birbirinden güzel ...ee kız çocuğu büyütmenin en keyifli tarafıda giyim konusundaki alternatifler olsa gerek güle güle giydir canım...:)

off ya herkes bişiyler almaya başlamış bende daha tık yok.. ekimde izne çıkınca alayım diyorum hepsini.. ihtiyaç listesine baktımda gözüm korktu .. nasıl yetişecek onca şey diye bir telaş aldı beni..annemde tatilde tel açım anacum yetiş geç kaldık dedim kadıncağız güldü kızım 10 günde biter sıkma canını yanındayım dedi sağolsun annecim içime su serpti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…