- Konu Sahibi loveinnovember
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yeni yaşamışsınız şimdi rol yaparsanız ilerde daha fena patlarsınız içinize atmayın acınızı en başta yaşayın ki içinizde büyümeye devam etmesin. Ağlayın bağırın çağırın evde yalnızken..Çok teşekkür ederim burdaki yorumlar iyi geldi kafamda atamadığım düşünceler vardı ve normalde mutsuzsam yüzüme yansır ama güçlü durmalıyım gibi bir kafaya girdim insanlara gülüyorum, sohbet ediyorum bazen napıyorum ben diyorum. Atlatacağım inşallah sadece belki de hazır değilim hala bebek fikrine diyorum vardır bir hayır.
Öyle yapacağım teşekkür ederim. Hemen hayata karışmak istemedim dün bile yalnız kalamadım sanırım biraz buna da ihtiyacım var bugün işten izin aldım. Yine de iş yerimde iki kişi dışında kimsenin bilmemesi de beni rahatlatıyor.Daha çok yeni yaşamışsınız şimdi rol yaparsanız ilerde daha fena patlarsınız içinize atmayın acınızı en başta yaşayın ki içinizde büyümeye devam etmesin. Ağlayın bağırın çağırın evde yalnızken..
Ben de 1 martta kürtaj oldum 1 hafta boyunca uyku uyuyamadım sadece mecburi bi şeyler yedim telefonda bile kimseyle konuşmadım bi tek eşim vardı sonra telefonda konuşmaya başladım daha sonra ne yaşadığımı bilmeyen insanlarla sosyalleşmeue başladım bu daha kolay geldi şimdi bugün ilk iş günüm artık bilen arkadaşlarımla bir arada olacam adım adım ilerlerseniz daha kolay geliyor![]()
Tekrardan olacaktır hiç telaş etmeMaşallah sizin adınıza sevindim
Ben yorgunum çünkü vajinismustan sonra yenince gebe kaldım ve çok mücadele ettim muayenesi kontrolü her şey bana zordu üzüldüm doktor en azından hamile kalabiliyorsun üzme kendini tekrar olur dedi ama işte insan üzülüyor
İnşallahTekrardan olacaktır hiç telaş etme![]()
Merhabalar ben şuan sizin yaşadığınız durumu yaşıyorum fakat benim ikinci gebelik ilki kisten dolayı düştü 4 ay sonra hamile kaldım şuan bana da kalp atışı yok kürtaj diyorlar ve bana genetik test yapmamı söylediler siz yaptınız mı genetik testi bende sizin gibi ağlamaktan kendimi yıprattım sizin gibi kürtaj olursam uzun süre düşünmek istemiyorum aynı şeyleri yaşamak zor geliyorDün gece kanama ve parça geldi. Acile gittik yatış dediler sabah doktor alttan muayene de kalp atışı yok dedi. 9+2 deydim. Kürtaj dediler. Güvenemedim iyi denilen bir doktorun kliniğine gittim baktı 8. haftada durmuş gebelik anormali bir gebelik dedi kalbi durmuş. 10 gündür o şekilde geziyormuşum yani kanama olmasa anlamazdım. O doktorda kürtaj deyince olmaya karar verdim vakum yöntemiyle kürtaj yapıldı. Tamamen temizlendi.
Anormal bir gebelik devam etmemesi daha hayırlı olmuş dedi. Yaşım 30 çok ara vermeyin kendini bırakma ilk gebelikte böyle şeyler olabilir dedi.
Gebeliğin böyle olması sizden kaynaklı değil ama bu şekil gebeliğin olmasında benim hatam var mı geçen haftalarda aşırı üzülmüştüm ağlama krizinden kendimi kurtaramadım o zaman üzülüyorum.
Çok yoruldum sanki denemekte istemiyorum uzun bir süre. 2 aylıkta söyledik millete keşke bekleseydik diyorum biraz daha. İçimi dökmek istedim güçlü kalmaya çalışıyorum ama ara ara duygu karmaşası yaşıyorum.
Doktor ilk gebelikte olabilir ikinci olma olasılığı %10 dedi bana. Eğer ikincide de aynısı olursa genetik test yaparız dedi. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun benim bir yanım tekrar isterken bir yanım korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan. Hevesin kursağında kalıyor. Yine de Allah büyüktür sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Merhabalar ben şuan sizin yaşadığınız durumu yaşıyorum fakat benim ikinci gebelik ilki kisten dolayı düştü 4 ay sonra hamile kaldım şuan bana da kalp atışı yok kürtaj diyorlar ve bana genetik test yapmamı söylediler siz yaptınız mı genetik testi bende sizin gibi ağlamaktan kendimi yıprattım sizin gibi kürtaj olursam uzun süre düşünmek istemiyorum aynı şeyleri yaşamak zor geliyor
Anladım allah yardımcımız olsun benim 2.gebelik bu hafta her şey netliğe kavuşacak gönül ister kalp sesi duyulsun duyulmazsa da her şey Allahtan genetiğe gideceğim sanırım ama sizede tavsiyem genetik yaptırmanızdır ben keşke ilk gebeliğimde bilseydim yaptırmak için çok uğraşırdım genetik testleriDoktor ilk gebelikte olabilir ikinci olma olasılığı %10 dedi bana. Eğer ikincide de aynısı olursa genetik test yaparız dedi. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun benim bir yanım tekrar isterken bir yanım korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan. Hevesin kursağında kalıyor. Yine de Allah büyüktür sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
Genetik testi devlette yapılıyor mu?Anladım allah yardımcımız olsun benim 2.gebelik bu hafta her şey netliğe kavuşacak gönül ister kalp sesi duyulsun duyulmazsa da her şey Allahtan genetiğe gideceğim sanırım ama sizede tavsiyem genetik yaptırmanızdır ben keşke ilk gebeliğimde bilseydim yaptırmak için çok uğraşırdım genetik testleri
Evet yapılıyor bende devlete randevu aldımGenetik testi devlette yapılıyor mu?
Evet ben de buldum teşekkür ederim eşimle konuştum gideceğizEvet yapılıyor bende devlete randevu aldım
Haklısınız. Arkadaşım kızında yerlere gelecek kadar kanama yaşamış kesenin etrafı kanama alanı doluymuş ona rağmen sağlıkla doğdu bebeği. Geleceği varsa geliyor. Kesinlikle hemen söylemem 3 hatta 4. Ayı beklicem eşimle o konuda çok pişmanız ilk gebeliğimdi heyecanlandık tabi.Defalarca kayıp yaşadım. Şunu tecrübe ettim. Nasibi yoksa aylarca kıpırdamadan stres yapmadan yatsan bile gidiyor. Yaşayacak olansa aylarca kanamayla bile yaşıyor. Yani kendini suçlama. Düşügün küçük 1 adet sonra denemeye başlayabilirsin. İnsanlara 3. Aydan sonra söyle. Üzülme lütfen beterin beteri var![]()
Evet benim ilk bebeğim düştü. Sonra sağlıklı şekilde gebeliğim ilerledi doğumda oksijensiz kaldı 2 gün sonra kaybettim. Sonra kimyasallar düşük. Sonra sağlıklı gebeligim ilerledi çok şükür doğdu 1 yaşında. Şimdi yine hamileyim. 15 haftalık 11 haftalikten beri kanama oluyor kanama alanı olduğu için. Allaha emanetiz yaşama nasibinde varsa yaşar. O yuzden isterken hayırlısını işte her zamanHaklısınız. Arkadaşım kızında yerlere gelecek kadar kanama yaşamış kesenin etrafı kanama alanı doluymuş ona rağmen sağlıkla doğdu bebeği. Geleceği varsa geliyor. Kesinlikle hemen söylemem 3 hatta 4. Ayı beklicem eşimle o konuda çok pişmanız ilk gebeliğimdi heyecanlandık tabi.
Kendinizi suçlamayın lütfen ben de aynı şeyi yaşadım 7.haftada kalbi durmuş ve 3 hafta anlamadık kanama gelince kürtaj oldum şu an 15 haftalık hamileyim ilk gebeliklerde rastlanıyor bu duruma ben de 35 yaşındayım hayırlısıyla yine olur inşallahDün gece kanama ve parça geldi. Acile gittik yatış dediler sabah doktor alttan muayene de kalp atışı yok dedi. 9+2 deydim. Kürtaj dediler. Güvenemedim iyi denilen bir doktorun kliniğine gittim baktı 8. haftada durmuş gebelik anormali bir gebelik dedi kalbi durmuş. 10 gündür o şekilde geziyormuşum yani kanama olmasa anlamazdım. O doktorda kürtaj deyince olmaya karar verdim vakum yöntemiyle kürtaj yapıldı. Tamamen temizlendi.
Anormal bir gebelik devam etmemesi daha hayırlı olmuş dedi. Yaşım 30 çok ara vermeyin kendini bırakma ilk gebelikte böyle şeyler olabilir dedi.
Gebeliğin böyle olması sizden kaynaklı değil ama bu şekil gebeliğin olmasında benim hatam var mı geçen haftalarda aşırı üzülmüştüm ağlama krizinden kendimi kurtaramadım o zaman üzülüyorum.
Çok yoruldum sanki denemekte istemiyorum uzun bir süre. 2 aylıkta söyledik millete keşke bekleseydik diyorum biraz daha. İçimi dökmek istedim güçlü kalmaya çalışıyorum ama ara ara duygu karmaşası yaşıyorum.
Öyle gerçekten şuan kendimi suçlama evresindeyim bundan kurtulamıyorum. Keşke o kadar üzülmeseydim zarar mı verdim, duphaston vermişti ama düzenli içemedim benim yüzümden mi oldu diye aklıma gelip duruyor. Bir doktoru dinledim anormali olan bebekte düşüğü geciktirir ama engellemez diyor bu ilaç için bilmiyorumEvet benim ilk bebeğim düştü. Sonra sağlıklı şekilde gebeliğim ilerledi doğumda oksijensiz kaldı 2 gün sonra kaybettim. Sonra kimyasallar düşük. Sonra sağlıklı gebeligim ilerledi çok şükür doğdu 1 yaşında. Şimdi yine hamileyim. 15 haftalık 11 haftalikten beri kanama oluyor kanama alanı olduğu için. Allaha emanetiz yaşama nasibinde varsa yaşar. O yuzden isterken hayırlısını işte her zaman
İnşallah teşekkür ederimKendinizi suçlamayın lütfen ben de aynı şeyi yaşadım 7.haftada kalbi durmuş ve 3 hafta anlamadık kanama gelince kürtaj oldum şu an 15 haftalık hamileyim ilk gebeliklerde rastlanıyor bu duruma ben de 35 yaşındayım hayırlısıyla yine olur inşallah
Evet bende 2 düştüğümde de kanama başladığında dufaston içiyordum. Düzenli kullanmama rağmen düşüyordu. Yani sağlıksız olan düşüyor. Ama o ilaç çok iyi kanamayı hemen kesiyordu. Şuanda içiyorum dufastonu hamileligimin başından beri. Kendini suçlama nasibinde yoksa olmuyor.Öyle gerçekten şuan kendimi suçlama evresindeyim bundan kurtulamıyorum. Keşke o kadar üzülmeseydim zarar mı verdim, duphaston vermişti ama düzenli içemedim benim yüzümden mi oldu diye aklıma gelip duruyor. Bir doktoru dinledim anormali olan bebekte düşüğü geciktirir ama engellemez diyor bu ilaç için bilmiyorum![]()
Benim de kesiyordu sonra yine kanama oluyordu. 4 defa kanama oldu. En sonuncuda parça gelince anladım artık. Zaten 10 gündür olan olmuş kalbi atmıyormuş. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeEvet bende 2 düştüğümde de kanama başladığında dufaston içiyordum. Düzenli kullanmama rağmen düşüyordu. Yani sağlıksız olan düşüyor. Ama o ilaç çok iyi kanamayı hemen kesiyordu. Şuanda içiyorum dufastonu hamileligimin başından beri. Kendini suçlama nasibinde yoksa olmuyor.