Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

cok guzellermiş ballım Allah gule gule giymeyi nasip etsin herbirini... Hastane çıkısının yazlık ya da kıslık ayrımı oluyor mu?

cok guzellermiş ballım Allah gule gule giymeyi nasip etsin herbirini... Hastane çıkısının yazlık ya da kıslık ayrımı oluyor mu?

yok canım ayrı olmuyo sen ne istersen onu yapıyorsun ne de olsa kış bebişleri ablamda hırkasını filan kadife almış tulum uzun kollu üstüne hırkayı giydiririm büyük ihtimalle

kız ballım, ne ballı kızsın sen öyle ablan almış ne güzel :)

ben bu topiğe pek bakmıyorum canım. ben daha bi çöp bile almadığım için alınanları gördükçe panik oluyorum.

çok güzel canım prensesimizin giysileri. Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin.
bende ufak ufak almaya başlasam iyi olacak galiba

bende daha almadım 6 ayım dolsun öle alıcam ben oğluma 8 aylık hamileyken almaya başladım ablam erkenden başladı almaya dayanamıyo kız kıyafetleri görünce coksekeriremsu

çok şeker ya bebiş kiyafeti görünce dayanamiyorum sırnaşık şey:
Allah mutlu mesut saglıklı gunlerde giydirmeni nasip etsin Eren'e...

canım cok ciciler Allah sağlıklı bi şekilde giydirmeyi nasip etsin.cok heveslendim ya.cok tatlılar

eminecim çok güzeller canım iyigünlerde kullansınbende resimleri çekip yollayacağım en yakın zamanda inş. ama dış giyim var sanırım senin aldığın 0-3 ay arasımı o yoksa daha mı büyük canım

kızlar cicileriniz çokk güzel.. özendim valla. Allah hepimize giydirmeyi daha nice seneleri nasip etsin inşallah mibarek cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin. oğluşumunda ilk cicileri fenerli olcak benimm İnşallah gerisini artık aldıgımda bende çekip paylaşırım sizlerle :)) güle güle kullanın hepiniz

Alınan ciciler çok tatlıya bende biran önce bebişlerime kıyefet elmek istiyorum ama malesef ikizlerden birinin cinsiyetini daha iğrenemedik.Bende bir erkek alışverişi yapacam diyeri kısmet artık diraz daha bekleyceyik.Alınanları bebişlerinize en güzel günlerde giydiresiniz.

bunlarda benim güzel kelebeğimin allah iyi günlerde giydirmeyi nasip eder hafta sonu babasını batırdık kızımla :lepi:

cok teşekkürler kızlar eşim daha tutmasa neler neler alırdım hafta sonu baya alışveriş yaptık kızıma bende eşimde cok heyecanladık dogrusu kıyafetlere baktıkca gözlerimiz doluyo ikimizinde senağlama ama bunlar güzel duygular yüce rabbim inşallah sağsalim sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımıza verirde daha cok seviniriz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…