- 29 Ocak 2021
- 1.776
- 5.315
- 108
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
Lohusalığın dozu zaten bu şekilde artabiliyor. Elbette bir çocuğa bakabiliriz ama bu trafiğe çıkmak gibi bir şey. Ne kadar ehliyet almış olsan bile zamanla daha iyi kullanıyorsun arabayı ve yola, araçlara, insanlara daha hakim oluyorsun.Tecrübe diyorum ya budur işte..
K.validen ne güzel yol göstermiş,olması gerekende şu müslin bezler ne kadar işe yaradı.
Kızım hayatında bir bebek bakımı nasıl olur hç bilmezdi tek çocuk çünkü,bebeğin üstünü değiştirecek korkarak yapıyordu birşey olacak diye.Göstererek öğrendi bebek nasıl tutulur nasıl üst değişir göre göre öğrendi.
Bir de sanki torun doğsasada biz baksak diye kimse hazırda beklemiyor. Zaten insanlar çocuğunu büyütmüş ve sorumluluğu ağır olan bir canlının bakımını üstlenmek için can attıklarını düşünmüyorum.
Elbet sevecekler, torunu iyi olsun isteyecekler ama komple bakmak için meraklısı değiller yani

Valla beni ve çocuğumu benimseyen bir kv. Sahip olmak güzel bir şey. Ne hali varsa görsün demiyor. Başkasını bilmem ama bana ve çocuğuma ilgi göstermeleri beni mutlu ediyor. Bunu her şeye karışsın manasında söylemiyorum. Kendini bilen insan zaten ölçülü davranıyor.