Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

Maşallah Çelik.Bütün aile oğluna çalışmış.Çok güzel kışlık kıyafetleri olmuş şimdiden.Güle güle giydir bebişine.

canım hepsi çok güzel ama özellikle ben buna bayıldım.örgü bilmiyorum basit şeyler haricinde nasıl yaptığını tarif etsen bende yapmak isterdim çalıntı olmasın dersen tabi

anlatırım tabi zaten kolay ama örnek elinde olsa daha rahat ederdin kemer kısmından babaşlanıyo 3gözbaşlanıp 9 akadar arttırılıyıo 34 haroşodan sonra her iki taraftan arttırılarak 65 gö old arttırmayı bırakıyoru5duz 5haroso 5düz 5haroso ördükten sonra kol kısmı için üstten 25 gözü örmeden kalanını 5 düz örüyoz sonra kolu birlestirmek için 25 göz arttırıyozsonra kkemer için kolun 5 aşağısından 12 göz kesiup 1 sıra örüp 12 arttırıp birlestiriyoz sonra arka 5 düz 5 haroşo örülüyo 6. haroşoda 2.kol aynı sekilde yapılıyo önde diger ön gibi ama bu sefer kemere doğru gidildiğinden arttırma değil kesme yapıca zkemerid eördün mü bitiyo insallah anlata bilmişim dir kolay gelsin canım beğenmene sevindim önün deki kediyide tığla sıkine yaptım sonra üstünü iğne ile işledim sonra kazağa diktim ama üstten dikmedim cep görevi görsün istedim malum ufaklıkların mendili yanlarında olmalı şimdi yakın resimler

http://img375.imageshack.us/my.php?image=image595iv6.jpgkafamçokkarıştı

arkadaşlar bebe sound fetal dinleme cihazını duydunuzmu yada kullananınız varmı? benim çok hoşuma gitti ilk gebeliğim ve bebeğimin tekmelerini hıçkırıklarını kalp atışlarnı dinleyip kaydetmek isterdim fiyatı 70 ytl biraz pahalıma geldi onun yerine başka bi ihtiyacımızı alırız ama gerçekten güzel bişey http://market.anneyiz.biz/?bid=504&pId=4307&q=pd

canım bende var ama kaydetmedim hiç bide bu aralar kullanmıyorum ilk zamanlar kullandım korku vardı bende acaba yaşıyomu diye şimdi kenarda duruyo

ne güzel bende istiyorum devamlı onu dinleyebilirim yani ilk olunca herşey olsun istiyo insan bende az oynadığı zaman endişeleniyorum

arkadaşlar bu converse patikler çok hoşuma gidiyodu bugün deneyim dedim ve bitane ördüm benim oğlum olcak bu denemelik pembe oldu

arkadaşlar çok oldum biliyorum ama bişey sorcam cahilliğime verin lütfen
bu beşiklerin kenarlığı sonradan takılabilen türdenmi yoksa kenarlığı yokmu

arkadaşlar çok oldum biliyorum ama bişey sorcam cahilliğime verin lütfen
bu beşiklerin kenarlığı sonradan takılabilen türdenmi yoksa kenarlığı yokmu
Normalde kenarlığı var fakat bebeğiniz buyuduğunde kenarlık çıkıyor hatta benim bildiğim ayak ucundaki alt açma da çıkıp 13-14 yaşına kadar kullanılıyor bu tarz yataklar. sonradan genç odasına dönüşüyor yanii

alırken iki tarafındada kenarlık oluyo yani.ilk aylar bebek yatabilir ama hareketlendikçe kenarlıksız yatamaz bu tarz beşikleri seviyorum ama bilmediğim için soruyum dedim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…