• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

d0719142801hz8.jpg
[/IMG]

samiracım hepsi çok güzel prensesin güzel mutlu günlerde eskitsin inşallah baya bişeyler almışsın bende aldım bıraz ama senınkılerın yanında baya az kalır ama hergun cıkıp bakmak ıstıyorum insan aldıkça almak istiyor

Samira, hepsi birbirinden güzel:nazar: bayıldım :))) güzel günlerde giysin küçük süslü prenseskaydirigubbakcemile3

Netten aldıkların beklediğin gibimi geldi? güvenilir mi? hangi siteden aldın bir mahsuru yoksa yazarmısın canım? çok alışveriş yapmışımdır netten ama hiç tekstil ürünü almamıştım, bide bebeklerim için olunca daha çok tereddüt ediyorum.

zeamays bende netten iki tane deneme olsun diye bebek takımı tulum vs bişiler aldım hepsiburadadan çok memnun kaldım hem taksitte yapıyo devamını alıcamm nasipsegamyoncuiremsu

lilyum76 peki siz bebikinize isim düsündünüzmü? kizmi erkekmi?

melihacım slm,benimkide kız olacak hayırlısı ile...isim konusuna gelince bulamadık dersem inanırmısın bilmem ama hakikaten çok içime sinen isim hala bulamadım yada seçenek fazla diyemi acaba karar veremiyorum...
yardımcı olursan sevinirim..
ayrıca Sena hanım adıyla yaşasın güzel bi seçim olmuş...:nazar:

efemin cicileri bu gün örgüler bunlar benim ördüklerim
babasına ördüğüm kazağın kalan iplerinden ördüm baba oğul takım giyecekler

Back