• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

oyyy oyyy çok güsel hepsi benim oğlumun aha bişeyciği yok off yaa bende almak istiyom artık ama aldırmıyolar ne adetmiş bee :(

çok şirin yaaa:)) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah bayıldım kızzz... tutmayın beni alışverişe çıkıyorum...(dermişim))))

bunlarda benim kızlarımın ilk giysileri :)))

cimg1235ai3.jpg

bu hastane çıkışının birde lila renklisini aldım.

cimg1237fh9.jpg

canım cok güzel bunlar allah giydirmeyide nasip etsin canım (buarada kız anneleri olarak cok şanslıyız kızlar içişn cok çeşit kıyafet var)kaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah. çok sağol teyzesi.
öyle güzel şeyler varki, al al bitmez hihoyyythihoyyyt çok güzel elbiseler var bayıldım ama acil ihtiyaç değil şimdilik. en gereklilerini tamamlamak gerek. daha çooooook şey almak gerek çok sırnaşık şey

zeamays güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim kızlar fazla bişey almayın fazla alınca giydiremiyeceğiniz çok kıyafet oluyo çünki hemen büyüyolar bi bakıyonuzki tulum olmuyo

ay aman Yarabbiiiiiiiiii bu ne güzelliktir zeamayscım ay ben daha bebişleri görmeden elbiselerini ısıra ısıra bitirim valla yeriim yerrrrrrrrrrr cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 çok güzel canım hepsi Maşallah bebişlerine sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Allah valla bayıldımm mıncıklayasımm geldii :teytey: :1hug:

zeamays güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim kızlar fazla bişey almayın fazla alınca giydiremiyeceğiniz çok kıyafet oluyo çünki hemen büyüyolar bi bakıyonuzki tulum olmuyo

ay napiiim dayanamıyor insan. hem çok bişey almadım iki tane hastane çıkışı aldı, birkaçta tulum. başka zıbın almayacağım ama boy boy tulumlar alacağım daha. herhalde en çok onlara ihtiyaç olur. Sen tecrübelisin ballımcııım, başka ne önerirsin bize?

ay aman Yarabbiiiiiiiiii bu ne güzelliktir zeamayscım ay ben daha bebişleri görmeden elbiselerini ısıra ısıra bitirim valla yeriim yerrrrrrrrrrr cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 çok güzel canım hepsi Maşallah bebişlerine sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Allah valla bayıldımm mıncıklayasımm geldii :teytey: :1hug:

ayyy sorma canım bende hepsini, teker teker öptüm. minik minik ne kadar güzeller. Allahım sağlıkla kavustursun bizi bebeklerimize, daha neler alırız onlarakaydirigubbakcemile5

bende istiyom bendeee ayy valla ultrason aşı tahlil derken valla daha çocuğa fırsat gelmedi inşallah bu aydan sonra artık ama saolsun annem kayınvalidem alıyo daha getirmediler bana ufak tefek şeyler kalcak gibi

ya kızlar bende kızıma aldıklarımın resımlerını cektım ama buraya nasıl koycam bılmıyom yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben yardım edebilirim canım su adrese girip gözatı tıklıyorsun sonra bilgisayardaki koyacagın resmia.s. bulup tamamı tıklıyorsun.sonra url ile baslayan linki kopyalayıp mesaj yazdıgın yere yapıştır kolay gelsin

eltim dün gece saolsun cihcconun bebek bakım setini almıs bana çok güzell harika kokuyo çanta hediyeli ama çiko ne renk yapmıs o çantayı ööle tek renk sanırım baska renkleri yok ama saolsun yengesi çok mutlu oldum...

Merhaba

Tüm alınan giysiler çok güzel,hayırlı olsun.ALLAH(CC)olmayanlara da,alamayanlara da bir şekilde almayı nasip etsin inşallah(amin).:Saruboceq:

Benim,nasipse bu 2.evladım olacak.Giysiler konusunda bir tavsiyem var.Şayet kabul ederseniz.Bence çok fazla ayaklı tulum,pantolon almayın.Çok çabuk küçülüyorlar.Onların yerine ayaksız takımları tercih edin.Çorap veya külotlu çorap giydirip kullanabilirsiniz. Ayrıca ayak gelişimi için de ayaklı takımlar,tulumları pek önermiyorlar.Gelişim açısından pek tavsiye edilmiyor.Bebekler sürekli gelişiyorlar,büyüyorlar.O yüzden acil,çok lazım olanları tercih edin.Onu hesab ederek ve gelecek hediyeleri düşünerek eksiklerinizi tamamlayın.

Ben de kızıma çantamız için lazım olan birkaç acil cicileri poşetledim.Ama erken olduğu için henüz çantaya yerleştirmedim.Eksiklerimi de listeledim.

Tahminim; 3 hastane çıkışı,önden çıtçıtlı ayaklı tulum,3 çift çorap,2 yelek,iki battaniye(birisi çıtçıtlı ve birisi peluş)3 ya da 4 tane kollu,çıtçıtlı atlet,2 zıbın takımı,yeni doğana göre 3 penye takım yeterli olur.2 kadife tulum var.Yine ilaveler düşünüyorum.Acaba çok mu abarttım dersiniz? CADIARZU Ne olur ne olmaz deyip çantayı iyice doldururum ya hayırlısı artık.sırnaşık şey
Hayırlısıyla normal doğum olursa en çok iki gün kalırız.Ev nasılsa yakın,eksik olursa da alırız artık.hihoyyyt
Daha kendi ihtiyaçlarımı da tam hazırlamadım.Birkaçını,şimdilik kızımın cicilerinin yanına yerleştirdim.Kalan eksiklerimi de listeledim.Bu ay babamız bizim için çalıştı,yani fazlası hayırlısıyla bize harcanacak. sırnaşık şey:sm_cool:

Herkeslere rızıklarının helalinden arttığı,bereketlerinin daim olduğu günler dileriz. Rabbim,az verip bıktırmasın,çok verip azdırmasın ve gördüklerimizden de geri koymasın inşallah(amin)

Sevgiler...
:1hug:a.s.

Back