Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

şahsen ben de birazcık bulaşsın isterdim ama malesef zerre yok

Son düzenleme:
Goldcum oğluşunun odası çok güzel olmuş canım. Biz de Ata'nın odasını bu renkte yapmıştık. Bizim konsept de deniz feneri ve yelkenlilerdi. Biz eşimle birlikte boyamıştık odayı. Ama beyefendi büyüyünce odasını kırmızı istedi. Yeni gelecek olanın bir odası yok şimdilik. 2.ler biraz şanssız oluyo. Arkadaşım nisan ayında doğum yaptı. Kayınvalidesi de Fas'ın beşiği gibi beşik hazırlamış. Arkadaşım da kızı büyüyünce bana verdi. Akşama fotoları koyucam inşallah. Bu arada Fas beşiğin çok kibar olmuş. Güle güle yatsın prensesin içinde :)

fas sepet beşiğiniz muhteşem güzel olmuş....güzel günlerde kullanmanı diliyorum...
golgelb sizin odanızında dizaynı çok hoş görünüyo biraz ufak olsada sonuçta içinde at koşmayacağına göre ....bence çok hoş görünüyo..güzel günlerde eskitmeni diliyorum...

kızlar maşallah odalarınız ve hazırlıklarınız harika olmuş.doğuma az kalanlarınız var.allahım bir avazda kurtarsın hepimizi.güzel ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin hepsini.kocaman öpüyorum sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…