- 20 Temmuz 2008
- 322
- 5
- 96
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
-
- #1.021
Ya kızlar ilk gördüğüm andan beridir almak istediğim en önemli şey buydu bebişime henüz almak nasip olmadı ama kimsede görmedim bi atayım size dedim fikriniz olsun ben en kısa zamanda dua edin alayım size linki atayım ordan bakın http://www.sleeperbaby.com çok fonksiyonel bişey
Çakalım şarja takılıyken bebişi alırsın içinden ne olcak hem laptop kullanmaya alışkınsan bence sorun değil o kadar şarjlı şey kullanıyoruz ki ama bende elektrik takılıyken bırakmam bebişimi içinde gerçi o kadar insanda varki elektrikli battaniye falan kullanan demi onlara ne demeli
amannn ben evhamlıyım işte, hamile kaldığım günden beri laptopu da kucağıma almıyorum ki, masa üstü gibi oldu a.s görmemişin bebişi olmuş misali oldum hee ...... ama napıyım korkuyorum işte
Korkak nolcak :dilcikar:Kızııııııııım bu bebişin gazını da çıkarıyor akşam yorgun eve geldiğimde elime vercekler bebişi yattığım yerden kumandayla sallıcam uyutçam kolaylık hep pahalı ki zaten
Hee o zaman bişey demiyorum ama belli bi zamandan sonra bayabilir bence çalışmasak tamam ama
ve işte beşiğimiz dayanamadık kurduk içine nevresim takımımızı yorganımızı da yerleştirdik tabi onları doğuma doğru yıkayacam zaten o yüzden katlı durmasın da serim dedim:)))
ayıptır sorması ne kadara aldın canım ya yatağı birde markası nedir nerden aldın içinin yatağı nasıl oluyor biliyoruım çok soru sordum ama bende bir kaçtane netten buldum kararsızım ölçüleri nedir
http://www.nukoland.com/magaza/popup_image.php?model_resim=bm-lx 008
bu bizim ilk ve tek tulumumuz senağlama çok duygulandım ya
bu biberonda güya gaz yapmıyomuş hava yutmasını engelliyomuş görcez
buda yatağımız bu kadarcık daha ama inş bu hafta alacağız herşeyi
terkencim artık hızlandır alısverişini bence.sürprizler baslıo baksana:)
canımın içi biberonu kaca aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?