• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bu zıbın takımlarımız ve içliklerimiz

pembe battaniye ve yastığımız:

çorap şapka ve sarı bi zıbın daha :)

havlumuz ve ıvır zıvır işlerde kullanmak için bi battaniye daha :

son olarak bi takım daha:

hee kısss destina şimdi kısıma giydirecek bi kaç donu daha ver..
sıra geldi bana. dün kendime gecelik takım baktım. bana mı pahalı geldi nee. sabahlık +gecelikler 70 milyon falan? ama çok güzellerdi. seninkinede benziyodu :)

kajocum , güle güle eskitin cicilerinizi, bayıldım valla, çok zevkli bir alışveriş yapmışsınız, hepsi birbirinden güzel olmuş :nazar::nazar::nazar:

ayyyyy cok güzellllll..allahım yarabbiiimmm.bayıldım bayıldım.allahım prensesin üstünde eskitmeyi nasip etsin inşallah.
nisacım o pembeli kuzulu olan uyku setimi?eğer ööleyse park yataklara uyku seti oluomu? bidekot elibisenize bayıldım..ne kadarlıkken giymeye baslar tahmini???

yok celencim uyku seti değil nevresim takımı.evet park yatağa uyku seti olmuyo malesef:çok üzgünüm:kot elbiseyi eşim daha evlendiğimizin 2.ayı aldı ben bebiş istiyom dedi.tabi nasip olmadı inşallah artık giydirebilirim.5-6 aylık giyer sanırım ben de anlamıyomkii:utangac:
kojocum güle güle giydir bebişine maşallah çok tatlılarrr:nazar:

saol canım.. ya bişey sorucam bukadar kıyafet yetermi? doğduktan 1-2 ay sonra gider bi daha alırım. az mı olur acaba? bi kaç tane dahamı alsam?

yeter hayatım ya , zaten o kadar kısa süre giyerler ki bunları , e hediye filan da gelir illaki, ben de doğsun ondan sonra alırım diye düşünüyorum, tulum ve zıbından başka bişey almadım ki, etekmiş, elbiseymiş, pantalonmuş hepsi doğumdan sonra olur diyorum , hem bakarız görürüz tombiş mi olacak , narin mi olacak bebişlerimiz ona göre alırız a.s.

Burda sizin aldıklarınızı gördükçe kendimi bir tuhaf hissediyorum.:1rolleyes:
2 er adet tulum ve body den başka hiçbir şeyimiz yok ki bizimkaydirigubbakcemile2

Elimde uzun bir liste var alışverişe çıkınca hepsini birden alıp gelicez sanırım.
İlk alışverişte hediye de geleceğini göz önünde bulundurup elzem malzemeler dışında birşey almamak,
zamanla ihtiyaca göre almak en iyisi sanırım.

zbntx3.png

battaniyexi3.png

corapwm1.png

havlufh2.png

pembeni9.png

kojocum gülücükleriyle eskisinn:nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar tartismasiz kiz kiyafetleri daha guselllll.pembeli cicekli bocekli bayiliyorum valla,aldiklarinizin hepsi o kadar sevimliki...
kiz yada erkek hepimize en guzel gunlerde giydirmek kismet olsun.

2 er adet tulum ve body den başka hiçbir şeyimiz yok ki bizimkaydirigubbakcemile2

Elimde uzun bir liste var alışverişe çıkınca hepsini birden alıp gelicez sanırım.
İlk alışverişte hediye de geleceğini göz önünde bulundurup elzem malzemeler dışında birşey almamak,

sağlıkla gelsinlerde hepsi alınır ama hastane çantasını hazır tutmakta fayda va her ihtimale karşı..uğramıyosun hiç canım kaç kilo oldun bebiş kaç kiloo:uhm:

bacım su hastane cantasına ne konucak bi yazsan.eğer malzemeler farklıysa sezeryan ve normal olarak ayırda ayıp olmasın.bebeğe hastane cıkısını koyucaz.molfixin bezini alın dedin onu kouycaz.kendimize önden düğmeli gecelikler koyucaz.bolca iç çamaşırı ama iç çamasırının lastikleri dikiş yerini kesmezmi??onu nasıl yapıcaz.giymesek cok mu abes olur..hadi bacım be bi yardım et su bacına..

hastane çantalarınız bebeğinki ve kendinizinki ayrı mı yoksa aynı çantayamı koyuyorsunuz, ben bitane minik valiz aldım hepsini ona koymayı düşünüyorum ayırmak gerekirmi acaba?

canım senin hiç değilse 2 tulumun falan varmışş benim o da yoktu. hepsini dün aldım ve 31 haftalığım. canını sıkma. ama biliom bende senin gibi hissediodum bebişimin bişeyi yok diee. bende uzun bi listeyle çıktım hepsini alır gelirim diodum ama olmuyooo. saat 4 den akşam 10 a kadar bunları alabildim. ve daha o listede o kadar çok şey varki beşik uykuseti falan filan gibiii.
canını sıkma alırsınn ama b ikaç haftada ancak bitirirsinn.

Back