• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bebiim016ux2.jpg

bebiim018zb8.jpg

bebiim019mh8.jpg

bebiim020xt3.jpg

bebiim021rn5.jpg

bebiim018ny0.jpg

:nazar::nazar::nazar:nisamız gülerek eskitsinn:Saruboceq:

hastane çıkışımız

bu da benim hiç sevmediğim ama babsının bayılıp aldığı hastane çıkışı

bornoz ve havlu takımımız

battaniyelerimiz

anneannemizin hediyesi yorgan ve battaniye

nevresim takımımız

bu elbise de ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuk istediğini anlatmak için almıştı nasip nişte

evettt kıslarrr cicileimiz böle diğerlerini de sonra gönderirim yoruldum vallaa

nisacım cakılım alınanların hepsi cok güzel.allahım sağlıkla mutlulukla eskitmeyi nasip etsin.
yanlız nisacım sunları bide acarak koysaydın yaw.bööle tek tek ac.zor oluo..

yaaa hepsine bayıldım yaaa ..alışveriş isteğim kabardı şimdi ..e ben bi dışarı kadar çıkıyım hava alırım hem...

Son düzenleme:
ayyy valla benimde alışverişim geldi yine bunları görünce hepsi çok güzel Allah hepsini de sağlıkla giydirmek nasip etsin :emir_bebek:

Son düzenleme:
nisacım maşallah güle güle iyi günlerde kullanın inşallah, kızının bi tek gelinliği kalmış, onu da aldın mı ihtiyaçlar tamam demektir.

çok teşekkür ederim kıslarrrrrrrrr daha güzelleri iyileri sizin olsuna.s.
çakılım güya son aya kadar bişey alamayacaktım.ama şimdi eksiğimiz yok
nerdeyse.hediyeler heldikçe kendimi tutamadım kii.kaydirigubbakcemile4sadece ben kaldım onu da yaparm artık.gecelik falan filan işte
desticim canımsınŞeniz

ayyyyy cok güzellllll..allahım yarabbiiimmm.bayıldım bayıldım.allahım prensesin üstünde eskitmeyi nasip etsin inşallah.
nisacım o pembeli kuzulu olan uyku setimi?eğer ööleyse park yataklara uyku seti oluomu? bidekot elibisenize bayıldım..ne kadarlıkken giymeye baslar tahmini???

Back