Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

merhaba arkadaşlar ben kasım annesiyim celencim aldıkların çok güzel vallahi bayıldım ..en azından gerçek..neden mi böyle söyledim. aramızda gerçeklerden uzak yaşayıp bizleri kandırmaya çalışan kişiler var..evet aybüke.11 den bahsediyorum..daha öncede birkaç yerde bu tarz resimler eklediğini gördüm pek inandırıcı gelmemişti hepsi netten alıntıydı..şimdi de kendim ördüm dediği şeylerin internette 2006 lı yıllarda bir örgü sitesinden alıntı olduğunu yakaladım..o da şaşırtmacalı bir soruyla işte kanıtı..

böyle bir soru sormuştum işte size cevabı

bunlarda ispatı
http://motifler.blogcu.com/bebek-elbisesi_1599457.html
http://motifler.blogcu.com/hirka-pantalon-patik-eldiven-bere-takimi_1598842.html
yani tuzağa düştü ;
bu sitedeki eklenme tarihine bakarsanız 2006 şimdi derki ördüm nete ben koydum onu da yapabilir..insanları kandırmaya gerek yok bence..böyle kişileri aramızda istemiyoruz..

yani bunların hepsi yalan
:enbuyukkk::enbuyukkk:

anam noluyo nan burdaa:1shok:
kıs hafiyemisin sen eylül pravo valla sana:1hug:
boşver oda öyle mutlu oluyo belkide .

ay kız valla kasım annelerine de koyup duruyo insanın vaktini alıyo ,ama birde gerçek sanıp bakmaya yorum yapmaya çalışıyoruz..
hafiyelik olayı ise şöyle gelişti sengözlerimebaksanab ; o örgüleri görünce heveslendim netten birkaç örgü işi bakiyim dedim annaaaaa ne göreyim bu kızın koydukları çıkmasınmısırnaşık şey hemen harekete geçip bunu sizinle paylaşma gereği duydum..sırnaşık şey

kıs belliki hamile..yoksa niye uğraşşın heves ediyodur kendini tatmin etmek içinde ben yaptım diye ekliyodur boşver..

aa aldatılmak oluyo tabii bi tebrik zorunluluğuna falan bürünüyoss..

kıs belliki hamile..yoksa niye uğraşşın heves ediyodur kendini tatmin etmek içinde ben yaptım diye ekliyodur boşver..

aa aldatılmak oluyo tabii bi tebrik zorunluluğuna falan bürünüyoss..

içindekini ben yaptım , hırkasını da hazır aldım nassı ama :jeyyar::roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyyyy çok güldüm ya neyse üstüne gitmeyin o da demekki bu şekilde tatmin oluyo demekki beceriksiz bunları ben yaptım diyerek kendini becerikli hissetmeye çalışıyo olsun kız eylül keşke bıraksaydında biraz daha tadını çıkarsaydı en son patlatsaydın bombayı belki daha ilginç şeyler gösterirdi bize:roflol: buarada çok titiz bi çalışma yürütmüşsün çok mit/fbi gördüm seni:jeyyar:

:roflol:bende aralık annesiyim neler almıs bakalım ekim anneleri gezineyim derken bu örgüleri gördüm anaa dedim geçende ablama bebek yeleği modeli ararken ben görsellerde ara demiştim google yazıp bunların hepsini hatırladım dedim hatta bazılarını bilgisayara kaydetmiştim o siyahlı yatak örtüsünü falan hani şu taç tan olan heralde kadın koydu siteye dedim...saçma sapan işlerle uğrasıyo bazıları yeteneğin yok işştee öremiyosun ne oyalıyon insanları olsun bizede fikir oluyo ama içindsekini ben yaptım dışındakini ördüm esprisi süperdii çok güldümm:CüvCüv:

bu topıgı gezerken bayıldım valla hanımlar allah hepınıze saglıkla gıydırmek nasıp etsın ınsallah.
bu arada bebışıne almak ısteyıpte alamayan annışler varsa oğlumun gıymedığı bır suru seyı var yenı yenı. artık buyudu olmuyor bıze.
özelden bana mesaj atarsa ozellıkle ızmır annelerı verebılırım.
belkı katkım olur.
hepınıze hayırlı doğumlar.

kızlar buda benim prensesimin evi zaten büyük yakından çekince daha büyük göründü eee ne yapayım tek başına bu kadar oluyor kociş gelince ona çektiririm

Kizlar bakin bunuda kasim annelerine koymus sahsen ben hamile oldugunada inanmadim. Resimdeki hamile gobegi degil, doldurma gibi buruyor. Yinede gunahini almiyim, belki dogrudur ama iste bir yalan soyleyince insan suphe ediyor. Iste ben..bolumunede kendisi icin "guvenilir" yazmis.

Arkadasim, senin vaktin bu kadar mi kiymetsiz, bu insanlari kandirinca ne oluyor, cok mu hosuna gidiyor. Allahin bize bahsettigi vakti, neden boyle gereksiz seylere harciyorsun? Allah hidayet versin.

Son düzenleme:
Noluyo arkadaşlar? efendi efendi sohbet ediyodunuz biz de mutlu mutlu takip ediyoduk,birden ortalık karıştı! eylülcüm iyi yakaladın valla ,haklısın bence de bi hamişlik filan da yok ortada ama boşver,gitme üstüne,belki olmuyodur bebeği,benim böyle yıllarca çocuğu olmayıp dengesi bozulan bikaç tanıdığım var,o da öyle mutlu oluyo demek,başka da bi çıkarı yok zaten baksana vakit geçiriyo işte,he de geç...

CSI...KK :roflol:
bravooo valla

bundan sonrakiler bugun aldıklarımız artıkın:dance:
uyku yastıkı ve burun sümükü temizleyci:asigim: yerim ben onun sümükünü beeeŞeniz

hayırlı olsun canım aldıklarını güle güle kullanın işalllh bu oyun yastığı ne oluyo ki ilk defa gördüm
celen banyo havlusunu kaça aldın biz daha almadık bi yazıver bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…