- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 448
- 43
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
-
böyle bir soru sormuştum işte size cevabıbu jilemiz
valla hepsi güzel canım jileyide güzel örmüşsün çok muntazam doğrusu elin iyiymiş..
herkes örneği sorar ben yatak örtünü sorucam valla :asigim:..nerden aldın ? kaça aldın çok hoşuma gitti ..böyle siyahlı ve sade bişeyler arıyorum ..
teşekkürler canım yatak örtüsüdeğil o nevresim takımı taç tan aldım 80 ytl %10 indirim vardı geçen hafta şimdi ne kadar bilmiyorum
bu arada kızlar evet onların hepsi benim kendi ördüklerim ama tavuk ile oyun halısı şu an bende olmadığı için çekemedim nasıl olsa nette var diye oradan alıntı yaptım bende olsaydı onuda çekecektima.s.a.s.
arkadaşlar işte bunlarda benim kızımın
allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inş
bunların hepsini netten gördüm ve ördüm
bu yer minderimiz
bu patiğimiz
bu jilemiz
bu takımımız
bu yeleğimiz
bu oyun halımız daha erken ama sonra öremem diye yaptım
buda oyuncak yemeğimiz prensesim büyüyünce evcilik oynasın diye
buda şapkamız dayısı ördürmüş
şimdilik bu kadarını ekleyebildim daha sonra eklerim
inşaallah bu sefer olmuştur arkadaşlar
anam noluyo nan burdaa:1shok:
kıs hafiyemisin sen eylül pravo valla sana:1hug:
boşver oda öyle mutlu oluyo belkide .
kıs belliki hamile..yoksa niye uğraşşın heves ediyodur kendini tatmin etmek içinde ben yaptım diye ekliyodur boşver..
aa aldatılmak oluyo tabii bi tebrik zorunluluğuna falan bürünüyoss..
içindekini ben yaptım , hırkasını da hazır aldım nassı ama :jeyyar::roflol::roflol:
kızlar buda benim prensesimin evi zaten büyük yakından çekince daha büyük göründü eee ne yapayım tek başına bu kadar oluyor kociş gelince ona çektiririm
ay kız valla kasım annelerine de koyup duruyo insanın vaktini alıyo ,ama birde gerçek sanıp bakmaya yorum yapmaya çalışıyoruz..
hafiyelik olayı ise şöyle gelişti sengözlerimebaksanab ; o örgüleri görünce heveslendim netten birkaç örgü işi bakiyim dedim annaaaaa ne göreyim bu kızın koydukları çıkmasınmısırnaşık şey hemen harekete geçip bunu sizinle paylaşma gereği duydum..sırnaşık şey
bundan sonrakiler bugun aldıklarımız artıkın:dance:
uyku yastıkı ve burun sümükü temizleyci:asigim: yerim ben onun sümükünü beeeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?