Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

slm kıslar. ben ilk defa bu konu başlığına girdim. sizin hazırlıkları gördüm de içim bi acayip oldu. hem heyecanlandım hem de Allahım nasıl kalkarız bu kadar telaşın altından diye bi tedirgin oldum. ama çok güzel telaşlar bunlar değilmi?:dance: herşeye değer eminim. Allah izin versinde bizde görelim o günleri . ben daha şimdiden almaya başladım gerçi ama:CüvCüv:

kısslar 30+0 oldum kızımın bi donu bile yoktu ta ki düne kadar. ama dün artık kızımın bi donu oldu :roflol:
kızımın ilk ve son eşyasını sizinle paylaşiim ama gülmek yok. çocuk doğacak nerdeyse ala ala bunumu aldın demeyin

hani gülmeyecektin kıss destina
millet odaları dizmiş ben tabi bunu gönderince komik oldu demii. neyse ben bile güldüm :roflol:
kısss allah korusun o arada doğmaya kalkarsa edhak bana yakınn heralde oğlununkilerden bikaç şey getirir. dimi edhak?
yaa napiim benim kociş 1 hafta sonra müsait olacak o zaman topluca alıcam inşallah.
hem topluca resim çekerim daha kolay olur. akıllı karıyım qııı.
sizin gibi her aldığıma foto çekene kadar topluca çekmek daha kolay

anammmm güle güle giysin bacımm qı ne güzel etmişin tabii aniden doğmaya kalksa allah muhafaza en azından beze sarmaktan daha iyidir :)

kıs aşkolsun lafı mı olur bi karyolada kardeş kardeş yatar senin kız benim oğlan:asigim:
kertsek mi bi de bunları napsak

kızlar valla akşam canımız çıktı hala ayaklarım ağrıyo ama hiç şikayetçi değilim
şimdiden baka baka eskittik bile bide halı yla perdeyi aldık mı odamız tamamdır

edhakcım çok güselll olmuş. ben oda yapmayı düşünmüyodum ama bunları görünce odamı yapsem acep diomm. kısss bendende bi tavsiye. odanın lambası nasıl bilmiomm ama loş bi ışık olsun ve direk çocuğun gözüne vurmasın ışık. onuda ayarla kıss

ÇOCUK OLASIM GELDİ YAA, NE KADAR ŞIK BİR ODA OLMUŞ CANIMCIMMMM, HERŞEYİNİ GÜLE GÜLE KULLANIN

edhakcım odanız harika olmuş..bakarken gözlerim doldu vallasenağlama..herşeyi çok güzel,güle güle eskitsin bebişin hepsini
Şeniz

kızlar hepinize çok çok teşekkürler umarım daha güzelleri sizin olsun
kajocum tavsiyeni dinlerim canım doğru söylüyosun zaten bi abajur alcaz onunla birlikte ayarlanabilir lambalardan bakarız canım onları da artık izmire gidince koçtaş tan bakıcaz

merhaba kızlar ben kasım annesıyım aldıklarınız ve bebeklerınızın odaları cok gusel
bu arada yagmur arkadasımın aldıkları var onları yuklıycem o maleseff yapamıyor :CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…