• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

edhakcım gercekten cok güzeller..güle güle kullanın inşallah.buarada elbise askısı hiç aklıma gelmemişti iiki alıp göstermişsin bizlerede.süper fikir oldu..

haftasonu aldıklarımın devamı
oğluşun oda süsleri 1 ytl valla bişey deil duvara yapıştırmalı çok da tatlı duruyo valla kızlar tavsiye ederim
s6301441ux2.jpg

s6301444jk7.jpg

canım çok güzeller ve bedava fiyatları nerden aldın böyle iyi günlerde kullansın oğluşun bizim buralarda pek uygun bişey yok belki Eminönüne gitmek lazım

canım ben sakaryadan aldım ama her yerde görüyorum zaten bunları kırtasiye oyuncakçı yada 1 milyoncular da vardır herhalde şu züccaciye tipi ne ararsan bulduğun ucuzluk mağazaları varya öyle bi yerden aldım ben sadece köpekli olanlardan biri aynalı o 1,5 ytl idi diğerleri 1 ytl
öyle kağıt karton filan da değil süngerimsi gibi değişik bir malzeme

çok şık destinacım sağlıkla giyer oğluşun inşallah
bende biraz önce yine tweety li bişey buldum onu sipariş ettirdim başka sitelere baktım 40-45 arası değişiyodu fiyatı aldığım sitede kampanyalı üründü 21,5 ytl ye görünce hemen aldım iki güne kadar gelir inşallah
fotosu
1604buyukam0.jpg

tam takım canım hırka şapka patik pantalon bide bambu iplerden örüyorum anti alerjik falan dedi dönenceye bayıldım yalnız sizde güle güle kullanınn:CüvCüv:

bambu ip mi hiç duymadım gerçi hiç örgü kültürüm yok dediydim ya fransızım bu konulara herhalde bebe ipleri var özel onlardandır
ne kadar zamanda örücekmiş

çakılım ve edhak aldıklarınız çok güzel..edhak tweetyli takımın çok şirin..fiyatıda uygunmuş.destina mavi takımın hem modeli hem de rengi çok güzel duruyor.iyi yapmışsın ısmarlamakla.tüm bebişler sağlıklı günlerde kullansın inşallah:nazar:

destinacım banada fiyattan vermiş.ördüğü ipliklerde sağlılı olanlardan.bambu iplik dediği organik demek işte.bende battaniyeli takımın örneğini aldım şimdi yazıcıdan.anneme göstericem.yapabilirse o da...edhakcım cok cici dönence bulmusun yine herseyi gibi..bence artık tveetyden ziyade baska yan kahramanlarına bak.kedisi falan varya sürekli kovalayan.kompoziyon yarat bacım biraz..

AA aşkolsun bak önemli detayı kaçırmışın dönencede bugs bunny de var hem uyku setinin üstünde de bugs bunny vardı böylelikle birbirini tamamlamış oldular ama haklısın silvester mıydı kedinin adını o da olsa süper olcak hımmmmm halısını da bulabilirsem öyle bişey le tamamlarım
canım saol..

AA aşkolsun bak önemli detayı kaçırmışın dönencede bugs bunny de var hem uyku setinin üstünde de bugs bunny vardı böylelikle birbirini tamamlamış oldular ama haklısın silvester mıydı kedinin adını o da olsa süper olcak hımmmmm halısını da bulabilirsem öyle bişey le tamamlarım
canım saol..

hee bugs bunnyleri gördümdü.ama o kuşun derdi kediyle.benm derdimde o kuşla:oklava: ben azıcık kedi hastasıyımdaaaa:utangac: nolcak sanki yese.aç o hayvancıktaaa:teselli: hem ekololik denge dimi:1rolleyes: o yuzden odaya bol bol slvestr koy:roflol:

destinacım banada fiyattan vermiş.ördüğü ipliklerde sağlılı olanlardan.bambu iplik dediği organik demek işte.bende battaniyeli takımın örneğini aldım şimdi yazıcıdan.anneme göstericem.yapabilirse o da...edhakcım cok cici dönence bulmusun yine herseyi gibi..bence artık tveetyden ziyade baska yan kahramanlarına bak.kedisi falan varya sürekli kovalayan.kompoziyon yarat bacım biraz..

gebelikte en çok neye bakarsan çocuk ona benzermiş ya bu edhakın gözü heryerde twety arıyo çocuk bi çıkıyomuşş sapsarı gagalı falannççhee hee bebekte twety olur tam dekor işte:dance:sırnaşık şey

oğlumuzun odası dün akşam geldi hemen çektim resmini, daha yatağı uyku seti eksik ama bi bakın bakalım 3ünü 850e aldık

beşik

dolap

şifonyer

Back