Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bilmem pembe bakmadık ya benim beşiğim de turuncu odasını turuncu yapcaz kızımın bi de heriki cinsiyet için de uygun olduğundan düşünük ne bileyim 2.bebişimz erkek olursa pembeleri kullanamayız ama turuncu olur dedik sonuçta kayseriliyz yaniii

maşallah yavrum bi aldın pir aldın..güle güle eskitin inşallah.bencede turuncu iyi seçim dediğin gibi ikinciyede kullanıcaksınn..mama önlüğne bittim yalnız

ay bekliyorum ya uykumuz geldi biri açsa da yorum yapsa diyee şite görmemişin bi bebeği olmuş hesabı

nisanurcum bebişinin herşeyi çok güzel.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.setinin rengi de çok güzel ayrıca.hem oğluşun olursa da kullanır.güzel düşünmüşsün canım

Nisanurcum herşey çok güzel. güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım. Bence turuncu setin rengi güzel. Götürürsün çantayı her yere niye olmasın. her gittiğin yerde kıyafetine uygun çanta almayı düşünmüyorsun umarım

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar daha güzelleri meleklerinize olsun işallah

güle güle kullansın canım kızın ıns.
bıryerden baslamak gerektı tabi...ıyı yapmışsın başlamakla,anca bıter.

inşallah destinacım.resim küçük çıkmış yine ben büyüğünü yapmayı beceremiyom hala.göbüşümü koymak istiyomm ama benim herüff ne gerek var bilmem ne diyip duruyo.sini şey işteÇok üzgünüm çoook

nisacım elbiseniz çok güzel güle giyin inşallah nisanur aldıklarınız çok güzel turuncu renk de çok güzel görünüyo setin fiyatıda bana çok uygun geldi güle güle kullanın inşallah

bence rengi çok güzel değiştirme tatlım....bebeğin iyi günlerde kullansın..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…