• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

yağmur uçmuşsun ya maşallah gelinliği de al tam olsun bari ama insan dayanamıyo dimi bir an önce doğsalarda giyindirsek güle güle kullanın canım
ay kız etme deme öyle napım duramıyom bebek kıyafetleri 1 damla bunu ne kadar giyerki deyip gözüm hep 1 yaş kıyafete takılıyoooo lülülülülülü

işte meleğimize aldığımız ilk giysileri
sdc10353mp1.jpg

güle güle giysin elifnurumuz nisacımm..en kullanışlılar ve en ihtiyacın olacak şeyler bu badiler işte çünkü atlet kilot giydiremediğimiz için bunlar çok kullanışlı bide istediğin kadar kaliteli bez kullan ilk aylar kakaları çok sulu oluyo mutlaka geçiyo dışarıya.valla bu badiler o yüzden en çok alacağın tekstil oluyoo..Şeniz

estinacım anneme de sordum bi kahkaha attı ben kış bebeği olacak dedm adama o da yarım kollu verem dedi tam kollu mu alaydım acaba gerçi annem oooo dah kaç tane lazım dur bakim 10-15 tane alcaz kolu molu düşünme daha mıçıp mıçıp yıkanmaktan eskiycek onlar hemen dedi sence bundan sonrakilei hep uzun kollumu aliyim

canım yazda olsa kışta olsa bebeği çok sıcak tutmak iyi değil..yarım kolluları daha çok kullanırsın diye düşünüyorummŞeniz

ya ne maharet bööle destina maşallah:nazar: çok güzel olmuşlar ya şu duvarın resmini sen mi çizdin o da çok güzel olmuş ellerini sağlık:hooray:

teşekkür ederim hayatımm..duvardaki resimleri kızımın boyama kitaplarından kopya çekerek çizdim sonrada boyadımm daha bitmediler..bitince yine koyarımmŞeniz

[.jpgbunlari[/url] Babasi Dün Aldi Babasinin Ilk Hediyeleri Bebişimize[/quote]

Bunlarda Diğer Yarisi

Son düzenleme:
:.jpgBUNLARI[/url] BABASI DÜN ALDI BABASININ İLK HEDİYELERİ BEBİŞİMİZE[/QUOTE]

BUNLARDA DİĞER YARISI(PARDON ÜSTTEKİNİN AYNISI GELDİ YANLISLIKLA

Son düzenleme:
Back