• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

14 -
wqeg9.jpg

Merhaba senace bu beşiği nerden bulduğunu hatırlıyorsan bana bildirebilir misin bana da tam bunun gibi bişey lazım...
Bu arada ben de eylül annesi olacağım inşallah aldıklarınız çok güzel çok hoşuma gitti Allah güzel mutlu günlerde kullanmak nasip etsin...

Arkadaslar Resimleri Nasil Koyuyorsunuz Yapamiyom...yavas Yavas Tek Tek Anlatabilirmisiniz Acaba Bende Bebişime Aldiklarimi Hediyelerini Koyayim...

st62727brbh5.jpg

canlar işte bebeğimin o bahsettiğim oyuncağı tavsiye ederim alın herbir yeri farklı duyusunu destekliyor arabaya yatağının kenerına takabiliyorsunuz dişlik dokunma ses bütün organlarını destekleyecek bir çok oyuncağı var üstünde bir çıngırak fiyatı 8 10 ytl bunda hepsi var fiyatı 19 ytl e bebekten aldım sitede zarırına satış kısmındada var

çok güzelmiş hayatım güle güle kullan..ben kapı süsüyle uğraşıyorumm slikon tabancam bi arkadaşımda heralde salı biter koyarımm resminii..Şeniz

çok güzelmiş hayatım güle güle kullan..ben kapı süsüyle uğraşıyorumm slikon tabancam bi arkadaşımda heralde salı biter koyarımm resminii..Şeniz
aman destinam dikkat et benim elimde patladı arada soğut makinayı şimdi yeni tabanca alcam bekliyom yapacaklarım var ama bitince koy şeker merak ediyom öptüm 3ünüzü kızını oğluşunu seni

saol canımm..biraz değişik olcak valla güneş şeklinde ahşap bi çerçeve aldım aslında ayna çerçevesii..sedef rengine boyadım alçıda yunuslar balıklar vardı onlarıda maviye boyadımm çerçevenin üstüne nazar boncuklarıyla yapıştırıcamm..bide çerçeve kenarlarına mavi tül geçip tülün üstünede sedef rengi kelebeklerle çiçekler aldım onları yapıştırcam bakalımm yaa heyecanlandım valla..

saol canımm..biraz değişik olcak valla güneş şeklinde ahşap bi çerçeve aldım aslında ayna çerçevesii..sedef rengine boyadım alçıda yunuslar balıklar vardı onlarıda maviye boyadımm çerçevenin üstüne nazar boncuklarıyla yapıştırıcamm..bide çerçeve kenarlarına mavi tül geçip tülün üstünede sedef rengi kelebeklerle çiçekler aldım onları yapıştırcam bakalımm yaa heyecanlandım valla..
valla benide meraklandırdın kız hadi görem bakım salıya çok var anam otur buğun bitir kızzzzzzzzzzzzzzzzzz:oklava::dance:

Nasil Bebeğimin Cicişleri Teyzeleri Güzelmi..babasi Fenerli Ben Galatasarayliyim...almak Istedi Hadi Cok Mutlu Hayir Demeyeyim Dedim Ama Fb Den Nefret Ediyom...babasida Gs Den Nefret Ediyo...oda Gsli Giydirmem Diyo...ne Olcak Bilmiyom Vallahi..

herkse selamun hello..napıonuz bakem ekim anaları..biz barıstık herüflen..kurban olurum ben ona yaaww:))) durucum ciciler süper..aynı dert bizdede var.ben gsliyim eşim fenerli..şimdi bornova forumdaki fenerium dan hastane cıkısları buldu..alcamda alcam die tutturrdu..hadi alsın zaten giyceği 1 ay..ama bacılar kızada gitmio ya sarı lacivert:))

yağmur uçmuşsun ya maşallah gelinliği de al tam olsun bari ama insan dayanamıyo dimi bir an önce doğsalarda giyindirsek güle güle kullanın canım

Back