ya ben napiim. kızım 8 nisanda 3050 doğdu. bugün tartıldık. 6 kilo , sağlıklı olsunda....
aynı gün dogmus bizimkiler benim kızda cok zayıf. 3040 dogmustu. 6400 kilo dr. zayıf buldu iştahı nasıl senin kızın.
ya ben napiim. kızım 8 nisanda 3050 doğdu. bugün tartıldık. 6 kilo , sağlıklı olsunda....
canım benımkıde 11 nısan dogumlu 3 kılo dogmustu sımdı 6 bucuk
sen ek gıdaya başladın mı
ben 3.ayın bitiminde mamaya başladım. ama emzirmeyide kesmedim. gerçi buara pek emmiyo sanırım bırakıcak. son 1 aydırda çorba+meyve püresi ve muhallebi veriyorum doktorun önerisiyle. ama aşırı hareketlilikten kilo tutmuyo dedi doktor. hiperaktivite olabilir dedi dr. Allah korusun inşallah değildir. ben bide çocuk gelişimciyim. okadarda iyi bakıyorum. ama 6 kiloyuz hala..
canım benım kı 11 nısan dogumlu dun tartım 6600
bende hıc sorun etmıyorum...
canım sen bir başladın pir başladın walla, ben uzun süredir az az veriyorum ama hiç aynı gün iki çeşit vermedim ama artık gerekiyor sanırım göğüslerim pek bir boş gibi. bir de kahvaltıya başlamadık gerçi 10 gibi bisküvili meyve püresi yiyor, bisküviyi kendim yaptım içinde şeker yok pekmez var o kahvaltı gibi oluyor sanırım yakında peynir ve yumurtaya da başlarız
15 gün önce 9400 kg ve 69 cm dik. kilo bu arada çok artmadı sanırım.
bizimkininde boyu 69 kilosu,7540 geldi en son 7120 idi bir ayda 420gram almış çok az dimi kızlar ama kilosuda iyiymiş 6 ay 2 haftalığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?