bebisler kac kilo kizlarr

kizlar slm ya benim kizimin boyu cok kisa. 67 cm. gerci doktor normal dedi ama ne yedirsem ne yapsam da uzatsam:)

tavsiye olan varmi...

çok kısa değil canım ya normal sayılr bizimkiler de 69-70. nolcak 2 cmden takma kafana annesi

kizlar slm ya benim kizimin boyu cok kisa. 67 cm. gerci doktor normal dedi ama ne yedirsem ne yapsam da uzatsam:)

tavsiye olan varmi...
neden kısa olsun ki gayet iyi gidior boy kilo cetveline bakınca kısa gözükmüyorki hem bence hiç kıyaslamada takmada bu tür durumlar sürekli değişir.Benim kuzenim çocukken zayıf ve çok kısaydı şimdi 1.80 cm boyunda onyedi yaşında sen bebeğinin dengeli bir şekilde beslenmesine dikkat et yeter.

kızlar maşallah sizin kuzular almış başını gitmiş
benim sıpacığım,geçen ay 7050 gr ve 67 cm di
sadece anne sütü alıyorduk
geçen hafta elmaya
bu hafta da çorbaya başladık
bazılarınız bebe bisküvisi falan veriyorsunuz bunları siz mi veriyosunuz dr. unuz mu verdi,
bizimkisi 1. hafta sabahsadece elme püresi,
2. hafta elma yerine farklı bir meyva,öğlende çorba, çorbamızda havuç ve patatesin haşlayıp üstüne z.yağı koyuyorum,
3. haftada bunlara yoğurt eklenicek

benşm kızımda teyzeleri 1 hafta önce kilo 8.400 boy 71 cm olmuş canım kızım maşallah şimdilik iyiyiz ama dişimiz çıkmadı daha bekliyoruz bakalım a.s

bizde dün gittik dra.boy 67 cm kilo 7180.acık zayıfız ama elimden geleni yapıyorum(((

5.ayinda tam 7kiloydu 6.ayi biterken gittik 7.900kilo olmus 72cm uzunca bir kiz olucak ama dr nasil bir ayda 900gr aldi dedi sanirim istehli bir bebek o yuzden hala emiyor sutumde fiskiriyor desek yeri 3ana ara ogun ve emiyor ustelikte emekliyor yerinde durmuyor aslinda ben 100gr almaz diyordum

01.11.2008 tarihi itibari ile yani kızım 6 ay 25 günlükken
9800kg 75cm maşallah benim güzel kuzuma

ay bizim gibiler de varmış çok sevindim ya benim kızım da 10 kilo olmuştur boyu da 70i geçti ama tam bilmiyorum dr.a gideli 1 ay odu.

benim kızımın kilosu düşük ozaman.
dr. iyi dedi ama sağlıklı,
7300 gr 69 cm

yalnız değilsin canım bizde dün gittik doktora 7.400 gram 70 cm oğluşum...:çok üzgünüm:
gerçi oğlum 2.190 gr doğdu erkenden :) doğum kilosuna göre ii ama.

Bizde 2 gün önce ölçüldük.boyumuz 70 cm..kilosumuz,10200 gram..kafa çevremizde 43:))

yalnız değilsin canım bizde dün gittik doktora 7.400 gram 70 cm oğluşum...:çok üzgünüm:
gerçi oğlum 2.190 gr doğdu erkenden :) doğum kilosuna göre ii ama.

2.190gr doğmuşsa çok iyi kilosu canım neden üzülüyorsun? bizde erken doğduk şuan tam 8.100gr 3.100gr doğmuştuk sezeryanla. 5 -6 aylıkken doğum kilosunun iki katı olması gerekiyormuş o yüzden üzülme. kilolu olmak sağlıklı olmak değildir unutma ...:ecrin_bebek:

çok sağlıklı maşallah çokta hareketli...alıştım zaten artık canım kocaman geliyo bana ilk hallerine göre...

bizde dün 7.ay kontrolüne gittik 9050gr boyda 70 cm 2 tanede dişi var herşey yolunda ama oturma sorunumuz var henüz tek başına oturamıyor ...dr oturmada biraz geri kalmış bu ay sürekli oturmaya alıştırın dedi...

canım defne de tam oturamıyor, çok hareketli onun da etkisi var sanırım. oturtuyorum hemen sağa sola öne atılıyor, durmuyor. biraz sakin durunca dengesini bulduysa çok kısa bir süre oturuyor. biz de mi geriyiz acaba? bizim doktorumuz 1 buçuk saatlik uzaklıkta onun için her ay gidemiyoruz malesef

yok yok bir anda oluyor biliyorsunuz.ben de oturamıyor diyordum,bir iki gündür,bakıyorum tam düzgün değil ama kendi kendine oturyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…