bebisler kac kilo kizlarr

Benim oğlumda 2860 doğmuştu şimdi dördüncü ayımızı doldurduk 7020 kg 63cm boy.Şimdiye kadar sadece emzirdim ve doktorumuz sıkı sıkı emzirmeye devam etmemi altıncı aya kadar başka bir şey vermemi tembih etti.Bende öyle yapacağım.

anılım 2800 doğdu 4 ayı bitirdik 6 lilo.48 cm di 65 cm olmuş bebişim.ek gıdalara başladım valla.çalışan anneler bence erken başlamalı.

Benim kizim 3050 gr doğdu. 2800 e düştü. şuan 4 ay 5 günlük , 5600 gr. Mamaya ve ek gidalara başladik. üzülüyorum kilosu az diye
ama sağlikli maşallah..

Bugün sağlık ocağına gittik aşılarımızı olmak için..kilomuz 8100 gram..boyumuzda 63,5 cm:))

canım yanlış hatırlamıyorsam bız senınle aynı gun dogum yapmıstık,4.4.2008 dimi?41 kere masallah kılosu cok ıyı oglununek bıseyler verıyor musun yoksa sadece emıyor mu?benım bebegım 10 gun once gıtmıstık,7.445kg 65 cm dı masallah

bizde bugün gittik teyzeleri aşımızı olduk (çok ağladık) kilo : 6250 boy :63,5 baş çevresi : 39,5 maşallah kıızmın sağlığı yerindeymiş yalnız sıcaktan biraz isilik olduk

evet canım.4.4.2008 doğumlu oğluşumda..sadece emiyor,son bir haftadır meyve sularından tattırıyorum..ama çalışmadığım için 6 ayımız dolana kadar ek besin fazla vermeyi düşünmüyorum,az az tattırıcam..emzirmeye devam:)sizinde kilonu,boyunuz çok iyi..maşallah

biz de 2 gün önce gittik doktora
bizim tosun da 7400 gr 63 cm baş çevresi de 42 cm...sadece emiyor cimcimem

Bebeklerimize maşallah kızlar..bende emziriyorum ve şu 2 ayı daha dolu dolu emzirerek atlatsam yeter..sonrada tatlı niyetine emziririz artık:)

biz de 2 gün önce gittik doktora
bizim tosun da 7400 gr 63 cm baş çevresi de 42 cm...sadece emiyor cimcimem

bizimkiler aynı galiba defne 15 nisan doğumlu 4300 doğmuştu (ailecek şok olduk ben 14 kilo almıştım ve karnım fazla büyük değildi) şimdi 8500 sanırım yarın aşıya gidicez net kilosunu öğreniriz orda boyuda 67 cm. sadece emziriyorum ben de

benımkıde 37 haftalık ogdu 3 300 sımdı 4 aylık olduk 8 500 gr boyuda 70 cm masallah sutum yaradı heral masallah dıyın kızlar sızınkılerede masaallah yerım o kuzuları ben

benim bebem,sizinkilerin yanında minnacık kalmış:)
oğluşum 08.04.08 doğumlu
3070 gr ve 50 cm doğmuştu
06,09,08 de 6400 ve 65 cm di

sadece anne sütü veriyorum
önümüzdeki ay ek gıdaya geçicez
sütüm yetiyor şimdilik
ama oğlum çok iştahlı değil
anasına benzedi kanımca:)

benim kızım 7 nisan doğumlu
10 gün önce 8580gr 71cm di maşallah benim kuzuma

bugün gittik dr a boyu 66cm kilosuda 7800 bu ay 375 gr almış çok az aldığı için dr ek gıdaya başlamamızı söyledi...

ben ayın 1 de gitmiştim 4,5 aylıktı 6 kiloydu boyuda 62 cm çok zayıf ama sağlımız yerinde boyumuzda iyi biraz kilomuz az çokta hareketliyiz maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…