füsfüsüm benim arkadaşımın kızı bizden 1 ay küçük gayet güzel oturuyor ...berrak yatarak oynamayı sevdiği için açıkçası bende yanına uzanıyordum rahat geliyordu çok fazla oturması için uğraşmamıştım...şimdi p.tesi gününden bu yana sürekli oturtuyorum o devriliyor ben kaldırıyorum yastık koyuyorum 3 günde fark etti biraz biraz alışıyor...şule-46 nında dediği gibi belkide bir anda kendiliğinden oturacaktır...bilmiyorum ama benimki pek adımda atmıyor...
oturma konusunda bizimki de çok başarılı değil
istediği zaman oturuyor ama etrafında ilgisini çekecek hiç bir şey olmaması lazım
etrafta birşey varsa hemen ona doğru kaydırıyor kendini
adım atmayı çok seviyor
bütün gün gezdirsek ondan mutlusu olmayacak...
bu arada tam 7 aylıkken 72cm 9500 gr dı...
füsfüsüm benim arkadaşımın kızı bizden 1 ay küçük gayet güzel oturuyor ...berrak yatarak oynamayı sevdiği için açıkçası bende yanına uzanıyordum rahat geliyordu çok fazla oturması için uğraşmamıştım...şimdi p.tesi gününden bu yana sürekli oturtuyorum o devriliyor ben kaldırıyorum yastık koyuyorum 3 günde fark etti biraz biraz alışıyor...şule-46 nında dediği gibi belkide bir anda kendiliğinden oturacaktır...bilmiyorum ama benimki pek adımda atmıyor...
aynen canım defnede yatmayı sürünmeyi yuvarlanmayı çok seviyor biz de yanına uzanıyorduk senin gibi. oturtmuyorduk pek. şimdi biraz oturtuyorum eşim de boşver napıcak oturup, eninde sonunda oturur zorlama diyor. ama oturtmadan da öğrenemez ki.
koalayım defne de öyle etrafa saldırmaktan oturamıyor devriliyor
benimkide nerdeyse 7 aylık olacak yatmayı seviyor.o yatarken ben rahatsız oluyorum bize hep alttan bakıyor.oturtuyorum kaya kaya yatıyor.kucakta hep gezdirememki.ne emekleme nede yürüme belirtisi var.ama çok güzel çığlık atıyor(((((((((