• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebisler kac kilo kizlarr

herkes kilo alsın diye bakar ben de az alsın diye bakıyorum 15 nisan doğumlu kızım 9 kiloyu geçti boyu da 70 cm sanırım aşırı kilolu durmuyo resmini koymuştum görmüşsünüzdür belki ama olan benim belime ve kollarıma oluyo zaten zayıf ve güçsüzümdür çok zorlanıyorum
sadece anne sütüyle böyle oldu yapcak bişey yok (bir de 4300 doğmuştu)

valla ne güzel sütünüz yaramışsa ben mamaya başladım.28 nisan doğumlu 6500 gr ve 65cm.napam

Kizlar benim oglum 22.04 dogumlu
9kg-68cm
milumil2 kullaniyoruz arada kasik mamasi yiyor
cikolatali pudingede bayiliyor

ya ben napiim. kızım 8 nisanda 3050 doğdu. bugün tartıldık. 6 kilo , sağlıklı olsunda....

aynı gün dogmus bizimkiler benim kızda cok zayıf. 3040 dogmustu. 6400 kilo dr. zayıf buldu iştahı nasıl senin kızın.

aynı gün dogmus bizimkiler benim kızda cok zayıf. 3040 dogmustu. 6400 kilo dr. zayıf buldu iştahı nasıl senin kızın.

iştahında bi sorun yok. ama kusma olayı vardı bizde doğduğundan beri. şimdi 10 gündür kusmayı engelleyen bi mama verdi dr. onu veriyorum. bide aşırı derecede hareketli 1 dk bile durmuyor. sağlıklı olsunda artık napalım..

canım benımkıde 11 nısan dogumlu 3 kılo dogmustu sımdı 6 bucuk

sen ek gıdaya başladın mı

ben 3.ayın bitiminde mamaya başladım. ama emzirmeyide kesmedim. gerçi buara pek emmiyo sanırım bırakıcak. son 1 aydırda çorba+meyve püresi ve muhallebi veriyorum doktorun önerisiyle. ama aşırı hareketlilikten kilo tutmuyo dedi doktor. hiperaktivite olabilir dedi dr. Allah korusun inşallah değildir. ben bide çocuk gelişimciyim. okadarda iyi bakıyorum. ama 6 kiloyuz hala..

ben 3.ayın bitiminde mamaya başladım. ama emzirmeyide kesmedim. gerçi buara pek emmiyo sanırım bırakıcak. son 1 aydırda çorba+meyve püresi ve muhallebi veriyorum doktorun önerisiyle. ama aşırı hareketlilikten kilo tutmuyo dedi doktor. hiperaktivite olabilir dedi dr. Allah korusun inşallah değildir. ben bide çocuk gelişimciyim. okadarda iyi bakıyorum. ama 6 kiloyuz hala..

canım benim oğlanda 2600 doğmuştu benimkide çok hareketli hiç durmuyor şuan 6200 kilosu 12 nisan doğumlu ek gıdalar bende veriyorum

benim kızımda 2280 doğmuştu şimdi 7 kilo 67 cm.gerçi 1 aydır kilo alımı yavaşladı.dr kilosu iyi diyor ama işe başlamama az kaldığı için ek gıdalara geçtim mama veriyorum

canım benım kı 11 nısan dogumlu dun tartım 6600
bende hıc sorun etmıyorum...

canim ben de takmiyorum
zaten çok kilolu doğmadiklari için çok kilo beklemek yanliş olur
ben doğumdan önceki kilomun altina düştüğüm için şimdiden zorlaniyorum,kaldirmakta,
daha ağir olursa vay halime,kollarim kopuyor
doktorumuz kilomuzu hiç az bulmadi,
gelişimimiz gayet iii
boy kiloya göre biraz daha önden gidiyor
sanirim oğluş sirik annesine çekti:)

kızlar bebişleri kontrollere götürdünüzmü
benim tontişim 8300gr olmuş 71 cm boyu :emir_bebek:
sizinkiler nekadar oldu birde ek gıdalara geçmemizi herşeyden yedirmemizi istedi ama yok bizimki hala ısrarlı ek gda yememkle off çıldırtacak çocuk beniya senağlama

Biz geçen perşembe doktordaydık.9400 gramız ve 69 cm boyumuz..ben yavaş yavaş veriyorum ek gıda.sabah anne sütüne bebek bisküvisi ve biraz labne peynir veriyorum.daha yumurtaya geçmedik..sonra 11 gibi meyve püresi,bazen içine bir tane bisküvi..öğlen sebze çorbası içine yarım bebek ekmeği..4 gibi yoğurt,7 gibide muhallebi yediriyorum.aralarda sürekli emiyor ama henüz gıdaların porsiyonları çok az...

canım sen bir başladın pir başladın walla, ben uzun süredir az az veriyorum ama hiç aynı gün iki çeşit vermedim ama artık gerekiyor sanırım göğüslerim pek bir boş gibi. bir de kahvaltıya başlamadık gerçi 10 gibi bisküvili meyve püresi yiyor, bisküviyi kendim yaptım içinde şeker yok pekmez var o kahvaltı gibi oluyor sanırım yakında peynir ve yumurtaya da başlarız
15 gün önce 9400 kg ve 69 cm dik. kilo bu arada çok artmadı sanırım.

canım sen bir başladın pir başladın walla, ben uzun süredir az az veriyorum ama hiç aynı gün iki çeşit vermedim ama artık gerekiyor sanırım göğüslerim pek bir boş gibi. bir de kahvaltıya başlamadık gerçi 10 gibi bisküvili meyve püresi yiyor, bisküviyi kendim yaptım içinde şeker yok pekmez var o kahvaltı gibi oluyor sanırım yakında peynir ve yumurtaya da başlarız
15 gün önce 9400 kg ve 69 cm dik. kilo bu arada çok artmadı sanırım.

Size de maşallah canım kilonuz boyunuz pek güzel..ben meyve suyu ve püresi az az zaten veriyordum şimdi bir gün sebze verdim,sonraki gün kahvaltı ekledim,sonraki gün muhallebi..önemli olan alerjisi var mı diye tek tek vermek..yoksa ne versek yer bu kuzular..
zaten porsiyonlarımda çok az..yumurta bende daha vermedim..haftaya başlıycam.

ben işe başladığım için iki öğün mama yiyor öğlende çorba yiyor.arada meyve püresi yada yoğurt yiyor ve sağıp bıraktığım sütünü içiriyor anneannesi.kilomuz 7300 boyu 70 cm bugün aşımız vardı . 3 aşı birden oldu.dr boyu uzun olacak diyor bakalım artık bana çekmesinde:) yoksa 155 cm de kalır

arkadaşım maşallah bebeğine:nazar:bişey sormak istiyorum neyle besliyosun bebeğini benimki dibi delik kase gibi:oklava:

Back
X