bebisler kac kilo kizlarr

ozturyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
439
3
96
43
- Yurtdışı
kizlar bebekelriniz bi haftada kac kilo veya gram aliyor. dun bizim kontrolumuz vardi bizim cadi tam 4 kilo olmus. sizinkiler ne alemde.....

Bugun bizim minik icin geldiler eve tarttilar.Normalde bebekler ilk zamanlarda haftada 150 yada 200 gr alirmis.Benim fistigim 287 gr almis bir hafta icinde.

Ilk dogdugunda 3040 gr di hastanede sariliktan dolayi beslenemedi fazla ve 325 gr verdi ve 2715 grama kadar dustu kuzum ay cok uzulmustum.Sonra ucuncu gunden sonra kilo almaya basladi ve biz hastaneden 2860 gramla ciktik.Bugun hastaneden ciktigimiz tam 10 gun oldu.Ve kuzum suan 15 gunluk 3260 gram olmus.Yani 10 gunde 410 gr almis.Doktor cok iyi cocugun ac kalmiyor karni doyuyor demekki sutun yeterli dedi.Boyle giderse 1 aylik oldugunda 4 kiloya yakin olur dedi.Sukur toparlandi kuzum
.

Bebeğim 4665 gr ve 55cm doğdu(normal doğum)
4 günlükken sağlık ocağına gittiğimizde bebeğim 4700 gr.olmuştu maaşallah kilo kaybetmemiş,almış sütüm yarıyor Allaha şükür

benim kızım 37 haftalık doğduğu için çok ufaktı.2280 gr doğdu.şimdi 27 günlük 3580 gr geldi bugün

benim kızım 37 haftalık doğduğu için çok ufaktı.2280 gr doğdu.şimdi 27 günlük 3580 gr geldi bugün

zeliscik masallah canim, bebegin hemen toplamis. emziriyormusun yoksa mama mi veriyorsun. emziriyorsan sen neelr yiyorsun baksana sutun cok dolu demekki . masalllahhhh:))

3.565 doğdu,solunumu hızlı olduğundan 4 gün yoğun bakımda kaldı,bu dönemde hiç emzirmedim hortumla midesini beslediler,hastaneden cıktığında 3.200 idi,18 günlük ve 3.410 şimdi..yeni kilo almaya başladı fakat hala doğum kilosunda bile değil..

Selam kızlar
Benim bebişim 3500 doğdu ilk hafta 3360 a düştü doktor normal dedi. İkinci hafta 3300 dü. Doktor doğum kilosuna ulaşması gerkirken kilo vermiş deyip mamaya başlamamı önerdi.Ama kilo vermesinin sebebi bizim tecrübesizliğimizdi. Gece hiç uyanmıyordu nerdeyse. bizde aç olsa uyanırdı diye düşünüp uyandırmıyoduk. Zavallım sabaha kadar aç kalıyodu. Doktor zayıflamış deyince gecede gündüzde 2 saatte bir uyandırıp emzirdim.(bu arada yeri gelmişken uyandırmanın en kolay yolu altını açmak.)Neyse 1 hafta boyunca günde iki defa 30 cc bebelac 1 verdim. Dün tekrar doktordaydık. Kilomuz 3590 olmuş. Doktor toparlanmış kilosu iyi deyip mamayı 1 e düşürmemi söledi.

BENİM KIZIMDA 3510 GR DOGDU AMA 15 GÜNLÜKKEN BRONŞİOLİT OLDU VE BEBİŞİM 1 HAFTA ÖNCE 3000 GR DÜŞTÜ ŞİMDİ İSE 1 HAFTADA 3800GR OLMUŞ ŞİMDİ 26. GÜNÜMÜZDEYİZ. yerimseniben

BENİM KIZIMDA 3510 GR DOGDU AMA 15 GÜNLÜKKEN BRONŞİOLİT OLDU VE BEBİŞİM 1 HAFTA ÖNCE 3000 GR DÜŞTÜ ŞİMDİ İSE 1 HAFTADA 3800GR OLMUŞ ŞİMDİ 26. GÜNÜMÜZDEYİZ. yerimseniben

çok geçmiş olsun... benim bebeğimde 3820gr doğdu doğdu zaman ilk emmesi çok iyiydi ama sonra sürekli uyumaya başladı önce hemşireler normal henüz anne karnında gibi hssediyor vs dediler ancak sabahdan gece 2 ye kadar emmeyince tahliller araştırmalar yapıldı kandaki lokosit değeri yüksek olduğu anlaşıldı. emmiyor biberon almıyor hortumla beslediler ve yoğunbakıma alındı 4 gün kaldı..buarada emmeye başladı mama takviyeside yapıldı sonra sarılık oldu sarılık oranı çok yükselince tekrar hastaneye yattık fototerapi uygulandı ..emmesine rağmen sarılık yeterince düşmeyince mama takviyesine devam dedi dr.sarılık nihayet düştü.en son kilosu 3820gr dan 3610 a kadar düştü çarşamba günü muayanemiz var bakalım kilomuz ne kadar oldu sütüm yaramıyormu diye tedirgin oluyorum inşallah yarıyordur.mamaya devam etmeyiz..yasakkelime

kizim 3060 dogdu birkacgun icinde 2770 dustu ebe normal dedi 6gun sonra yani bugun 3000kilo olmus cok iyi almis dedi ebe ama kizim masallah cok istahli sutumde var simdilik iyi gidiyor zaten daha 11 gunluk

Benim gül kokulu kızım 3150gr doğdu. 4 gün küvezde yattı nefes problemimiz vardı doğum kanalında sıvı kaçmış sanırım onu atana kadar küvezde kaldı aklım yerinden gitti. Küvezden çıkarken 3120 dı. Tabi anne sütü olmadığından ve küvezde kaldığından mama verdiler yavruma. Dün doktora götürdük. 9 günlükken 3300 olmuştu. 3 gündür mamayıda kestik tek anne sütü veriyoruz. inşallah kilo alımı devam eder.

canım sizede çook geçmiş olsun benimde bebegim yogun bakımda 4 gün yattı ve 4 günde çook zayıfladı ama şimdi 32 günlüğüz ve bebişimiz 4200 gr yavaş yavaş toparlanmaya başladık ALLAHa çook şükür inşallah sizde biran evvel toparlanır kilo alırsınız a.s.

zeliscik masallah canim, bebegin hemen toplamis. emziriyormusun yoksa mama mi veriyorsun. emziriyorsan sen neelr yiyorsun baksana sutun cok dolu demekki . masalllahhhh:))

kusura bakma geç cevap veriyorum.evde bilgisayar yok.ya annemlere yada kayınvaldemlere gittiğimde giriyorum nete.mama vermedim kızıma.sadece emziriyorum.allaha şükür sütüm yarıyor.doğumdan sonraki ilk haftalarda humana nın süt artırıcı çayından içiyordum.şimdilerde tatlı şeyler yemeye çalışıyorum.aslında pekte özel şeyler yemiyorum.korkuyorduum zayıf doğunca sütüm yetmez kilo almazsa diye ama allah a şükür iyi kilosu

benim kızım da 3340gr doğdu
sarılıkdan dolayı kilo verdi küvezde kaldı miniğim 8 günlükken 3250gr dı
şimdi ise 25 günlük 3800 olmuş
umarım hepimizin bebişleri sağlıkla büyür...

Benim kizim 3040 gr dogdu sonra hastanede 2715 e kadar dustu.Hastaneden cikarken 2860 grdi.Simdi ise 25 gunluk ve bugun tartildik 3700 olmus kuzum.Yani 20 gunde 840 gr almis.Doktorlar sutun cok yariyo gelisimi cok iyi dedi.Birde bugun kulak testi vardi sukur iki kulagida cok iyi duyuyormus.

eşim sakın yazma diyor kusura bakmayın arkadaşlar .kendisi pek pimpiriklide başımda bekliyor işe gitsinde öyle yazım bari.maşallah bebişlerimizede allahım esirgesin hepsinide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…