• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebisler kac kilo kizlarr

birde ben yoğurt falan yiyemiyorum kızlar sütten yapıldığı için bebeğime gaz yapıyor ama dere otu süt yapıyor diye duydum deniyorum dün başladım ama umarım doğrudur rezeneyi de bıraktım papatya çayına başladım 2gündür güzel gaz çıkarıyo yavrum ama papatyanın mı dere otunun mu mucizesi onu bilemiyorum:P tahin helvası gaz yaptı bizde süt yaptığı kadar da

:çok üzgünüm:en zayıf benim bebeğim belli ki canı sağolsun birgün benim bebeğimde kilosu güzel bir bebek olur inşallah 3kilo100doğdu 2700e düştü şimdi 3aylık 5kilo bende miyom varmış bebeğimi rahatsız etmiş rahimde o yüzden yavrum küçük doğdu:çok üzgünüm:

benim bebeğim seninkindende küçük, 3050 gr doğdu 2800 e düştü. şimdi tam 3 aylık ve 4900 gr. doktor hernekadar verme desede hergün mama vericem artık. çünkü benim sütümle olmuyo demekki kilo alımı :(

öyle düşünme bence ne olursa olsun ben düşünmüyorum mamayı sütün yetmiyorsa bişey diyemem canım ama emmesi güzelse verme zamanla kilo alırlar 100gr varmış aramızda fazla da değil canım

oğlum 2680 doğdu sonra 2630 düştü şimdi 3 aylık 6100 olmuş benim minik horozum.

kızlar meraba benim bebeğim 3610gr doğdu sütüm yetmediği için mamaya başladım şu anda 70 günlük bir hafta önce 5kilo idi sizce normalmi:oklava:

Benim oğluşum,3390 gram doğdu.bugün tam 3 ay 5 günlük..Bugün sağlık ocağında tartıldı tam 7400 gram olmuş..sadece anne sütü ve su veriyorum.:nazar:

hepinizin bebişlerine maşallah doğum kilolarına göre gayet normal bence benim oğlum 3100doğdu 2700e düştü hastaneden çıkınca şimdi 3 ay bitti 5400gr bende sadece anne sütü veriyorum biraz boyuna gidiyor benim oğlum kilosunu göstermiyor ilk bakşta bacaklarına bakıyolr zaten:D eeeeeee babamız uzun olunca

kızlar bebim kızımda habire beni sömürdüğü için durmadan şişio... 3 aylık olmasına 10gün var 6.350gr tombişim.. bacaklarını ısırmamak için kendimi zor tutuyorumsırnaşık şey

Dün doktor kontrolümüz vardı oğluşum 3 ay 3 haftalık..7800 gram 62.5 cm...:nazar:

bende bugün gittim doktora. 3 ay 20 günlüğüz.. 5860 gr.olmuş.Boyu ise maşallah 63,5 cm. Boyu uzun olduğundan çok zayıf duruyo benim kızçem..

oğlumuz " başar çağan ceylan " 13 nisan akşamı doğdu. doğum kilosu 2850 gr ve doğduğunda boyu 49 cm idi ancak 8,5 aylık doğmuştu. bugün itibariyle, 3 ay 3 haftalık ve 6,1 kg ve 65 cm oldu.

Son düzenleme:
oğlumuz " başar çağan ceylan " 13 nisan akşamı doğdu. doğum kilosu 2850 gr ve doğduğunda boyu 49 cm idi ancak 8,5 aylık doğmuştu. bugün itibariyle, 3 ay 3 haftalık ve 6,1 kg ve 65 cm oldu.

Son düzenleme:
:nazar:Bugün sağlık ocağına gittik aşılarımızı olmak için..kilomuz 8100 gram..boyumuzda 63,5 cm:)):nazar:

Back
X