- 25 Temmuz 2013
- 51
- 53
-
- Konu Sahibi akillikiz1789
34+5 haftalik hamileyim. bebisimin 2100 gr oldugunu soyledi doktor. zayif kalmis kilosu 1,5 hafta geri kalmis dedi. cok panik biriyim hemen moralim bozuluveriyorne tavsiye edersiniz? Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattirsin. bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
tabi siz Üstad olarak tıp profösörüsünüz değiştirsin çocuk doktoru olan uzman doktoru. zaten tedavide edersiniz . siz arada ultrasona da çağırın da şimdi o yanlış bakar . hey Allahım Yazdığınız yorum şaka gibi . hangi devirdeyiz. işi uzmanına bırakın . hele Sağlıkta . valla poliklinik komşum şöyle dedilerle dolu . ayrıca doktor değiştirmek hasta takibi açısından hiç doğru değil . o hastayı başından beri bilen doktor o kişi . sevk etmediği sürece o doktor bakmalı . böyle Olmalı .Doğumdan bi kaç sat önce ultrasyonda bebeğimin kilosuna 2.800 dediler 3.400 gr doğdu. Bu cihazlar hiç bir zaman net ölçüm yapmazlar. +500,-500 koymak gerekir.
sen sağlıklı bir şekilde beslen yapman gereken başka hiç birşey yok. Kilo sağlık belirtisi değildir. Ayrıca ben senin yerinde olsam o moral bozan doktoru değiştiririm.
Niye bu kadar sinirlendiniz ki,ultrason cihazları tam ölçüm vermiyor, kütle tartimi değil, hacim ölçümü yapıyor çünkü, Dr değiştirin yorumu biraz tuhaf kaçmış ama sizin yorumunuz dozajı ondan daha agir.....tabi siz Üstad olarak tıp profösörüsünüz değiştirsin çocuk doktoru olan uzman doktoru. zaten tedavide edersiniz . siz arada ultrasona da çağırın da şimdi o yanlış bakar . hey Allahım Yazdığınız yorum şaka gibi . hangi devirdeyiz. işi uzmanına bırakın . hele Sağlıkta . valla poliklinik komşum şöyle dedilerle dolu . ayrıca doktor değiştirmek hasta takibi açısından hiç doğru değil . o hastayı başından beri bilen doktor o kişi . sevk etmediği sürece o doktor bakmalı . böyle Olmalı .
ben çünkü her gün böyle yorumlarla karşılaşıyorum . size denk geldi kusura bakmayın . yazık yani o kişi uzman . ben doktorum ve kadın doğum stajı da aldım dersleri gördüm ama uzman olmadığım için asla sizin yaptığınız yorumu yapma Hakkı bulamam kendimde . o bizden fazla biliyor değil mi ? siz iyi niyetli yazdınız belki konu sahibine ama buradaki tavsiye doktorunu dinle panik yapma Olmalı . o doktor bizden iyi biliyor ultrasonun yaklaşık olduğunu . belki de o Payı da çıkararak baktığı halde çocuğun Gelişimi geri ? sebep olduğumuz şey ne o zaman düşünün bir ? anneye o cihazı ciddiye alma deme Hakkımız yok . belki doktor ona yaklaşık 1200 dedi . ama bilemiyoruz tam nasıl ifade etti . inanın hergün en az 10 kişi var . yani görümcesi o ilacı kullanma dedi diye ilaç bırakıp atak geçiren insanlar var . bu devirde bence her konuyu işin uzmanına bırakmak lazım . sizin vesilenizle Yazmış oldum . kusura bakmayın .Niye bu kadar sinirlendiniz ki,ultrason cihazları tam ölçüm vermiyor, kütle tartimi değil, hacim ölçümü yapıyor çünkü, Dr değiştirin yorumu biraz tuhaf kaçmış ama sizin yorumunuz dozajı ondan daha agir.....
zaten sın haftalarda bebek kilo alır . size gramı gramına 2999 doğcak demezler . 400 gram fark var sadece arada ve o ultrasondan Kaynaklı yaklaşık bir değer . size yanlış Söylenen bir şey mi olduğunu düşündünüz ?benim oğlumada 2900 dedişler 3300 doğru.
Dr değiştir diyen ben değilim yalniz, başka bir arkadaş, o konuda haklisiniz, evet Dr degistirmesin, hele hamilelik takibinde çok sıkıntı oluyor, ama bazı drlar, hakikaten felaket tellalı gibi, çok hastaya bakmaktan olabilir, isleri zor olabilir, ama hamile kadınlar bundan çok etkileniyor....ben çünkü her gün böyle yorumlarla karşılaşıyorum . size denk geldi kusura bakmayın . yazık yani o kişi uzman . ben doktorum ve kadın doğum stajı da aldım dersleri gördüm ama uzman olmadığım için asla sizin yaptığınız yorumu yapma Hakkı bulamam kendimde . o bizden fazla biliyor değil mi ? siz iyi niyetli yazdınız belki konu sahibine ama buradaki tavsiye doktorunu dinle panik yapma Olmalı . o doktor bizden iyi biliyor ultrasonun yaklaşık olduğunu . belki de o Payı da çıkararak baktığı halde çocuğun Gelişimi geri ? sebep olduğumuz şey ne o zaman düşünün bir ? anneye o cihazı ciddiye alma deme Hakkımız yok . belki doktor ona yaklaşık 1200 dedi . ama bilemiyoruz tam nasıl ifade etti . inanın hergün en az 10 kişi var . yani görümcesi o ilacı kullanma dedi diye ilaç bırakıp atak geçiren insanlar var . bu devirde bence her konuyu işin uzmanına bırakmak lazım . sizin vesilenizle Yazmış oldum . kusura bakmayın .
Dr değiştir diyen ben değilim yalniz, başka bir arkadaş, o konuda haklisiniz, evet Dr degistirmesin, hele hamilelik takibinde çok sıkıntı oluyor, ama bazı drlar, hakikaten felaket tellalı gibi, çok hastaya bakmaktan olabilir, isleri zor olabilir, ama hamile kadınlar bundan çok etkileniyor....
Sekizinci ayda bana Dr, bebegin yüzünü göremiyorum, yarık damak dudak olabilir, ayrıntılı ultrason niye yaptirmadin demişti, ben böyle şeylere takan birisi değildim tinlamadim, ama benzer bir olay arkadaşın başına geldi, kadin iki hafta ağladı...
Drlar her gördüğü eksikliği soylemeseler, sorun kesinleşince söyleseler çok daha iyi olur....
Asıl siz şaka gibisiniz. Gel ben mi bakayım dedim? Tıp profesörü olmayabilirim. Ama doktorların kullandığı cihazların kalibrasyonlarını dahi yapabilecek bilgiye sahibim. +,- ne kadar sapma yapabilirler bilirim. Çalışma prensiplerini size ayrıntılarıyla anlatabilirim.tabi siz Üstad olarak tıp profösörüsünüz değiştirsin çocuk doktoru olan uzman doktoru. zaten tedavide edersiniz . siz arada ultrasona da çağırın da şimdi o yanlış bakar . hey Allahım Yazdığınız yorum şaka gibi . hangi devirdeyiz. işi uzmanına bırakın . hele Sağlıkta . valla poliklinik komşum şöyle dedilerle dolu . ayrıca doktor değiştirmek hasta takibi açısından hiç doğru değil . o hastayı başından beri bilen doktor o kişi . sevk etmediği sürece o doktor bakmalı . böyle Olmalı .