bebisimin kilosu :-(

sert Konuştuğum hata değil . sağlıkla ilgili yanlış yönlendirme . neyse arkadasım ben size anlatamayacağım derdimi . iyi günler ..

sert Konuştuğum hata değil . sağlıkla ilgili yanlış yönlendirme . neyse arkadasım ben size anlatamayacağım derdimi . iyi günler ..
bakın tekrar aöylüyorum ben doktorunu değiştir derken doktorun iyi değil demek istemedim. Zaten diyemem tanımam etmem. Ama belli ki hanımefendinin beklentilerini karşılamıyor. riskli bir durum yoksa doktor değişiminin sorun olmayacağını düşünüyorum. Doktor olmayabilirim ama burda ilaç tavsiye etmiyorum zaten kimseye. İlle değiştir de dememişim. Doğru ve ya yanlış. Benim düşüncem.
Ben sizi anladığımı düşünüyorum. Sizi anlamam. Sizin fikirlerinize biat etmemi gerektirmez.
Bir çok doktor arkadaşım var bu sorunları zaten daha öncede dinledim ben. Ama hiç birinin üslubu sizin gibi çirkin değildi. Hata değil diyorsanız hala zaten daha fazla diyecek lafım olamaz.

38 haftadayım bebegım 3500 bıraz ırıymıs dedı dr sana tavsiyem hergun bır yumurta ve muz ye valla ben ona baglıyorum

İnsallah dediginiz gibi olur. doktordan geldigimden beri yogurt, ayran, yumurta, hurma yemekten fenalik geldi. bide bebek buyudugu icin mideme baski yapiyor ve bulantim oluyor. hayirlisiyla dogsaydi bebis...

bir de şu var siz ne kadar yerseniz yiyin bebek gene alacaı kadar alıyo, burdan çok okuyoruz ortalam 18-20 kilo alıp da bebekleri çok zayıf doğan. Bebek kilolu doğsun diye sürekli yemek de mantıklı değil.

Siz neden bu kadar eleştirdiniz ki bu arkadaşı anlamadım ben de. Hastanın canını sıkan bir doktor için değiştirin demiş. Bu da bi yerde mantıklı bir tavsiye. Ayrıca arkadaş doktorları kötülememiş ki, sadece bu tip cihazlar hatalı sonuç verebiliyo demiş. Bunu başka arkadaşlar da dedi. Siz ben ce erelsiz ve ağır eleştiri yapmışsınız.

benim mi üslübüm çirkin . ne kolay değiş demek size . bi sürü bahane bulun şimdi . ilk mesajınızı dönün okuyun lütfen . Uzatmayalım . anlaşamıyoruz belli .

doktor nasıl sıkmış canını ? Allah Aşkına doktor keyfe göre yorum yapmaz . gördüğünü Söylemekle mesul . sanki otel ya da cafe . çok enteresansınız . sağlık nabza göre Şerbet vermiyor hanımefendi . siz değiştirin bir şey demiyorum . konu sahibini yanlış yönlendirmeye kızıyorum . özellikle böyle bir konuda . uzman o konuda ne diyorsa esas odur . can da sıksa maalesef böyle . doktor hakaret etmememiş bir şey yapmamış . gördüğünü söylemiş . neyse ben yoruldum anlatmaktan . iyi günler .

benim mi üslübüm çirkin . ne kolay değiş demek size . bi sürü bahane bulun şimdi . ilk mesajınızı dönün okuyun lütfen . Uzatmayalım . anlaşamıyoruz belli .
Ben zaten siz ilk yazdığınızda ben ne yazmışımda bu yazılmış diye dönüp baktım. Benden başka bir kaç insan daha yazmış zaten üslubunuzun yanlış olduğunu. Bi siz mi doğrusunuz?
Size değişin diyende yok. Sakin olun diyorum sadece.
Kişi kendinden bilir işi demişler. Siz düşünün bahaneleri.

siz bu yorumunuzu okudunuz mu ? bak ben son kez diyorum bilmediği konuda susmalı insan . işi uzmanına bırakmalı . Türk insanıyız . her şeyi biliriz . sorsan herkes her konuda profesör . bir konuda birini o alanla ilgili yaptığı işle ilgili eleştirmek için o kişiden bilgi olarak Üstte olmak lazım değil mi ? mantıken böyle yani . şimdi dönün konuyu okuyun . yanlış bir tutum ve hakaret etmeyen doktor nasıl geri der gelişimine de moral bozar . değişsin o doktor Yazılmış .normal mi bu ? yani biz burdan geri değil gelişimi diyebilir miyiz ? ayrıca o kişi doktor geriyse geri der. keyfe göre tanı koymaz . böyle işte...

yapman gereken sadece bu başka bir şeye gerek yok demişsiniz ? doktor musunuz ? ben bu yorumunuzdan bahsediyordum . kızdığım nokta bu . doğru bir yönlendirme mi ? kaldı ki doktor olsanız yine bilgisayar başından ultrasona bakan doktor varken yorum yapmazsınız . yanlış hanımefendi . herkes kendi işini doğru yapsın . ne güzel olurdu ....

ya hu siz nasıl okuyosunuz? doktor ilaç falan vermediyse bişey yap demediyse bu ne demek? sağlıklı beslenmekten başka yapabileceği bişey yok demek değil midir? zaten bu insan olarak hasta olmasakta yapmamız gereken şey değil midir?
'moral bozan doktor' demişim ben orda. 'hatalı , bilgisiz, yanlış bakmış vs herhangi bir şey kullanmamışım. çocuğun gelişimi geri demiş ama hayır kesinlikle geri değil mi demişim? sadece örnek verdim sapmaların olabileceğini belirttim. hani sizdeb daha iyi bilemem. doktor değilim ama hamilelikte psikolojininde oldukça önemli olduğunu biliyorum şaşırtıcı bir şekilde. evet hala dediğimin arkasındayım. bu doktor moral bozmuş. eğer çocuğun kilosu az geri kalmış diyosa, bu endişe edilecek bişey mi? bişey yapması gerekir mi? düzelecek bir durum mudur? kısacası bir bilgi vermesi gerek. vermediği içinde kadının morali bozulmuş böyle bir platformda yardım arayışına girişmiş.
Hala meramımı anlatamadıysamda kusura bakmayın istediğim yere istediğim yorumu yazarım. Kimseden onay almaya ihtiyacım yok. Okadar açıklamauya rağmen inatla doktorculuk oynama diyeceksenizde. Bundan sonra size yazabileceğim başka bişey de yok.

Siz niye kiziyorsunuz ki? Doktor musunuz demissiniz arkadasa? Siz kimsiniz konu sahibi arkadasin doktorunun avukati mi? Isteyen istedigi yorumu yapar size mi sorcaklar?

ben size yorum yapamazsınız mı dedim ? siz sormamışsınız ki doktor ne dedi diye . konu sahibinin ilk mesajında da doktor bir şey demedi denmiyor . geçelim o Faslı yani . doktor birşey demedi o yüzden buraya açtı bundan eminsiniz yani ? siz ne sanıyorsunuz ki doktoru? doktor tanı koyar . Sırada bir sürü hasta vardır . eğer kadın Bebeğin Gelişimi geri lafından aşırı bir üzüntü duyuyorsa bu da patolojik bir şey . psikiyatri ile görüşüp destek alabilir kendisi . orda doktor ne desin ki ? ayrıca siz ne dediğini sormadan sadece Şunları yap yeter yazmışsınız. siz azcık okusanız ne güzel olcak da bana tavsiye etceğinize . lütfen yazmayın ben de bunu rica ediyorum .

Siz niye kiziyorsunuz ki? Doktor musunuz demissiniz arkadasa? Siz kimsiniz konu sahibi arkadasin doktorunun avukati mi? Isteyen istedigi yorumu yapar size mi sorcaklar?
sağlıkla ilgili yanlış bir yoruma dayanamadım hanımefendi . mesleğim Gereği . peki siz o arkadaşın Avukatı mısınız ? aynen isteyen istediği yorumu yapar nasıl da çelişiyor cümleniz ve yorumunuz

gebelikte muzun yumurtanib hurmanin kasar peynirin tahin ve pekmezin bebege kilo aldirdigini biliyorum. bunlardan birine alerjiniz veya sekeriniz yoksa yemenizi tavsiye ederim.

Diyemezsiniz kimseye zaten.
Bu çıkarımı yapmam için üstün zekalı bi beyne sahip olmam gerektiğini sanmıyorum.ne kadar düz mantık bi insanınız ya hu. Azıcık egonuzdan sıyrılında okuyun.
Cidden bu böyle olmayacak yani.
Evet hanım efendi siz haklısınız.
Daha fazla kelime israfı yapamıcam.

düz mantık ve egosu tavanda olsn benim ama hakarete maruz kalan sizsiniz. siz şaka yapıyorsunuz herhalde ? benimle bu şekilde konuşmaya devam etmeyin zaten . siz de birazcık kendi bilginizin olmadığı yerd sükut etmeyi bilin .kelime israfı yanında insanların zamanını çalışmanızı tavsiye ederim . iyi günler size .

Ben zaten bilmediğim bi konuda yorum yapmadım. Çekemiyomusunuz diye konuya dalan biri egom yok derse anca gülerim.
Size cevap verin diyen mi oldu? Yazmasaydınız? Ne vakit çalmasından abhsediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…