bebişim52 nin geyiğine buyrun canım sıkılıyooo

ay nem benim kociş evdeyken hiç geçmiyo kıs
işimde bitmiyo anlamadım gitti habire çay içiyo bulaşıklardoluyo bide ben o evde yokken öle yemek memek yemem bu karnı acıkıyo yemek hazırlıyom ben kendime bile sofra kurmam ama onun için yapıyom işte

ay bacımm kocam yok malum evli deilimdelikafaduldenama bi erkegin tüm gün evde olmasına katlanamıyorum kısss babam iki saat fazla dursun öğleleyin evde mini hizmetci şeklini alıyom şunu getir şunu götür su ister habire artık hortum baglıycam babamaaa anca doyar:)seviyorum seni babacım bu aradaa.s.

valla bacımmm şaka bi yana gerçek yaaa erkegin evde işi ne allahsen:)ama akşam bi saat geç gelseler kıyamet kopuyo oda ayrı bi olayy:)

he yok benimki ben evdeysem oda evde izinsiz gidemez hayatta bi yere bi kere kaplıcalara gitti mahvettim onu nerdeyse ist babamlara dönüyodum sonra affet filan hayatta izinsiz gitmez geçte kalmaz valla aman evde gözümün önünde olsun

asi2222 baby_dilay
hoşgeldiniz hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ama yoksunuz şimdiii:KK43::KK43::KK43:
kıslar neyaptınız bugun yaaa bu hafta sonlarıı neden yavaş geçio bilen varmı:)

hoşbulduk canım ay en hızlı hafta sonu geçiyo ya hafta içi geçmiyo asılmirmirmirmir

kıs tabiiiiiiii kocam olsa yollamamda hafta sonları dışarıı babam olunca rahatca yolluyuveriyom:)

asi2222 cnmm negüzle valla hızlı geçiosa..nsl başarıyon kısss bizede tüyo ver:KK70::KK70::KK70::KK70:deli oluyom evde :)

asi2222 cnmm negüzle valla hızlı geçiosa..nsl başarıyon kısss bizede tüyo ver:KK70::KK70::KK70::KK70:deli oluyom evde :)

ay sadece hafta sonları hızlı geçiyo canım ya yoksa bende vakit geçiremem hiç

hafta içi hiç geçmio tüm gün evdeyim dışarı çıkasımda gelmiyo:eek:

asiciğim valla evde yim hep oyüzden hepsi aynı hiçbiride geçmiyo

hafta sonu dışardayım ondan geçiodur belki hem mutlu oluyorum hafta sonlarıkaydirigubbakcemile2

ay ist taşındım memleketimede amerikası kaldı hesabında 40 bin olursa 10 yıllık vize veriyolarmış hoca olarak gitcekmişmişte anam ben napım ordagerçi süper orda yaşamak ama kriz filan naparız sonra ağzımız açık geri dönmeyelim

ben tatil sandım canımcım:):)

kızlar ben şimdi çıkıyorum gne uğrarım iyi geceler hepiciklerinizeee:)

bebişimmmmm amann kıssss ameikada ne işin varrr kocişinde okuduysa yeterr:)bizi bırakıp gitmeeeeeeeeeee kısssssssssssssssssssssssssss:)

kız açtım açtım yeniii tam iyi zamanlamaa yapmışım nsl saf insanlar var kız:)

kuzuuuuuuucuklarım bnm iyi uykular tatlı rualarrrrr.görüşürs innş yarın.bak bugun gelennn fazla olmadı yarın günümüz var beklioz:)

X