bebişim52 nin geyiğine buyrun canım sıkılıyooo

Günaydın herkeseeea.s.
Açılışı ben yapayım dedim ama kimsecikler yok sanırım:çok üzgünüm:

baby_dilay hoşgeldin cnm....ceydacım sende hoşgeldin..bugun geç geldim kk ya:)tüm gün misafir doluydu ev yorgunluktan ölüyorum valla ama yinede dayanamadım geldim burayaa:)sizler neyaptınız buguun nsl geçti:)

artık buralara kimsecikler uğramaz olmuş
iyice bir sessizlik çökmüş buralara
gelinde canlansın buralar
iyi geceler öptüm kızlar

ceydacım erken yatıyorum artık erken kalkmak için bi takılıyorum buraya bide bakmışım 3 olmuş hadiiiiii uyuma faslı filan ezan okunuyo sonra kalkıyorum namaz kılıyorum ohoooooooooooooo hava aydınlanıyo anlıcan biraz vücüdum dinlensin bide akşamları hızlı yürüyüş ve koşu yapıyorum duş fiilan yoruldum kaç gündür ya

anladım canım iyi yapıyorsun tabi
çok geç yatmak iyi değil zaten
vücüdun düzeni bozuluyor sonra
görüşmek üzere kendine iyi bak canımcım

ya mrb kızlar ben geldım aranıza destur varmı kıne?yoksa soyle bı ben ark bakmıstım cıkıcam mı desem.hade hemen cvp yazın bana da ya :1no2:

kusurumuza bakma artık tekrar hoş geldin sefalar getirdin canım a.s.

sag olun ya burda kendımı cok daha rahat cok daha ıyı hıssedıorum .bu arada bende yenı topık actım.oraya da beklerım.benım gıbı yenıler eskıler orda bulusalım dıe.yenı uye olanlar geyık grubu dıe yalnız bırakmayın artık bızı ona gore

sag olun ya burda kendımı cok daha rahat cok daha ıyı hıssedıorum .bu arada bende yenı topık actım.oraya da beklerım.benım gıbı yenıler eskıler orda bulusalım dıe.yenı uye olanlar geyık grubu dıe yalnız bırakmayın artık bızı ona gore

bende kendimi burda yani kk da iyi hissediyorum
hayatımın bir parçası oldu artık kk:enbuyukkk:
ziyarere gelirim tabi canım neden olmasın
yerimseniben

X