bebişim52 nin geyiğine buyrun canım sıkılıyooo

sehnsucht06 valla cnm resmen kendini gösterdi o sarışın..ben onun kocasına şaşarımm ne kursak var o kıyafetleri giydirip tabi kıyafet demeye bin şahit gerekk resmen bi karış üst kısmı bi karış alt kısmı iki karışa elbise mis gibi:)

bende öyle dedim akşam biliyomusun, özel gün olur giyilebilecek yer olur neysede tvde de sürekli 1 karış etek giyilmezki adam genişmiş demekki bacım

hevalla baya genişş miş:)töbee yaa demek kadının hoşuna gidio orasını buraası göstermekk valla bennnn bayan halimle kadını inceledim erkekleri düşünemiom:)

aman kıslarrrr gidemde yatamm yoksa annem söylenecek yine..gece yatmaz sabah kalkmaz durumu:)yarın devam ederiz olurmu şekerler.......
.bu arada sıkıntımızı paylaşıyosda allah sağlıkla ilgili dert vermesin kimseyeee valla şükür halimizede insanoglu memnuniyetsiz yaa ondan hep sıkılırr sürekli mutlu olamas:)
öpüyürom hepinizi yarın inşşşşş görüşmek üzere:)

aynen kız valla ama çokta çirkin değil fiziği filan güzel ama işte küçümsüyü milleti

bende yatıyom arkadaşlar kociş iki büklüm oldu koltukta zavallım hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz mckmck

sehnsucht06 cnm seni arkadaş listeme ekliycemdeee kanım kaynadıda sana:)profiline girdim ekleyemedim kıs senii:)eklesene beni sakıncası yoksa:)

bende öpüyorum hepinizi Allah rahatlık versin, Allah başka dert vermesin en kötüsü böyle can sıkıntısı olsun...iyi geceler

ay bende tatlılıkmı kalmış be evlendikten sonra şiştimde şiştimkendimi tanıyamıyom nem hadi yatak kıs beraber yatıyoz beraber kalkıyoz zati

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..aeo.mucksssssssssssssss

sehnsucht06 cnm seni arkadaş listeme ekliycemdeee kanım kaynadıda sana:)profiline girdim ekleyemedim kıs senii:)eklesene beni sakıncası yoksa:)

ne sakıncası kıss sevindim ben bi ayar yapmışım nasıl yaptıysam ben ekliyorumda bazen msj gelmiyomuş eklenmiyomuş geniş bi zamanda çözcem inşallah

ayy bebişim52 vallaaaa senin koca boşuycak benim annem evden atcak beni:)bizimkilerden çok senle konuşuyom:KK70::KK70::KK70::KK70:öptm hayaıtım son kes ii geceler:)bırakım gidem ha dayanamıyom bşy yazarsanız geri geliom:)

sehnsucht06 kıs vallaaaa kocalar boşasa annelerde kapı dışına koysa hakediyos ha:)bakele bu saatte netteyiz:)hadi ii geceler cnm benimm..sen şu msj ayarlarını yap kıs..izyaretci msj kısmınıda açki az iki laf edek:)

sehnsucht06 yüz kere gidecem dedimm gidemedim vallaa.....hadiii ii geceler cnm benimmmmmmmmm.diger canı sıkılanlar gitti uyumaya sıra bizde:)

X