bebişim52 nin geyiğine buyrun canım sıkılıyooo

bebişim öle vallaaa ben oluruna bırakıyomda onlar beni bırakmıyo ee öle oluncada takıyom..ah kıslar saçmalarsam kusuruma bakmayın gece gece:)

ay valla erzurumlu arkadaşlar varsa kızmasında bende hiç sevmemiştim erzurumuuu yada bana rastlayan insanlar acaipti ondan kötü bi izlenim bıraktı erzurum bende:)

insan kendini yalnız hissedince canı sıkılıyor nedense
aslında can sıkacak bişeyde yok ama
ne bileyim sıkıldım yalnızlıktan artık

aynen öyle annemde hep kızar düyanın bütün yükünü senmi taşıyosun diye napıyım yapı meselesi demekki erken yaşlanırım ben zaten herşeyi takmaktan nasıl isterdim böyle herşeye ammaaaan diyip sallayan biri olmayı

ay valla cnm görüntüde laftaaa herşeye amannnnnnnnnnnnnnnn diyorum amaa gel görki şu beynim düşüne düşüne maffoluyo:çok üzgünüm:delikafadulden

ceydacım kimi zaman kalabalıktan sıkılıyorum yalnızlıgı istiyorumm..yalnızkendeee tam tersi kalabalık ortan istiyorum..doyumsusuz cnm vallaaa ne istedigimiz belli deil:)

anaaaaaaaaaaa kaç gündür diyodum beni yalnız bıraktılar bi topik açim dedim 10 dk da 2 sayfa oldu süper ya kıslar birazdan yatcam bu arada hani yemekteyizde halıların reklamı yapılıyo ya onlar eve kalıyomuşmecbur sermek zorundalarmış ve reklam yapmak zorundalarmış ne saçma dimi

sehnsucht06 ah valla bacım keşke takmasakkkk...
bi pireyi devee yaparım hemencicik..ama deveyi pire yapmayı beceremedim bende:)

benim bi dayımın karısı var insan hiç yaşlanmazmı kadın yaşlanmıyooo ama nasıl şen şakrak, benim alnımda çizgi attıı gözlerimin kenarında çizgiler belirmeye başladıı bi ton krem mrem sürmeye başladım ona sorsam ömründe arkodan başka bişey sürmemiştir
bu işin sırrı geniş olmak

evet biraz umursamaz olmak lazım hayata karşı
ama demesi kolay
iş yapmaya gelince o kadar
kolay olmuyor işte

sehnsucht06 aynen cnm geniş olmak kesinlikleee...ama işte bizim gibileri öle olamıyo:KK43:
bu arada bebeişm52 kısss yemekteyizde milletin işine geliyooo negüzel bedavadan iki halıları oldu..tabi ihtiyaçları yok oda ayrı bi olayy:)

ceyda cnm bnm valla herkeste bi bıkkınlık varrrrr yanii inan çogu zamann neden yaşıyorum diye düşünüyorum..yok hergün bi öncek günün aynısı..inan böle söyleyince isyan etmiş olmakta istemiyorum..amaaaa nebilim yaa valla bu yaştaaa hayattan bıkmışımmmm....

nem, bebişim52+, ceyda_26, sehnsucht06 kıslar bi 4 ümüzün canı sıkkın valla negüzel başka kimsenin canı sıkılmıyo:)bizbizeyizzzzzzzzzzzzzzzzz

ceyda cnm bnm valla herkeste bi bıkkınlık varrrrr yanii inan çogu zamann neden yaşıyorum diye düşünüyorum..yok hergün bi öncek günün aynısı..inan böle söyleyince isyan etmiş olmakta istemiyorum..amaaaa nebilim yaa valla bu yaştaaa hayattan bıkmışımmmm....
kaç yaşındasın canım
merak ettim şimdi.

sehnsucht06 valla cnm resmen kendini gösterdi o sarışın..ben onun kocasına şaşarımm ne kursak var o kıyafetleri giydirip tabi kıyafet demeye bin şahit gerekk resmen bi karış üst kısmı bi karış alt kısmı iki karışa elbise mis gibi:)

ceyda 25im cnmmmm:)yaşlandımmm fiziken olmasada truhen:)

X