- Konu Sahibi Nickimnick
-
çok şanslısın..benimde sebebsiz infertilite idi senin gibi 7 sene sonra oldu canım tedavisiz..Canım bızım 3 yıla yakın oldu olmuyo bebis,
Sorunda yok rahim filmi cektırdım ondanda sorun cıkmadı sükür allah'ıma asılam yaptık 2 kere negatif sorun yok yani...
rabbim yar ve yardımcınız olsun..Rabbim yardımcınız olsun. bir fatiha 3 ihlas okudum şimdilik. dualarımdasınız. rabbim yardımcınız olsn. inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşabilmeyi, sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip eyler. benimde eşim hiç ummadığımız bir anda işsiz kaldı. 7 yıldır sevgiliyiz. bizde tam borçlarımız bitsin çocuğumuz olsunda yuvamız daha güzel olsun derken borç batağına saplandık.ama inşallah her gecenin bir sabahı olacaktır. canınızı sıkmamaya bakın.
yok canım cocugum benım esım azosperm( sıfır sperm)o yuzden asılama felan deneyemıyoruz bır tane sperm cıksın dıye dua edıyoruz yakında amlıyat olcak sperm aranacak bulunma ıhtımalı yuzde 30 allahıma kalmı artık verecek olan o ...acının acısı var yanı rabbım elbet vercek...Nıye keske dedin canım...
Cocugun varmı? İnsallah canım cok saol
Allah yardımcın olsun canım sen benım dualarımda olacaksın rabbim bu bataklıktan bir an ewwel kurtulursunuz inş...Rabbim yardımcınız olsun. bir fatiha 3 ihlas okudum şimdilik. dualarımdasınız. rabbim yardımcınız olsn. inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşabilmeyi, sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip eyler. benimde eşim hiç ummadığımız bir anda işsiz kaldı. 7 yıldır sevgiliyiz. bizde tam borçlarımız bitsin çocuğumuz olsunda yuvamız daha güzel olsun derken borç batağına saplandık.ama inşallah her gecenin bir sabahı olacaktır. canınızı sıkmamaya bakın.
7 sene sonra mı kız mı erkek mi ? Tup bebek yaptın mı ?çok şanslısın..benimde sebebsiz infertilite idi senin gibi 7 sene sonra oldu canım tedavisiz..
Aynnen canım rabbim verecek inşallah inşallah bulunur ne zmn ameliyatyok canım cocugum benım esım azosperm( sıfır sperm)o yuzden asılama felan deneyemıyoruz bır tane sperm cıksın dıye dua edıyoruz yakında amlıyat olcak sperm aranacak bulunma ıhtımalı yuzde 30 allahıma kalmı artık verecek olan o ...acının acısı var yanı rabbım elbet vercek...
Eses;insallah bizlerede nasip olur cnm ..
sen bile daha yeni evlisin ..
üzülmee .. sabır ve dua ile ..
Eses;
Yeni sayılmm kız 3 yıla gırecem bır kere bıle hamile kalmadım .
benımle evlennler 2 .cocuga gebeler bee
carsamba gubu canım insallah allah kımseyı evlat yokluguyla sınamasınAynnen canım rabbim verecek inşallah inşallah bulunur ne zmn ameliyat
İnsallah canım iyi haberleri vermeyı unutma tamam mı?carsamba gubu canım insallah allah kımseyı evlat yokluguyla sınamasın
canım erkek..tedavisiz..ama unutman gerek biraz düşünmemeye çalış..bir gün adet olmadım bir kaç gün geçmişti..test yaptım pozitif7 sene sonra mı kız mı erkek mi ? Tup bebek yaptın mı ?
Ne ıntıharı eses aynen kısmet rabbim insallah bizese nasip eder tedavi oluyon mu tup bebwk dusunuyor musun pekibenimle evlenenler 4.yü yaptılar intiharmı edeyim ..
bende hic hamile kalamadım .. nasip bu isler ..
Ne ıntıharı eses aynen kısmet rabbim insallah bizese nasip eder tedavi oluyon mu tup bebwk dusunuyor musun peki
iyi haber olsunda hemen yazarım canımİnsallah canım iyi haberleri vermeyı unutma tamam mı?
Ayyy ne guzel allah cocuguna uzun omurler versın insallahcanım erkek..tedavisiz..ama unutman gerek biraz düşünmemeye çalış..bir gün adet olmadım bir kaç gün geçmişti..test yaptım pozitifçok farklı duygular..allah sana ve tüm isteyenlere nasib etsin..
canım inşallah seninde olur hayırlısıyla..vakti gelmeyince ne yapsan nafiletüp bebek için erken cnm ya zaman bakalım :)
canım inşallah seninde olur hayırlısıyla..vakti gelmeyince ne yapsan nafile
Ben cok sabırsızım sen mi?cok sakinsin ben martta yapmayı dusunuyorum hamile kalmazsammtüp bebek için erken cnm ya zaman bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?