N
nesecrin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
bence regl gününü bekleme,işten çıkınca kanda bhcg baktır ,kesin çözüm,ben sabır edememdeyerimsenibeno yüzden sen bekleyebilecekmiisn peki,hemen yaptırşeniz
yeni topiğimiz bana uğurlu geldi arkadaşlar.....kan testi sonucumu da aldım değer 1460 çıktı 5 haftalık hamiş olduğumu söylediler...çok mutluyum....ve de çok şaşkın!!!!
yeni topiğimiz bana uğurlu geldi arkadaşlar.....kan testi sonucumu da aldım değer 1460 çıktı 5 haftalık hamiş olduğumu söylediler...çok mutluyum....ve de çok şaşkın!!!!
kızlar selam hepinize...Oooo ne güzel hamişlerimiz çoğaldı..yeni sayfamız herkese şans getirir umarım..Kızlar benım adetime henüz var biliyorsunuz.geçen ay iğnelerimi olmadım yumurta erken gelişmeye başlamıştı çünkü..Sabırszılıkla kırmızıları bekliyorum..Gelsinlerde hemen aşılamaya geçmeyi bekliyorum..Bende durum bu..Hepinizi öpüyorum..
anne adayları size bi sorum olacak yanıtlarsanız cok sevinirim..bugün adet günüm ama henüz olmadım dün gece midem çok fena bulandı yarım saat sonra gecti,gögüslerim şiş(tabi bu her ay oluyo normal)bazen kasıklarıma agrı geciyo hepsi bu kadar ama benim bildigim hamile olsam akıntım olurdu yanılıyormuyum hiç akıntım yok..yani sorum şu akıntısı olmadan hamile kalan varmıı?
menzilgulucum nasil oldun? bende progestan var istersen gonderebilirim.
canlarim sagolun ama inanin ben de bilmiyorum. oyle canim sikiliyor. bu ay gecen aylarda hic yapmadigim kadar gun sayiyorum. yani eskiden de sayardim ama simdi aklimdan hic cikmiyor. internette arastirma yapiyorum dis gebelik gecirip tupu alinip hamis kalanlar ne kadar sonra kalmis diye. hep 1-2 seneden bahsediyorlar. tabi daha az zamanda kalanlar olmus ama cogunlukla uzun. dedigim gibi cok pozitiftim ama. gecen ay ilk denememdi ektopikten. olmadi. dedim ki ters taraftan yumurtladim. ama bu ay da sanki olmadi. bu ay nereden yumurtladim bilmiyorum. dua edin kizlar. ben tek kolla savasiyorum.
merhaba arkadaşlar adetime 3gün var bende sabah dayanamayıp evde test yaptım 2.çizgi çok silik belli belirsiz bir şekilde çıktı.acaba hamile miyimdir.
lotuscum hayırlı olsun cnm,tebrik ederim,neşemeşe kusura bakma cnm ya,dün bir hevesle okudum yeni sayfayı yanlış okumuşum seni üzmek istemedim:1no2:,ama gerçekten öyle gördüm,hamiş olarak okudum seni,belki de yakındır,Allah öyle göstermiştira.s.kızlar bu arada günaydın demeyi unutmuşum GÜNAYDINNNNNNNNNNhihoyyyt
Canim adetine 3 gun varsa kanda cikar muhakkak. Bence kanda baktir. Hayirli olsun.:CüvCüv:İNŞ.GÜZELİM.İNŞ.HAMİŞİMDİR.RABBİM YÜZÜMÜ İNŞ.BU KEZ GÜLDÜRÜR.BEN NE YAPAYIM ADET GÜNÜMÜ BEKLEYİP TEKRAR MI YAPAYIM SİZCE.FİKİR VERİN.:CüvCüv:
Canim adetine 3 gun varsa kanda cikar muhakkak. Bence kanda baktir. Hayirli olsun.:CüvCüv:
yok balım kanama olmadı ama korkma normaldir. Ben hasta olucam modunda beklediğim için sürekli kasıklarım ağrıyodu. normal hasta olacakmışım gibi. bazen üşürsem gene ağrıyo. bide hasta olayım diye farlutal içtim üstelik Allah korudu. Annesi tutunsun o rahat ol. Beslenmene bak. Yesin annesi teyzeleri onu...Kan değerlerin gelsin keseyi ve kalp atışlarınıda görürsek oh ne ala. kelebek gibi pıt pıt kalbi atıyor. Hiç başından ayrılmadan izleyesin geliyor. Benim 5. haftada görünmüştü kalp atışları ama normali 6-7ymiş.:ecrin_bebek: Tam haftasıda belli olur o zaman inşallah. Belini ayağını üşütme emi. Sıcak tut kendini. ŞenizŞeniz
gerçekten şenlendi burası inşallah yeni topik herkese uğurlu gelir.kibele canım herşey haktan. sıkıntıya sokma kendini olumsuzda asla düşünme hatta üstünede düşme. Oluyor Allah zamanı uygun gördüğünde oluyo tatlım. Şeniz
Cok sagolasin yasemin. Peki sen hic progestan kullandin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?