- 11 Ağustos 2008
- 158
- 1
- 42
- Konu Sahibi Gurbette1anne
başlık süper olmuş arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bu arada MENZİLGÜLÜ arkadaşım bebeğin hayırlı olsun allah hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsin cnm herkese sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be gulum daha zamani var. Bugun kan verdim ogleden sonra sonucu alicam insallah. Bakalim kac haftalik. Ayrica benden kanli akinti geldi az once. Belimde cok agriyor. Sendede boyle oldumu hic yasemin?
benssenbcim insallah oyledir valla belim acaaaip agriyor ve vajinanin hemen ustu yani karnimin altinin icinde vigil vigil oynasmlar var icerde acaip isler oluyor herhalde. Ne bilim insan korkuyor.
mmb2358 canim cok tesekkur ederim.
merhaba arkadaşlar adetime 3gün var bende sabah dayanamayıp evde test yaptım 2.çizgi çok silik belli belirsiz bir şekilde çıktı.acaba hamile miyimdir.
BÜYÜK İHTİMALLLE HAMİŞSSİN CNM ,HADİ HAYIRLISI OLSUN,TEBRİK EDERİM,BENCE HEMEN KAN TESTİ YAPTIR EĞER MÜSAİTSEN
nesecrin bence de hamilesindir.....çünkü hcg düzeyin reglin geçmediği için düşük orandadır.hadi hayırlı olsun arkadaşım.....
İNŞ.GÜZELİM.İNŞ.HAMİŞİMDİR.RABBİM YÜZÜMÜ İNŞ.BU KEZ GÜLDÜRÜR.BEN NE YAPAYIM ADET GÜNÜMÜ BEKLEYİP TEKRAR MI YAPAYIM SİZCE.FİKİR VERİN.:CüvCüv:
bence regl gününü bekleme,işten çıkınca kanda bhcg baktır ,kesin çözüm,ben sabır edememdeyerimsenibeno yüzden sen bekleyebilecekmiisn peki,hemen yaptırşeniz