lotus tebrik ediyorum canım ne kadar istediğini takip etmiştim ne güzel muradına erdin darısı bizlere inşallah değerinde gayet güzel Allahım tamamına erdirir inşallah
nesecrin canım sende muhtemelen hamişsin ama yinede kanda baktırmanı tavsiye ederim bazen test mağduru olanlar olabilioyr çünkü sonucu bildirirsin bizlere canım
mide bulantısına benim bir bilgim yok dilerim bilgisi olan biri sana yardımcı olur arkadaşım senide tebrik ederim 5 haftalık ne güzell
rahel bende seni öpüyorum tatlım hadi bakalım sanki heyecanla bekliyoruz öyle hissettim yanılıyormuyum???aşılamayı diyorum
burcu korkma canımın içi yeni hamişliklerde bunlar oluyor sen benden daha iyi biliyorsun bunları kan sonucunu almadınmı daha gelişmeler oldukça bilgilendir bizi ok
mavi deniz fatıma librarian yok sanırım onlarda girdiğinde görürler dmek girme imkanları olmadı
kibele canım seni ilkkez olumsuz vede umutsuz gördüm ama arkadaşların dediklerin sonuna kadar katılıyorum çünkü Allah yazmadıkça sorunu olmayan hamiş kalamaz sorunu olanada bebişini verir yani sorun meselesi değil bu imkansız denilen bile ikize hamile kalabiliyorsa yaradan yazdığı içindir hepimiz bol bol dua ederek umutsuzluklardan sıyrılarak bekjleyeceğiz canım ama umutsuz yaşanmaz dimi sıkma canını takıl bize hayatını yaşa:))))
neşe kız yine umutsuzluğa bürünmüşsün
((bacım yaa topla kendini lütfen olur böyle şeyler kimimizde olmuyorki anam sen doğur gerekirse burda biz bakarız yılmak yok emi benim güzel arkadaşım
burcu artık sana ismen ettiğim dualarım yön değiştirdi hayırlı hamilelik geçirip bebişini sağsalim kucağına alman için ediyorum artık ismen diğer arkadaşlarada dua ediyorum ve başında neşe geliyor neşede hamiş oldumu tamamdır sıra bende kimseye vermem sıramı:))))
beyaz lotus ve diğer arkadaşlar topiğimize hoşgeldiniz
sizleri sefiyorum canlarım ohh ne güzel adayların hepsi burda anne vede hamiş adayları
beyaz lotus ve diğer arkadaşlar topiğimize hoşgeldiniz