- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
kızlar nerelerdesiniz vallahi bizim forumu zor buldum kimse yokmu yaa ben pazartesiden beri diyetteyim o yüzden diyet sağlıklı beslenme bölümündeyim :)) iyi oldu hem zayıflıyorum hem biraz kafam dağılıyor bebek fikriyle boğulmuyorum tabi bu arada şunuda sölemeliyim ki diyet spor falan derken çalışmalar biraz yavaşladı artık hayırlısı Allahtan o ne yazdıysa onu görüzcez dimi ben yoktum ama sizlerde yoktunuz sanırım herkese iyi geceler
Rahel canım hayırlısı olsun. Ümidi hiç bir zaman kesmemek gerek.Bizlerde inşallah bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.
Mavideniz canım sıkma canını.Bundada vardır bir hayır diyelim her zaman ki başımıza gelenleri daha rahat atlatabilelim.Allah gönlümüze göre versin.
Burcu canım ben göremedim senin bıcırığı ama eminim ki çok tatlıdır.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Nese aynı kaderdeyiz tık yok daha benimde.İşten kendimi görmüyorum,düşünecek vaktim bile yok ama gelmiyor yinede kırmızılar.Yarın belki bi test daha yaparım o da son olur varsa çıkar herhalde.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Rahel canım hayırlısı olsun. Ümidi hiç bir zaman kesmemek gerek.Bizlerde inşallah bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.
Mavideniz canım sıkma canını.Bundada vardır bir hayır diyelim her zaman ki başımıza gelenleri daha rahat atlatabilelim.Allah gönlümüze göre versin.
Burcu canım ben göremedim senin bıcırığı ama eminim ki çok tatlıdır.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Nese aynı kaderdeyiz tık yok daha benimde.İşten kendimi görmüyorum,düşünecek vaktim bile yok ama gelmiyor yinede kırmızılar.Yarın belki bi test daha yaparım o da son olur varsa çıkar herhalde.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Kız sarı yazmışın okuyamadım, alıntı yapınca görebildim. Ben de düşünüyorum canım 1 test daha mı yapsam diye. 13 gün oldu gecikmem, hap da alıyorum ama. Daha olmadı doktoruma telefon edicem inşallah. Hakkımızda en hayırlısı olsun canlarım. Herkese iyi geceler...
slm ne güzel kilolarda gidiyor darısı başımıza kilo verildikçe bebk daha çabuk gelir biliyorsun dimi.ama bak dikkat et vitaminsizde kalma.kızlar nerelerdesiniz vallahi bizim forumu zor buldum kimse yokmu yaa ben pazartesiden beri diyetteyim o yüzden diyet sağlıklı beslenme bölümündeyim :)) iyi oldu hem zayıflıyorum hem biraz kafam dağılıyor bebek fikriyle boğulmuyorum tabi bu arada şunuda sölemeliyim ki diyet spor falan derken çalışmalar biraz yavaşladı artık hayırlısı Allahtan o ne yazdıysa onu görüzcez dimi ben yoktum ama sizlerde yoktunuz sanırım herkese iyi geceler
bende öyle demeye başladm sizin sayenizde..isyan etmiyorum..rabbim hepimize nasip eder..herşey zamanında..düşünmemek en iyisi kafaya taktıkça gelmiyor bizim bıcırıklar..Rahel canım hayırlısı olsun. Ümidi hiç bir zaman kesmemek gerek.Bizlerde inşallah bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.
cnm ya agrın yoktur inşallah..nasıl çarptın duvara ya..lütfen dikkat et kendine ve bebegine..Canim iyi yapiyorsun, saglam kafa saglam vucutta bulunur. Sen saglikli ol hersey zamani glince hayirlisi ile olur insallah.
Canim kaldirdim resmi, bugun karnimi acaip bir sekilde duvara carptim, elimde tepsi vardi, tepsi karnima gecti resmen. Hep dua ediyorum ama nazardanda cekiniyorum ve Allaha siginiyorum.
Sen nasilsin?
Canim bencede ihmal etme, bayagi olmus. Daha test yapma bence, doktoruna danis ne yapman gerektigini ve adetini beklemeye devam et. Sonrada tedaviye baslarsin canim hayirlisiyla.
kızlar gününün aydın , cumanız mübarek olsun...hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim..biliyorum daha ilk denemeyi yaptık ama sanki şimdiden umudum kırıldı..Allahım büyüktür keşke tedavisiz olsa...Burcu canım geçmiş olsun ağrı felan yok değil mi karnında..Neşe ve Mavi 45 hala adet olmamanız benım içimde ışık yaktı resmen..isterimki ikinizde hamile olasınız..Mavi deniz canım belkide bu ay müjde senden gelecek belkide Benssenb den :)))) Karabiber yeniden aramıza döndüğüne sevindim..yanlış hatırlamıyorsam sende yaklaşık 1,5 yıl beklemiştin..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Lotus, Yasemin sizler ve bebişlerinizde iyidir inşallahh...Entelliye bakarsın kilolar gider hemen bebek gelir inşallah...Beklenmedik anda geliyorlar baksana :))) unuttuğum kim varsa herkes iyidir umarım...
merhaba arkadaşlar hapinize günaydın eğer kabul ederseniz bende size katılmak istiyorum
Canim kaldirdim resmi, bugun karnimi acaip bir sekilde duvara carptim, elimde tepsi vardi, tepsi karnima gecti resmen. Hep dua ediyorum ama nazardanda cekiniyorum ve Allaha siginiyorum.
.
hoşgeldin canım aramıza tabiki kabul ederiz
Günaydın kızlar.nasılsınız?hihoyyythihoyyyt
yeni gelenler aramıza hoşgeldiniz :1hug:
menzil gülü geçmiş olsun cnm ya,bişey olmamıştır merak etme,ama daha dikkatli ol.
yarın anneme gidiyorum,çok mutluyum kızlarrr:teytey::teytey::teytey:
herkese hayırlı cumalar diliyorum.a.s.
nurcum içiyorsun dimi progestanıa.s
Canlarim bizim bugun doktor randevumuz vardi. Vee bebisimizi gorduk. Kafasi elleri, ayaklari hep belliydi, buyumus. Biz su an 10+3 uz ve ben anlamadim ama bebek hareket ediyormus. Doktor vajinal ultrasonla bakti, oraya buraya oynatirken ben bebekmi oynuyor, doktormu oynatiyor anlamadim ama neden hareket etmiyor deyince, doktor hareket ediyor dedi. Hersey iyi gidiyormus cok sukur. Bir dahaki randevumuz bir ay sonraya. Bebisimizin ultrason fotosunu koydum, maasallah deyin teyzeleri...
Sebeyzacim benimki hareket ediyormus, yani esim kollarini oynattigini gormus ama tabiki daha yeni basladilar bu haftalarda hareket etmeye. Bak gor bir dahaki gidisine insallah hareketinide goreceksin. Her bebek ayni olmuyor, uyuyordur o sirada. Dedikleri gibi bebekler hizli bir gelisim asamasinda su haftalarda, yoruluyor ve uyuyorlardir bu yuzden.
Yasemincigim mide yanmasina ne iyi gelir hic bilmiyorum, insallah gecer hemen. Birde sen ikili testi yaptirmistin dimi? Peki bu istege baglimi yoksa sormadan mi gel yapalim diyorlar, ayri ucret aliyorlarmi? Ben 2 hafta sonra yaptirmayi planliyorum, 12. haftada. Ama doktorum dedi ki ikili test bebek down sendromlu yada degil demez dedi yani kesin cevap vermiyor, bunu zaten biliyordum. Eger risk yuzdesi yuksek cikarsa amniyosentez yaptirirmisin dedi ben hemen hayir dedim. Ama bu testin amaci bu dedi eger amniyosentez yaptirmazsan bunuda yaptirma dedi. Yani sonuc olarak benim dusuncem su, bebegimi hic bir sekilde aldirmayi dusunmuyorum, o zaman hic yaptirmiyim diyorum bu testleri. Ne dersiniz?
Benssenbcim cevap yazdim sana, hemen oku.
çok teşekkür ederim canım sağol .bizde 3 aydır bebek sahibi olmak için elimizden geleni yapıyoruz ve bugün adetimi bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırım.inşallah hapimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız
Günaydın kızlar.nasılsınız?hihoyyythihoyyyt
yeni gelenler aramıza hoşgeldiniz :1hug:
menzil gülü geçmiş olsun cnm ya,bişey olmamıştır merak etme,ama daha dikkatli ol.
yarın anneme gidiyorum,çok mutluyum kızlarrr:teytey::teytey::teytey:
herkese hayırlı cumalar diliyorum.a.s.
nurcum içiyorsun dimi progestanıa.s
canım hayırlısıyla inş olur sen stres yapma yeterki ben 7 ay bekledim allahıma şükür meleğim geldi allahım isteyen herkese versin
Canim iyi yapiyorsun, saglam kafa saglam vucutta bulunur. Sen saglikli ol hersey zamani glince hayirlisi ile olur insallah.
Sen nasilsin?
Canim bencede ihmal etme, bayagi olmus. Daha test yapma bence, doktoruna danis ne yapman gerektigini ve adetini beklemeye devam et. Sonrada tedaviye baslarsin canim hayirlisiyla.
kızlar gününün aydın , cumanız mübarek olsun...hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim..biliyorum daha ilk denemeyi yaptık ama sanki şimdiden umudum kırıldı..Allahım büyüktür keşke tedavisiz olsa...Burcu canım geçmiş olsun ağrı felan yok değil mi karnında..Neşe ve Mavi 45 hala adet olmamanız benım içimde ışık yaktı resmen..isterimki ikinizde hamile olasınız..Mavi deniz canım belkide bu ay müjde senden gelecek belkide Benssenb den :)))) Karabiber yeniden aramıza döndüğüne sevindim..yanlış hatırlamıyorsam sende yaklaşık 1,5 yıl beklemiştin..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Lotus, Yasemin sizler ve bebişlerinizde iyidir inşallahh...Entelliye bakarsın kilolar gider hemen bebek gelir inşallah...Beklenmedik anda geliyorlar baksana :))) unuttuğum kim varsa herkes iyidir umarım...
canım ya sen nerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli hamile kaldığını hissettim biliyomusun şimdi okuyuncada şaşırdım günün geçmiş bayağı msndede yoksun arkadaşım inş hayırlı haber verirsin iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?