- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Günaydın kızlar....Şeniz
Yasemink mide ekşimenin geçmesine sevindim cnm.
Menzil gülü:ecrin_bebek:bebişinin resmi çok güzel cnm,insan bir tuhaf oluyor değil mi,görünce,artık gerçek bir bebek var karnımızda,nasl,demiştin ya bir bağ yok aramızda diye,şimdi görünce oldu değil mi?yerimsenibenikili teste gelince yaptır cnm,maliyeti birşey değil,devlet hastanesinde bedava bile yapıyorlar,için rahat olsun,bebğini düşün ve yaptır,yoksa klava:[/COLOR
Rahel nerelerde bende merak ettim,umarım bir sorun yoktur....
Mavi denizcim,hemen ümitsizliğe kapılma canım ya,hakkında herşeyin hayırlısı olsun,her zaman böyle derim ben,sende öyle de,kendine çok stres yapma,eşine patlamada cnm kime patlarsan patla,rahatlarsın.:1hug:
COLOR="Magenta"]mavi45 ve neşemeşe hala kırmızılar gelmemiş ne güzel,bakalım hakkınızda hayırlısı olsun.
kızlar bende ikili test sonucumu aldım,ama dr.um'a gösteremedim,o da hastaymış,hastanede yatıyormuşkaydirigubbakcemile3ama sonuçlardan biri canımı sıktı ya,anlamıyorum çok da,kendi kendime yorum yapıyorum,kafam karıştı,kafamçokkarıştıbirde siz bakın, kombine risk 1:7423,ikili test 1:1553 yaş riski 1:890 trisomy 18+NT < 1:10000 hepsinin altında cut off değerinin altımnda yazıyor,kafamı karıştıran şey ise ikili test bölümünde yazan:uhm:yaptıran varsa bana yardımcı olabilir mi,çenem düştü yine,öpüyorum hepinizi...
burcummmm kız gece bakmıştım demek ben çıkmışım sen arkamdan cevap yazmışsınn ayy çok sevindim yaaa maşallah barekeallah Allah nazarlardan saklasın inşallah kız resmen bebiş kız bu:))) seni bilmem ama benim sevgi bağım oluştu bile:)) ayy şaka bi yana çok büyük mutluluk olsa gerek Rabbim bizlerede tatmak nasip eder inşallah çok şükürki herşey yolunda gidiyor sonuna kadarda böyle devam eder inşallah
beyaz tatlım inan bu konuda hiç bilgim yok istiyorsan başlık aç yada arama yap vardır belkide bu konu
rahell nerdesin kızzz(( valla meraktan çatladım haa
mavi neşe karabiber emilly librarian mavi 45 ne habersiniz canlarım? mavi neşe kırmızılar geldimi kız?
lotus kız sen 2.ayda kalmıştın dimi?hımm demekki sorunlu olmak yada olmamak bişeyi değiştirmiyor yani bekarken vardı sorunlar diyorsun ama 2.ayda meleğine kavuşmuşsun ne güzel
cerenciğim aramıza hoşgeldin
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba
dün temizliğimi yaptım bugün hiç işim yok keyif yapıyorum
menzil gülü bebeşinin fototsu çok güzel asıl bundan sonraki görüntülerine inanamayacaksın bidahaki gidişinde kocaman olmuş olacak:) 2li testi dr yaptır demeli belki bunu yaptırmaz 14-19 haftada 3lü test ister oda down sendromu için.ben 3lü yaptırmıştım.bende dr kesinlikle aldırmam yaptırmım boşuna dedim çünkü herhangi anne karnında bir tedavisi yok zaten %100 dowlu olacak diye de bişeyde yok sadece riskli görürlerse karnından bebeğin suyundan alıp test yapıyorlar ama benm dr illa istedi allaha şükür normal çıktı herseyin hayırlısı...kaydirigubbakcemile5
yasemink canım kaç haftalık hamişsin bilmiyorum ama ben 16.haftadan sonra kızımı hissettim böle sanki göbeğinin alt taraflarında göz seyirmesi gibi pıt pıt atmalar oluyordu dr sölediğimde ilk bebekler de18-20 haftada anca anlarsın dedi ama ben eminim onlar kızımdı şimdi daha iyi anlıyorum eger böle bişeyler oluyosa bebişindir canım.
Canımcım geçmiş olsun diyorum öncelikle. Bilgisayarımı açık bırakıp gitmişim, burda değildim, hemen kızma. Bende de pko var ve bu ay benim de hiç yumurtam yok. Üzme canını, üzdükçe herşey sarpa sarıyor zaten hiçbişi de bizim elimizde değil. Pko bende acayip kilo yaptı ve sanırım şeker de çıkacak yakında, belki çıktı bile. Bol yürüyüş yap, neşeli ol. Doktor ne diyorsa onu uygula. Bu ay olmazsa da dinlenmiş olursun. Belki bu ay olsaydı kötü bir sonuç çıkacaktı, öyle düşün. Olumlu olmaktan başka çaremiz yok. Anla işte bizim bebişler bizim gibi nazlı, zor gelecekler, napalım. Bi gelsinler, popişkolarına şöyle bir dokunuveririz, nerde kaldınız siz diye, geçer gider hepsi ama üzülmek yok, tamam mı canımcım?
kızlar selam..hepinizden özür dilerim..size haber veremedim..benım aşılama maalesef tutmadı..Pzartesi lekelenme başladı salı akşamıda tamamen kırmızılar geldi.. dün doktoruma gittim belki hemen 2.aşılama olur diye ama ocak ayına kadar dinlenme verdi. yumurtaların küçülmesi gerekiyormuş..bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var sanırım iğnelerden..Çok ümitlenmiştim ama maalesef ümitlerim çabuk suya düştü...inanın böyle beklemek daha zormuş..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için..ocak ayında tekrar aşılama dermi bilmiyorum ama ikinciyide denersem 3.aşılamayı düşünmüyorum..bende durum bu kızlar.. geçmişi okuyum bakalım güzel haber var mı ?
Canlarim bizim bugun doktor randevumuz vardi. Vee bebisimizi gorduk. Kafasi elleri, ayaklari hep belliydi, buyumus. Biz su an 10+3 uz ve ben anlamadim ama bebek hareket ediyormus. Doktor vajinal ultrasonla bakti, oraya buraya oynatirken ben bebekmi oynuyor, doktormu oynatiyor anlamadim ama neden hareket etmiyor deyince, doktor hareket ediyor dedi. Hersey iyi gidiyormus cok sukur. Bir dahaki randevumuz bir ay sonraya. Bebisimizin ultrason fotosunu koydum, maasallah deyin teyzeleri...
Sebeyzacim benimki hareket ediyormus, yani esim kollarini oynattigini gormus ama tabiki daha yeni basladilar bu haftalarda hareket etmeye. Bak gor bir dahaki gidisine insallah hareketinide goreceksin. Her bebek ayni olmuyor, uyuyordur o sirada. Dedikleri gibi bebekler hizli bir gelisim asamasinda su haftalarda, yoruluyor ve uyuyorlardir bu yuzden.
Yasemincigim mide yanmasina ne iyi gelir hic bilmiyorum, insallah gecer hemen. Birde sen ikili testi yaptirmistin dimi? Peki bu istege baglimi yoksa sormadan mi gel yapalim diyorlar, ayri ucret aliyorlarmi? Ben 2 hafta sonra yaptirmayi planliyorum, 12. haftada. Ama doktorum dedi ki ikili test bebek down sendromlu yada degil demez dedi yani kesin cevap vermiyor, bunu zaten biliyordum. Eger risk yuzdesi yuksek cikarsa amniyosentez yaptirirmisin dedi ben hemen hayir dedim. Ama bu testin amaci bu dedi eger amniyosentez yaptirmazsan bunuda yaptirma dedi. Yani sonuc olarak benim dusuncem su, bebegimi hic bir sekilde aldirmayi dusunmuyorum, o zaman hic yaptirmiyim diyorum bu testleri. Ne dersiniz?
Benssenbcim cevap yazdim sana, hemen oku.
merhaba canım hoşgeldin.bende hamiş olmak için bekliyorum.inş fazla beklemeyiz:1hug:Kızlar merhaba..
Ben de yenı katıldım aranıza, umutla bekleyenlerdenim...
Yazılarınızı bir süredir okuyorum.Arada atladıklarım oluyor. Sonra yıne takıp edıyorum.Hamilelere sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum.
Bebek istemek , olmasını beklemek çok büyük sabır istiyor. Mavi Deniz in mesajını görünce yazmak istedim.Insallah yenı yıl sana hayırlı gelir , 2009 da hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?