- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #48.441
tamam ablacımmmkızlar eczaneye gitmem lazım, hemen dönerim :)
tamam hayatım denicemmm :uhm:canım papatya çayı iyi geliyor bi dene canımm
tamam canım hemen bakayımmmoyyy kuşum msn de var girsene benim profile orda düğün fotolarım var dadlum hatta bir sürü resim var canikom yerimseniben
oyyy meraktan çatladın demii sen ver adresi bana ben sana kblo yollucam kaydirigubbakcemile5 olmaz bööle ayrı gayrılmaz:
bizde senin bizim yanımızda olmanı bekliyoruz
kayısııııııııı kuru klayısı ye çerez gibi birebir kendimden bilooorum
canımmm bende bi 4 kilo kadar vermek istiorum ama hiç iradem yok rejim diyet yapamıorum canım bu kadar şey aşererkennncanım benimmm ya bitanesin senn ben bi başlıyım bütün ayrıntılarıyla anlatırım nasıl verdiğimi kilo verince takvimimi sen yapcan ama anlaştıkkvereliniortak
hayırdır ablacım CADIARZUCADIARZU
dörtte üçümü kaldı :uhm:
günaydın tatlişkom :) nasılsın bugün?
aaaaaaaahhhhhhhh ahhhhhh bir bilsem
iyiyis yeawruummm sen nassınnn :jeyyar:
günaydın canım nasılsın
canım papatya çayı iyi geliyor bi dene canımm
tamam abalacım görüşüz
ooyyy kuşum becerirsin dabi sen balım neden beceremeyesin kuşum
bak güzel olmuş takvim sen devam et eğer kilo verirsen banada söyle nasıl veriğidini olurmu canikom yerimseniben
tamam hadi ekle ama delikafadulden
oyyy kuşum msn de var girsene benim profile orda düğün fotolarım var dadlum hatta bir sürü resim var canikom yerimseniben
oyyy meraktan çatladın demii sen ver adresi bana ben sana kblo yollucam kaydirigubbakcemile5 olmaz bööle ayrı gayrılmaz:
bizde senin bizim yanımızda olmanı bekliyoruz
birtanem canımmmmmmmmmmm alınırmıyım ben sana yavrummmmmmmmmmmmm gel sana bir sarılamda öpem Şeniz
iki gözüm nurum hoş geldin tatlım nasılsın
kayısııııııııı kuru klayısı ye çerez gibi birebir kendimden bilooorum
dörtte üçümü kaldı :uhm:
hayırdır ablacım CADIARZUCADIARZU
sunacım geçmiş olsun cnm
bazen gebelikler düşükle sonuçlanabiliyor hatat ilk gebeliklerin % 80 i düşük olurmuş
bildiğim kadrıyla bazı testler yapıyorlar ve genetik olduğu için baya pahalı bu testler
tam olarak fiyat veremiycem
genetik olarak bir problem yoksa
bebekler tutunamayıp düüyorsa bence hemen tekrar hamile kalabilirsin gebe kalma olasığını düşürmez cnm
umarım en kısa zamanda bebeişin önce göbeğinde sonra kollarında olur
hoşgeldin canım, çok az kaldı, bence normaldir, bol bol dinlen :)Selam kizlar nasilsiniz???ben iyi sayilirim ama karnimda acaip bir gerginlik var ve cok aciyor...((
kalple mi ilgili bir sorunun varmış Fatoş'cum? dikkat et yorma kendini, kafaya da takma, takarsan daha kötü oluyor biliyorsunslm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.
hoşgeldin canım, çok az kaldı, bence normaldir, bol bol dinlen :)
kalple mi ilgili bir sorunun varmış Fatoş'cum? dikkat et yorma kendini, kafaya da takma, takarsan daha kötü oluyor biliyorsun
sağol ablacım yok çok şükür kalp ilgili sorun yokta ilacı onlar yazıyomuş ne alaka bende anlamadım ama işte hayırlısı ilaç kullancam ablacıkm işte
anladım canım, ilacı kullanmaya başlayana kadar çok dikkat et o zaman, ptesiye 2 gün var daha
öle yapacam ablacım çok sağol canım benim kocaman öpüyorum seni tabiki rüzgar paşayıda
canım seninde son zamanların ondandır allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşursunuzSelam kizlar nasilsiniz???ben iyi sayilirim ama karnimda acaip bir gerginlik var ve cok aciyor...((
slm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.
canım seninde son zamanların ondandır allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşursunuz
inşallahh
canım benim doktor dedi fatoşcum ne ilacı yazdıki sana çok dikkat et kendine
pazartesiye kadar üzülme sıkılma sakınŞeniz
hoşgeldin canım, çok az kaldı, bence normaldir, bol bol dinlen :)
kalple mi ilgili bir sorunun varmış Fatoş'cum? dikkat et yorma kendini, kafaya da takma, takarsan daha kötü oluyor biliyorsun
insallah canim benim dogsun istiyorum artik ne gunduzum duzgun geciyor ne gecelerim uyuyarak gunduz agridan geceleride donememekten kasilmalardan uyuyamaz oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?