- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #46.141
evet teyzesi ayvalıkta sürekli uyudu çocuk şimdi evde uyumuyor
ya benim bugun içim bi tuhaf :bbo:
sanki bugun doğurcakmışım gibi hissediyorum :1shok:
bi belirtide yok gerçi ama:1no2:
arkadaslar bende bugun dr.gıdecegım saat 4 allah ın ıznıyle ınsallah bır sorun yoktur dua edın arkadaslar...:Saruboceq:
zaman çok yaklaştı canım, böyle hissetmen çok normaldir :)
kızlar benim yemek yapmam lazım, sonra görüşürüz :)
canımmmm okudum okumammıııı yirim seni yirimmmmŞeniz iyikiii varsınız yaaaa senağlamaslm kızlar bızde oglusumla yenı uyandım....uyku yapıyo bu hamıslık bana mirmirmirmir arifecim nasılsın canım merak ettık senı ıyımısın ...özgecim nasılsın tatlım gecmıse yazdım ama yınede yazayım dedım bızde senı sevıyoruz ıyıkı varsın...bayramlasamadıkta tatlım umarım guzel gecmıstır bayramın...
kuşummmm hoşgelmişinnn zombimmm-tatlicadiarzu-bende yeni kalktım günaydınnnn herkezeee:kedi:
çok acıkmışız yav bizz oğlumla bi mutfağa gidip bakalım neler varrcokacimcoook
:roflol: manyak çatlağaaa yaaaa :teselli:ya benim bugun içim bi tuhaf :bbo:
dualrımızdasın gülümmmmopuyorumnanaktanarkadaslar bende bugun dr.gıdecegım saat 4 allah ın ıznıyle ınsallah bır sorun yoktur dua edın arkadaslar...:Saruboceq:
hoşçakal ablacımm kolay gelsinnnnkızlar benim yemek yapmam lazım, sonra görüşürüz :)
oo elleri ham yapabilirmiyiz annesiiiiii cokacimcoooktaze taze ilaydam
[ellerim çok tatlı valla
valla ablacım gelde sinir olma havayaNur siz buradayken hava esti durdu di mi? iki gündür yaprak kımıldamıyor dışarıda, gel de sinir olma, bir çay bahçesinde oturamadık rüzgardan
evet teyzesi çok çabuk büyüyorlarçok tatlı maşallah yaa ne güzel büyüdüler bile
oo elleri ham yapabilirmiyiz annesiiiiii cokacimcoook
aynı korku bende de başladı canım :)hayırlı haberlerle gel inşlallah canım :Saruboceq:
galibaa :bbo:
artık doğumdan değilde çocuklu olmaktan korkuyorum :1rolleyes:
aramıza hoşgeldin o zaman :) inşallah en kısa zamanda sen de hamile kalırsın :)saol canım sitede 3 aydır üyeyim ama hala acemiyim herkes çok sempatik burda bende çıkmalıyım akşama misafirlerim var biri 6 aylık hamile diğeri çiçeği burnunda yeni evli bir çift bende 7 aylık evliyim 4 aydır da bebiş için çabalıyoruz bu ay inşallah bir doktora gideceğiz tekrar sohbet etmek üzere şimdilik hoşçakalın tecrübelrinize vede öğütlerinize çok ihtiyacım olacak kızlar grşrz inşallah
teyzesi yesin onuuuu maşallahhh tühhhhyapabilirsin teyzesi tabiki
hoşgeldinn canımm taa pek taze evliymişsin Rabbim gönlünden geçeni kucağına versin inşallahsaol canım sitede 3 aydır üyeyim ama hala acemiyim herkes çok sempatik burda bende çıkmalıyım akşama misafirlerim var biri 6 aylık hamile diğeri çiçeği burnunda yeni evli bir çift bende 7 aylık evliyim 4 aydır da bebiş için çabalıyoruz bu ay inşallah bir doktora gideceğiz tekrar sohbet etmek üzere şimdilik hoşçakalın tecrübelrinize vede öğütlerinize çok ihtiyacım olacak kızlar grşrz inşallah
geçmiş olsun sevtapcım maşallah bebişine allah nazardan korusun canımbende ıyıyım hayatım cok sukur...bıra grıp gıbıydım neysekı fazla yakalanmamısım...hafıf atlattık yanı tatlım cok sukur bebiş de ıyı baya hareketlendı teyzesı...cok guzel bır duygu rabbım tez vakıtte sanada nasıp etsın canımbenım dualarımız senınle...:Saruboceq:
günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl sırt ağrın varmış ablacım kızların dediği gibi yastıkla yatmayı denesen belki iyi gelir bayram seyran derken ayrı düştüm valla bayramda görümcemler geldi süpriz yaptılar çocuklardan birde eşimden fırsar kalmadı nete girmeye gerçi gelen gidende hiç bitmedi dünde çok yoğundum ablam internete girmeyi bırak kafamı kaldıramadım.incir bugün son ablacım yarından itibaren soğana başlıyorum inşallahSaat daha 11.36 olduğuna göre günaydın diyebilirim :) nasılsınız kızlar? kızlar sabah 5.00 dediniz mi sırt ağrısıyla uyanıyorum ve bir daha uyuyuamıyorum ağrıdan, evin içinde dolaşıyorum ediyorum bana mısın demiyor, sonra eşimi kaldırıp masaj yaptırınca rahatlıyorum.... sırt ağrısı var mı sizde de? benim ağrılarım yatakta oluyor
eee? ne var ne yok bakalım sizlerde?
nerelerdesin sen ya? dün merak ettik seni kaçak :)
21 günlük incir kürünü tamamladın mı sen? tamamlamadan yarım bırakıp soğana geçme sakın...
teşekkürler hayatım :) amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
canım bol limonlu bir ıhlamur iç hayatım, geçmiş olsun :)
senin her dediğini eşin yapıyor mu Neşecim? yeter artık, ona hayır buna hayır, sen bir bireyse,n, evli olmak demek kocana köle olup el pençe divan durmak değil ki.... tamam bazen huzursuzluk olmasın diye bir takım şeyleri alttan alıyoruz ama bu tepemize çıkarmamız anlamına gelmiyor... lütfen hayatım bu kadar teslimiyetçi olma kocana, haddim dedğil belki bunları söylemek, seni kırıyor ve üzüyor da olabilirim, eğer öyleyse çok özür dilerim birtanem, ama senin kocanın saçmalıkları yüzünden üzülmene yıpranmana inan dayanamıyorum artık... valla kocanı görsem bir kaşık suda boğabilirim... Ne yapacağımı şaşırdım diyorsun hayatım, şaşırma, git başka doktora... ben doktorumu seçerken eşime danışmadım, ve onun da karışmaya hakkı yok zaten, çünkü ben neyin iyi olacağına daha iyi karar verebilirim, üstünde bu kadar hak iddia etmesine izin verme hayatım, bu evlilik değil senin için, resmen erkeklik taslıyor sana, lütfen bu kadarına izin verme hayatım... baştan nasıl başlarsan öyle devam eder... ben annemle babamın ilişkisinden biliyorum hayatım, ezen babam, ezilen de annem oldu... o kadar çok üzüldü ki en sonunda kanser oldu öldü gitti hayatım, olan kime oldu? anneciğime oldu olan... o hayatını kaybetmekle kaldı babam sefasını sürüyor başka bir hatunla, ben evlendim yuvamı kurdum, kardeşim amerika'da doktorasını yapıyor... yani burada kaybı olan tek kişi annem... sen de annem gibi davranıyorsun hayatım, lütfen biraz daha dirençli ol eşine karşı :) söylediklerim seni üzdüyse ve çok katı geldiyse ne olur affet beni ama senin biraz silkelenmen gerektiğini düşündüm canım, seni çok seviyorum Neşecim, lütfen üzülme :1hug:
aaaa ağlamak üzülmek yok!!! hadi bakalım silkelenin biraz, siz bu kadar çok kafaya takarsanız bu veletleri daha çok beklersiniz... rahat olacaksınız, bu birinci kural ama ne sen ne de Neşe bu kurala uymuyorsunuz... tamam nazlı sizin ufaklıklar ama sabır gerekiyor bu işte, yukarıda dediğim gibi sakın incir kürünü 21 güne tamamlamadan soğan suyuna geçme, kafana göre yapma güzelim, tamamladıysan 21 günü soğana başla ve 1 hafta yap, kürleri yapmaya başlar başlamaz hemen olmaz biliyorsun, bu sürelerin tamamlanması gerekiyor biliyorsun :) o yüzden lütfen umutsuzluğa kapılma :)
günaydın hayatım :) İlaydam uyuyor mu annesi?
ben senin eşine ne diyeyim? kötükedihüso
ah ben sizi ne yapayım? ben rahat ol dedikçe bunlar dibe vuruyorlmaz: lmaz: lmaz:
günaydın burcum nasılsın canımmm afiyet olsunnbende yeni kalktım günaydınnnn herkezeee:kedi:
çok acıkmışız yav bizz oğlumla bi mutfağa gidip bakalım neler varrcokacimcoook
her ihtimale karşı tedbirli ol burcum her an herşey olabilir yalnız kalmamaya özen gösterya benim bugun içim bi tuhaf :bbo:
hayırlı haberlerle gel inşallah canımarkadaslar bende bugun dr.gıdecegım saat 4 allah ın ıznıyle ınsallah bır sorun yoktur dua edın arkadaslar...:Saruboceq:
tamam canım görüşmek üzereee kolay gelsinkızlar benim yemek yapmam lazım, sonra görüşürüz :)
güle güle canım allaha emaet olunben cıkıyorum arkadaslar,fılız ablacım kolay gelsın... saol burcucum ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?