- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #46.021
amin canım, keşke siz de bizimle olabilseydiniz :) ohoooo senin gelin var ya çok cilveli ve dilli, senin oğlan yandı yandı... ha bu arada unutmadan Ceren'e talip olacağım ben, eşimle çok iyi anlaştılar... İlayda'yı kaçırmışız elden maalesef kaydirigubbakcemile3
valla ben ve mehmet hiç huzursuz olmadık canım, nur ve eşi de olmadı sanırsam, sen ve eşin huzursuz oldunuz etraf rahatsız olacak diye ama bebek o güzelim, kimse rahatsız olmadı aslında :)valla canımcım bayram ve mekan güzeldi ama bizim kız hava değişiminden pek hoşlanmadığı için huzursuzdu sürekli dolayısı ile hepimizi huzursuz etti cadı :):)
hayır ablacım burdayım eşimle telefonda görüşüyordum uzatmışımda haberim yok :):)
Nur normal doğum yaptı canım, bilgileri ondan alabilirsin :)bn pişman oldum açıkcası baktığıma ya zaten doğumdan korkmuyorumd a şu vajina kesme dikme korkutuo beni
birde doğjmdan sonra iltihapo falan olursa zor oluyormş üstüne oturamıyolarmış falan aklım karılştı normal yapan varmı aramızda bu konuda bilgi vercek bi ablamız varmı :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3sağol canım yaaa inşallah sizlerlede bir araya gelmek tanışmak nasip olur şekerim :):)
senin gelin varya dünür canımıza okudu canımıza haberin ola
bu arada elini çabuk tut bak kız elden gidiyor talipler çoğaldı ona göre :):)
eee bir de kucağına alınca duygusal bağ oluşuyor anacım kaydirigubbakcemile3amiiinnn canımcım inşallahhh opuyorumnanaktan
he filiz abla talip okumuştum eski sayfalardalmaz:
artık kızımız kimi seçerse napalım kader oğlum deyip oturruz bi köşede :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayyyy ben ikisini de özlediiiiimmmmmm... hem ilaydamı hem cerenimi :sm_confused:canım benim cerenimi öp benim için
özledim zilliyi
ablamıza karlı boynumuz kıldan incee saygımız büyük miraç aradan çekilsin derseniz ceren kızımızda istemesse diycek bişey yok :çok üzgünüm:
ne yazdın kız bida de bakem :kedi:bnm yazımı kmse görmedi kaynadı gitti arada:gitme:
oyyy kıyamam ben sana yaaa :) tamam biz bu işi Ceren'e bırakalım en iyisi... hehehe
ne yazdın kız bida de bakem :kedi:
vereliniortakanlaştık
bnm yazımı kmse görmedi kaynadı gitti arada:gitme:
bn pişman oldum açıkcası baktığıma ya zaten doğumdan korkmuyorumd a şu vajina kesme dikme korkutuo beni
birde doğjmdan sonra iltihapo falan olursa zor oluyormş üstüne oturamıyolarmış falan aklım karılştı normal yapan varmı aramızda bu konuda bilgi vercek bi ablamız varmı :kedi:
ne yazdın kız bida de bakem :kedi:
vereliniortakanlaştık
hangisi? normal doğum ile ilgili olan mı? eğer oysa ben cevap vermiştim canım
canım ya ben de şimdiden özledim, hele İlaydamla Cerenimin kokusunu nasıl özledim anlatamam, siz gittikten sonra oturma odasının balkon kapısın kapattım koku çıkmasın diye amagitti koku... kıyamam, evet suratının kapatılmasına sinir oldu yavrucak, şimdi de rüzgarın r'si kalmadı burada iyi mi? nefret ediyorum buranın havasından...
canikom bir şey soracağım, senin şu kullandığın ilaç emziği var ya, e-bebek'te buldum bulmasına da 6 - 18 ay diyor, sen bunu mu kullanıyorsun Ceren için? yoksa küçüğünü bulabilmiş miydin?
amin canım, keşke siz de bizimle olabilseydiniz :) ohoooo senin gelin var ya çok cilveli ve dilli, senin oğlan yandı yandı... ha bu arada unutmadan Ceren'e talip olacağım ben, eşimle çok iyi anlaştılar... İlayda'yı kaçırmışız elden maalesef kaydirigubbakcemile3
amiiinnn canımcım inşallahhh opuyorumnanaktan
he filiz abla talip okumuştum eski sayfalardalmaz:
artık kızımız kimi seçerse napalım kader oğlum deyip oturruz bi köşede :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım benim cerenimi öp benim için
özledim zilliyi
sağol cınım:)ay bi süre erteliym o zaman izlemeyi tırstım:)
ay şekerim saetn arkadaşız da samimi olalım dedim özeline girmek istedim yawrum:)
ablamıza karlı boynumuz kıldan incee saygımız büyük miraç aradan çekilsin derseniz ceren kızımızda istemesse diycek bişey yok :çok üzgünüm:
valla ben ve mehmet hiç huzursuz olmadık canım, nur ve eşi de olmadı sanırsam, sen ve eşin huzursuz oldunuz etraf rahatsız olacak diye ama bebek o güzelim, kimse rahatsız olmadı aslında :)
haaa anladıııım :)
eee bir de kucağına alınca duygusal bağ oluşuyor anacım kaydirigubbakcemile3
ayyyy ben ikisini de özlediiiiimmmmmm... hem ilaydamı hem cerenimi :sm_confused:
şu kesik ve iltihap işi :kedi:
şu kesik ve iltihap işi :kedi:
kesik işi benide korkututor tabi ama yapcak bişey yok normal doğum olursak olcak illa dikiş atılcak bi kaç gün içinde geççek her iki doğum iiçinde geçerli zaten bu durum
iltihap riski ise sezeryandada var sonucda iyi korumak lazım üşütmemek lazım herhalde doktorlarda o anda söyler napılması gerektiğini önemli olan hastanede mikrop kapmayalımda
canım neyi meralk ediyorsan normalle ben cevap verebiliim
haklısın cnm ama bazıları kötü doğum yaşıyorlar bnları okuyunca insan ister istemez çekiniyor allah yardımcımız olsun bn nasipse normal düşünüyorum ama nasip tabi hakkımızda hayırlısı olsun bebiş ve bizim için hangisi hayırlısı ise o olur inş
Nur normal doğum yaptı, gelince ona sorarsın canım... maalesef kesik olacak o Allah'ın emri canım ama Burcu'nun dediği gibi sezeryanda da kesileceğiz, her halukarda kendimizi korumamız gerekecek :)şu kesik ve iltihap işi :kedi:
hehehe tabii Rüzgar kızlara sahip çıkar minik erkeğim benim kaydirigubbakcemile3işte bizdeki şans ne olurdu hava durgun olaydıda biraz tadını çıkaraydık oraların,
neyse seneye inşallah nasipse hem kızlarda büyümüş olur rahat ederiz
yada tam tersine hiç rahat olamayız :):) gerçi rüzgarda büyümüş olcak onlara göz kulak olur bir erkek olaraktan :):)
yok ablacım o emziğin küçüğü yok tek model ama ben onu aldım ve doğumdan berş kullanıyorum onun arkasında ayar yeri var az yada çok akması için ordan kısıp ilacın az akmasını sağlarsın birde ilacı verirken bebeği kucağında dik tutarsın sorun olmaz ben öyle verdim hep rahat ol yane boğulmaz rüzgarımız :):)
evet bencede mehmet abiyle ceren pek iyi anlaştı aslında ceren mehmet abiye bizi şikayet ettide biz fark edemedik :):)
kadeeeeerrrrrrrrrrrr :):):):)
valla bende sizleri özledim canım yaaaaa
yaaa işte bebek ağlayınca babalar alışık olmadığı için anında geriliyor e bu ister istemez anneye yansıyor sonrada bebeğe neyse kızımızın bir huyunu daha öğrenmiş olduk böylece :)
sana katılıyorum canım :)kesik işi benide korkututor tabi ama yapcak bişey yok normal doğum olursak olcak illa dikiş atılcak bi kaç gün içinde geççek her iki doğum iiçinde geçerli zaten bu durum
iltihap riski ise sezeryandada var sonucda iyi korumak lazım üşütmemek lazım herhalde doktorlarda o anda söyler napılması gerektiğini önemli olan hastanede mikrop kapmayalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?