- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.921
hoşgeldiiiiinnnnnnnnnnnnn... ne güzel, darısı başımıza inşallah :) bir sorun falan yok değil mi musyascım?
YOK CNMN ŞÜKÜR SADECE SARILIGIMIZ VAR ONU ATLATMAYA ÇALIŞIYOZ SÜREKLİ EMZİREREK
tamam tatlım, yorma kendini sakın
:
maşallahhh canım yaa çok güzel
saç bandını yesinler onun opuyorumnanaktan
Allah nazarlardan saklasın
yani çok yaklaştı... hadi bakalım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al oğluşunu inşallah :)aminn ablacım
bunlar olması gerken ağrılarmış bu ağrılarımın sıklaşması doğumun başlaması demekmiş diyoki ağrıların 5 dakikada bire düşerse nişanın gelirse suyun gelirse hemen geliyosun hastaneye bizde bekliyoruzz bakalım ne zaman sıklaşçak bu ağrılarr
[URL=http://img62.imageshack.us/i/resim090450x600.jpg/][/URL] BUDA MİNİK ZEYNEB ADA
[URL=http://img23.imageshack.us/i/resim136600x450.jpg/][/URL]
yani çok yaklaştı... hadi bakalım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al oğluşunu inşallah :)
slm arkadaslar nasilsiniz biz iyiyiz cok sükür dün doktora gitdik bizim mirac baya asadaydi kafasi doktorun eline geldi yani dogum 1-2 hafda icinde olabilirmis.cok heycanliyim arkadaslar..
bu arada herkezin bayramini kutluyorum allah tekrar nasip etsin evlatlarimizla nice bayramlar
hepinizi öptümmmmmmmmm
slm arkadaslar nasilsiniz biz iyiyiz cok sükür dün doktora gitdik bizim mirac baya asadaydi kafasi doktorun eline geldi yani dogum 1-2 hafda icinde olabilirmis.cok heycanliyim arkadaslar..
bu arada herkezin bayramini kutluyorum allah tekrar nasip etsin evlatlarimizla nice bayramlar
hepinizi öptümmmmmmmmm
slm kızlar nbr ben kızımı emzİrİyom bakİm dedİm kkda nevar neyok
musyas nasılsın canım bebeişin nasıl tekrardan gözün aydın allah analı bablı büyütsün canım.
saol cnm benim iyiyim çok şükür bebişte maşaşşahı var sarılıgmıız yavaş yavaş geçiyo çok şükür saol alalhrazı olsun cnm benimmmopuyorumnanaktan
vallahi bilemicem kolaymi olur zormu evet asadan kontrol etdi bende cok heycanliyim yaaaaadoğumdaşımmmopuyorumnanaktan
ayy kafası doktorun eliopuyorumnanaktannemi geldi aşadanmı kontrol etti
kolay doğum olcak inşallah senin bende çok heycanlıyım valla az kaldı iyice kucağımıza alcağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum
sanada iyi bayramlar opuyorumnanaktan
çok az kalmış senin de canım, hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi de sıra bize gelsin inşallah :)
senin de bayramın kutlu olsun canım
saol cnm benim iyiyim çok şükür bebişte maşaşşahı var sarılıgmıız yavaş yavaş geçiyo çok şükür saol alalhrazı olsun cnm benimmmopuyorumnanaktan
günaydin bayanlar nerdesiniz yatiyormusunuz daha yoksa ben bugün erken kalkdim ebe gelicek bana bakalim o nedicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?