- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.781
günaydın kalktık kalktık anca :kedi:gunaydınnnnn herkeseeee bugun erkencısıyıs bisss daa kimse gelmemişşşş kalkın kıslarrrrkaydirigubbakcemile2
hoşgeldiiin günaydııın Şenizben geldiiiiiiimmmmmm kaydirigubbakcemile2 günaydin kıslaaaaaaaar opuyorumnanaktan
saol filiz abla seninde cuman mübarek olsun :1hug:günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar diliyorum :)
kıs hava suan cok ıyı burda hıc terlemedım abahtır böle serin güzell ama napcas bakalım sogumasın ayni :)):kedi:
günaydın fatoşcum hayırlı cumalar olsun ŞenizGÜnaydın arkadaŞlar hayırlı cumalar.
selam kızlar hayırlı cumalar :)) iyi bayramlarP hehe nasılsınız? ha bu arada dün bebeğimin kalp atışlarını duyduk muhteşem bir duygu.. işallah tüm isteyenler bir an önce kavuşur miniğine... aminnnnnn
meleğim 7+3 :))
hayattooşşşş maşallah yeawruummm baya uyumuşunnnn :1shok::1shok:hoşgeldiiin günaydııın Şeniz
hayattooşşşş maşallah yeawruummm baya uyumuşunnnn :1shok::1shok:
delüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar nerdesiniz kimse yokmu ceren yengeç görüom sizi :mymeka:
söbee kaydirigubbakcemile3
kuşum bütün hamişler aynı dertten muzdarippp akannehir burcuyla konuştum şimdi dün ağrısı vardı merak ettim yatıorum kalkıorum gene yatıorum gene kalkıorum diooo zombi olmuş yawrum heptennn-tatlicadiarzu-anam ne uyuması sabaha kadar ayakta nöbet tutoz kızımla sabah karşı ezanlarla bi dalıom ohhh ee anca kalkıom haliyle
kız bu yaramaz kız bnm uyku düzenimi mahvetti uyutmuyo beni -tatlicadiarzu-
yorma kendini burcu dikkat et cnm habersiz bırakma bizitünaydın kızlarrrr hepinize hayırlı cumalarrr
anca kalktım yatakdan ağrılarım hala aynı ara ara giriyo sancılarr
kocişim evde bugun o yüzden pek gelemicem belki yürüyüş amaçlı dışarı çıkarız
ama önce evi bi elden geçirmem lazım bi süpürüp sileyim
yine gelirim öpüyorum şimdilik hepinizi
delüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuşum bütün hamişler aynı dertten muzdarippp akannehir burcuyla konuştum şimdi dün ağrısı vardı merak ettim yatıorum kalkıorum gene yatıorum gene kalkıorum diooo zombi olmuş yawrum heptennn-tatlicadiarzu-
kızlar öncelikle günaydın opuyorumnanaktan
tşk ederim hepinize rabbim hayırlısıyla üçüzlerimi :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kucama almayıda nasib etsin bana.....bukadar bekledim artık bundan sonrada bekliyecem ama bu bekleyiş daha zormuş bazen rüyamda kabuslar görüyorum hayırlısıyla bigeçse şu 5 6 ayda :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kalktık kalktık anca :kedi:
ayy burası da kapalı gibi ama deil yarım kapalı ve sıcak bölee yağmur sıcağı gibi bi sıkıntılı hava :bbo:
tünaydın kızlarrrr hepinize hayırlı cumalarrr
anca kalktım yatakdan ağrılarım hala aynı ara ara giriyo sancılarr
kocişim evde bugun o yüzden pek gelemicem belki yürüyüş amaçlı dışarı çıkarız
ama önce evi bi elden geçirmem lazım bi süpürüp sileyim
yine gelirim öpüyorum şimdilik hepinizi
kızlar öncelikle hayırlı cumalar
tşk ederim hepinize rabbim hayırlısıyla üçüzlerimi :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kucama almayıda nasib etsin bana.....bukadar bekledim artık bundan sonrada bekliyecem ama bu bekleyiş daha zormuş bazen rüyamda kabuslar görüyorum hayırlısıyla bigeçse şu 5 6 ayda :Saruboceq::Saruboceq:
uuuffffffffff ne aklıma soktun kısss aşeren karıdan beterim ben bilmionmuuuu :mymeka: walla şekerim bayrama sarma yakışıo ama sen hamişsin yapmasanda olur yorulcaksan şayet ama eğer canın istiosa yap banada göndertttt :lepi:ayy sarma sarsammı sarmasammı ya bi akıl ver özge bana napayım hiiç cnm istemio ama bayram kocişte boşver dedi gerçi yavaş yavaş sarsammı diom bugün nöbetçi zaten yarın gelcek hem bnde zaman geçiririm
kararsız kaldım yaa :sm_confused:
mrb canımm hoşgeldinnnselam kizlar nasilsiniz bugun???
uuuffffffffff ne aklıma soktun kısss aşeren karıdan beterim ben bilmionmuuuu :mymeka: walla şekerim bayrama sarma yakışıo ama sen hamişsin yapmasanda olur yorulcaksan şayet ama eğer canın istiosa yap banada göndertttt :lepi:
selam kizlar nasilsiniz bugun???
mrb canımm hoşgeldinnn
deve dikeniiii hatırlıyosun dimiii kaydirigubbakcemile3
ne desek istiyosun anacım pesss dıorum bızden beterr-tatlicadiarzu-
hayatcım sende sar anacım sarr sen sora sarmak ıstıyınce sayıyla yapıp sallıyosun hahahahaha delikafadulden
hosgeldın canım nasılsınkaydirigubbakcemile5
selam canlarim hosbulduk..
ya kizlar size bisey sorucam bu 36. haftadan sonra vajinadan bir sivi alinarak rest falan yapildimi size???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?