- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #43.881
çok normal canım, benim oğlan da aynı şeyi yapıyor sık sık :)
canıııııııııııııııımmmmmmmm... biz de merakla bekliyorduk haberini, hayırlısı olsun hayatım, hadi bakalım, yarın kavuşuyorsun inşallah kızına :) lütfen bizi kendinden haberdar etmeye çalış, tamam mı? doğuran kayboluyor birkaç kişinin dışında baksana :) dualarımız seninle canım :)
selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm... nasılsın Nur'cum?kimse yok muuuuuuuuu?
aaaaaaaaa hayrola canım? neler demişler ki? anlat bakiimkızlar iş yerinde büyük sıkıntılar yaşadım benim izine ayrılmamla patrona büsürü şey söylenmiş hakkımda ve patron inanmış canım çok sıkkın kafamı toparlayamıyorum hiç aklım başımda değil napıcam bilmiyorum :sinifsinif:
korkma, bundan sonra daha sık hissedersin onu, bende iyice yoğunlaştı çünkü :)ay iyi ablacım sağol rahatladım hala yapıo oturunca çünkü çok korkmuştum..........:)
kızlar iş yerinde büyük sıkıntılar yaşadım benim izine ayrılmamla patrona büsürü şey söylenmiş hakkımda ve patron inanmış canım çok sıkkın kafamı toparlayamıyorum hiç aklım başımda değil napıcam bilmiyorum :sinifsinif:
selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm... nasılsın Nur'cum?
aaaaaaaaa hayrola canım? neler demişler ki? anlat bakiim
korkma, bundan sonra daha sık hissedersin onu, bende iyice yoğunlaştı çünkü :)
böyle pıt pıt atıo gibi oluo dimi ablacım rahim kasların?
burcum hayıırdır canım ne demişler..
ablacım nasılsın
evet ama daha çok vakumla aşağı çekiliyormuş ya da hava pompalanıyormuş gibi bir şey oluyor
şöle bi bbahsedem çok uzun bi mevzu bi müdür var çok belden aşşa konuşuo die konuşmuoduk biz iki kzı iş yerinde dün patron bbizle konuştu ona karşı müdür die çok saygısızmışım kötü davranıomuşum falan filan bende dedimki özel bi konu bizim aramızdaki işle ilgli değil bunu bi dedim anlatmıom die işten çıakrtırım gibi bişi söledi patron sorunları çözmeye yanaşmıosam şyerinde barınamzışım bizde patronun karısına anlattık neyse ben çıkdıkdan sonra müdrüle patron konuşmuş müdür öle bi yalan sölüoki ben komplo kurmuşum gider ayak ve patronda buna inanmış olan bana oldu iftiraya uradım ne desem patron o adama inanıo
hayatım bence çok fazla düşünme ve kendini de sıkma... kaç yıldır çalışıyorsun sen orada? bunca zamandır seni tanıyamamışlar mı? tanıyamamışlarsa bu onların kaybı... bulabiliyorlarsa senden daha iyi bir eleman buyursunlar bulsunlar... her neyse kafana takma ve bence doğumdan sonra başka bir iş ara güzelim... bütün yaz boyunca hamile elemanına sıcaklarda işkence eden bir patrondan da adam olmaz bence
canım, az önce okudum yazdıklarını... şimdi kızma ama sen de çok sert ve acımasız bir çıkış yapmışsın yazında... ben sadece objektif bir gözle söylüyorum bunu... bence bu kadar sinirlenme çünkü sen de çok sert çıkışmışsın :)ay ne kadar değişik insanlar var burda ya çok sinir oldum gebelikte sigara konusuna yorum yazdım biri de cevap yazmış sinir oluorum işte ya sigaraya zaten hamileyken yanımda içen densizler oldu alt tarafı acıyorum bebeişlerinize dedim ya hemen kötü kötü şeyler yazmış birisi sinir etti beni sabah sabah......lmaz:
haklısın canım ama gerçekten canını sıkmana değmez... her iş yerinde ayak oyunları olur ve millet birbirinin kuyusunu kazar... ben neler gördüm neler bir bilsen... neyse şu an yapman gereken şey, herşeye kulaklarını tıkayıp, doğumdan sonra başka bir iş bulman :)doğum izniydi iş yerinde yükseliodum ama artık bitti sanırım neler neler denmiş hakkımda profosyonelce bide mümkün deel orda durmam ama bu şekilde bırakmamkda istemim
öyle ablacım zaten orda durmam mümkün değil ama böyle iftraya uğrayıpda çıkmak acayip koyyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?