- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #43.921
çok normal canım, benim oğlan da aynı şeyi yapıyor sık sık :)
canıııııııııııııııımmmmmmmm... biz de merakla bekliyorduk haberini, hayırlısı olsun hayatım, hadi bakalım, yarın kavuşuyorsun inşallah kızına :) lütfen bizi kendinden haberdar etmeye çalış, tamam mı? doğuran kayboluyor birkaç kişinin dışında baksana :) dualarımız seninle canım :)
cnm normal yeni yeni yukarı çıkıyo zaten bebek yukardada olsa ayakları aşağıda olduğu için vuruyo korkma banada oluyo opuyorumnanaktangebelikte sigara konusunda birsürü destekçim olmuş:)ama ben çok tedirginim ya herkes normal dedi ama vajinama tekme atıo sanki ya offf çok aşağıda yarın randevu alıcam inş.hemen veriri bana dua eder misiniz gene?
slm kızlar
bugun acık daha iyyim iş konusunda
arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittim hastaneye
bebek falan görünce kendime geldim azıcık
kızlar doğum pazartesiye kaldı. Girip haber veremedim kusura bakmayın. Drum rahatsızlanmış. Benim de sancılar fazla olmayınca girmedim. Nst normal. Drumun olmasını istiyorum doğumda. İstirahatteyim şimdilik. Pzrtesi 7.30 da hastaneye yatacağım. 10 gibi sezeryana gireceğim. Hepinizi çok öptüm.
kızlar iş yerinde büyük sıkıntılar yaşadım benim izine ayrılmamla patrona büsürü şey söylenmiş hakkımda ve patron inanmış canım çok sıkkın kafamı toparlayamıyorum hiç aklım başımda değil napıcam bilmiyorum :sinifsinif:
şöle bi bbahsedem çok uzun bi mevzu bi müdür var çok belden aşşa konuşuo die konuşmuoduk biz iki kzı iş yerinde dün patron bbizle konuştu ona karşı müdür die çok saygısızmışım kötü davranıomuşum falan filan bende dedimki özel bi konu bizim aramızdaki işle ilgli değil bunu bi dedim anlatmıom die işten çıakrtırım gibi bişi söledi patron sorunları çözmeye yanaşmıosam şyerinde barınamzışım bizde patronun karısına anlattık neyse ben çıkdıkdan sonra müdrüle patron konuşmuş müdür öle bi yalan sölüoki ben komplo kurmuşum gider ayak ve patronda buna inanmış olan bana oldu iftiraya uradım ne desem patron o adama inanıo
slm kıslar,günaydın hepinize,ben nerdeyse 1.5 haftadır yoktum evde kayınvalidem de kaldım annem gittiği için çünkü evde kalabilicek durumum yoktu,eşimde oruç tutuyo rezil perişan olmasın bi tas yemek olsun dedim,umarım hepiniz iyisinizdir,beni sorucak olursanız bulantım aynen devam ediyo serum vs,ama iki gündür birazcıkkkk iyiyim ama hiç belli olmuyo bi anda patlayabiliyor,böle işte kıslar
günaydinnn halemtoşummm opuyorumnanaktangunaydın kıslar bis geldikkk zemuszemus
günaydinnn halemtoşummm opuyorumnanaktan
beni ne atladın nennn mafoldumben
cnm normal yeni yeni yukarı çıkıyo zaten bebek yukardada olsa ayakları aşağıda olduğu için vuruyo korkma banada oluyo opuyorumnanaktan
bulçuk çok üzüldüm cnm arkandan iş çevirmişler resmen ama allah büyük üzülme sen bak miraçı da üzüyosun Allah korusun son haftalarındasın bak herşeyde bi hayır vardır cnm bu da böyle olacakmış yanlarına kalmaz yaptıkları inş üzülme sen boşver :teselli:
haklısın güzelim ama burası ne de olsa sanal bir ortam, sadece yazılarımızı yazabiliyoruz, yazarken kırıcı olmamaya çalışmak lazım çünkü karşılığında sen de kırılabilirsin, ki öyle olmuş sana :)
kıyamam yaaaaa... lütfen üzme kendini, Miraç'ı da üzüyorsun annesi :teselli:
günaydın bayanlar
herkese güzel bi hafta diliyorumm
hatice sezeryan olmuştur herhaldee
inşallah iyilerdir bakalım merakla bekliyorum doğum hikayesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?