- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #43.821
Ablam benim adımı telaffuz ederde ben duymammı gulüümmmm :):)
dünür uyucam demiş emme halen burda görünüyor pc demi uyuyup kaldı acep :):)
yoksa sen cadı mısın?kaydirigubbakcemile3
iyiyim hayatım, senden naber? Ceren nasıl?
canıııııııııııımmmmmmmmm gel bir sarılayım şöyle bir kocaman kocaman :1hug: :1hug: :1hug:
hehehe yapar mı yapar valla, geçen hafta uyanamıyordu ki garibim, hep uykuluydu, di mi Burcu? kaydirigubbakcemile3
oyyyyy yerim ben o minik kuşu :)eveeeeeeeeetttttt nerden bildin cadı olduğumu
yoksa sen beni tanıyormusun kaydirigubbakcemile3
iyi be ablam nasıl olsun hayat işte devam
cerenimde iyi oynarken kucağımda uyudu yavru kuşum birazdan yatağına yatırıcam :)
sen nasılsın rüzgarım aslanım nasıllar? keyifler yerindemi?
kardeşin gittimi sendemi? bayramı burdamı geçirecek?
bayramda bize neler yapacaksın nasıl ağırlayacaksın?
kaç gün katlanabiliceksin bize hee sööle bakim??
kıızz ablaa teknede kahvaltı yapçaz demii?
bak sözün vardı ona göre kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmmmmmmmmmm
oyyyyy yerim ben o minik kuşu :)
iyiyim hayatım, Rüzgar bey de iyi, tekmeleri iyice kuvvetlendi, sarsmaya başladı iyice :) keyifler de idare eder, orta şekerli diyelim :)
kardeşim daha burada benimle, haftaya ctesi gecesi gidiyorçünkü Eylül'ün 10'unda Amerika'ya geri dönüyor
gülüm ne istersen onu yaparız, ne demek? siz gelin de :) ne demek katlanmak? aşkolsunlmaz: kahvaltı yapacağız tabii teknede, inşallah havalar iyi olsun da :)
aaaaa kimler gelmiş, yine eski günlerdeki gibiiiiiiiiiiiiii... ne güzel oldu bu ya :) hoşgeldin canikom :)
hoşbuldum canlarım valla çok özlemişim sizinle böyle görüşmeyi
hoşbuldum canlarım valla çok özlemişim sizinle böyle görüşmeyi
Uykusuz hatunlar napıyorsunuz??? Baktım bizim eskiler toplanmış kanbersiz düğün olmaz dedim ben de geldim..Hepinizi tek tek öpüyorum kocamannnnn..
Uykusuz hatunlar napıyorsunuz??? Baktım bizim eskiler toplanmış kanbersiz düğün olmaz dedim ben de geldim..Hepinizi tek tek öpüyorum kocamannnnn..
aaaaaaaa neşem de gelmiiiiiiiiişşşşşşşşşşş.... ne güzel oldu böyle bu akşam zemuszemus zemuszemus zemuszemusUykusuz hatunlar napıyorsunuz??? Baktım bizim eskiler toplanmış kanbersiz düğün olmaz dedim ben de geldim..Hepinizi tek tek öpüyorum kocamannnnn..
ye teyzesi yeeee kaydirigubbakcemile3
hımm daha dur bunlr iyi günlerin daha ne tekmeler yicen sona yaklaştıkça kaydirigubbakcemile3
senin keyfin yerinde olsun gerisi mühim değil salla gitsin :):)
o zaman şimdiden allah kavuştursun ablacım ne diyim :) sağlıcakla gitsin inşallah kardeşten uzak zordur dimi :gitme:
ooyyy gerçekten ne istersek yaparmıyız bak bööle dersen bayram bitene kadar orda kalırım dönmem haa ona göre kaydirigubbakcemile3
ayy evet yaa inşallah havalar iyi olurda keyif yaparız çokta kötü olacağını sanmıyorum gerçi ama nasip tabii bellide olmaz eylül sonu nede olsa
mehmet abim biliyormu geleceğimizi abla?
onun işlerine engel olmayız inşallah
kız nur ne oldu yine ticker değişmiş
canııııııımmmmmm siz gelin yeter :) başka ne isteyeyim :)ABLAAAAAAA
burdan benden istediğin bir şey varmı gelirken getireyim???
aaaaa ne alaka? bizde de resimler var amatickera resim eklemek yasakmış sildilersenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?