- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #43.841
aaaaaaaa neşem de gelmiiiiiiiiişşşşşşşşşşş.... ne güzel oldu böyle bu akşam zemuszemus zemuszemus zemuszemus
valla sabırsızlıkla bekliyorum o tekmeleri, mazoist bir yanım var, tekme yedikçe salak salak gülümsüyorum, aynen pişmiş kelle gibi kaydirigubbakcemile3
sağol birtanem ya, ondan uzak olmak gerçekten zor mafoldumben hele şimdi yanımdayken desteğe ne kadar ihtiyacım olduğunu farkettim :çok üzgünüm:
ne isterseniz yapacağız tabii ki, aşkolsun, ne demek? zemuszemus istediğiniz kadar kalın birtanem :)
ben de havanın kötü olacağını sanmıyorum, burası Eylül'de çok güzel oluyor... Mehmet'e şimdi söyledim, oh ne güzel bebek seveceğiz diyor :) onun işi olsa da biz istediğimizi yaparız güzelim, aman tur olsun da :)
bende öyleydim hatırlıyormusun abla ne zaman hissedicem ben bu kızı yaa deyip deyp duruyordum tekmeleri hissettim de kendisi bile geldi beni emerken yine bacaklarıyle vuruyor biliyormusun alışkanlık oldu heralde kaydirigubbakcemile3
evet abla yaa benim kız kardeşim yok ama eminim olsaydı çok hissederdim yokluğunu :gitme: sağlık olsun ne yapalım doğuma gelebilecekmi??
tamam sözü aldım bayram sonuna kadar ordayım ona göre bu sayfayı kaydediyorum sana hatırlatıcam oflarsan eğer kaydirigubbakcemile3
bakalım inşallah dediğin gibi eylülde güzel olur oralar
hımm şimdiden görürsünüz işlte bebek nasıl oluyormuş nasıl bakılıyormuş antreman olur size kaydirigubbakcemile3
valla mehmet abinin turu olmasada bize tur attırır
parası neyse veririz canım müşteri olaraktan :):)
maksat gönüller hoş olsun cepler para dolsun zemuszemus