- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.021
aayyyyy nnurrr pardon bacım yaa geçici hafıza kaybım bu kezde sana denk geldi
şimdi hatırladım sen çalışımıyorsun bebişler dershaneye gidecelksin çok pardon
yinemi yanlış oldu?
ceren sen liste yap
1. burcu evli çocuksuz çalışıo
2. nur evli hamile çalışmıyor dershaneye gidicek
3
. böylelikle bakarsın listene yzarken bize kaydirigubbakcemile3
sana diim ama banada lazım böyle bir liste valla -tatlicadiarzu-
bende adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım 0.13 çıkmıştı adet tarihim 1 hafta geçtikten sonra (tabi 3-4 kez yaptım o arada) idrar testi silik çıktı ve nihayet iki hafta sonra kan testinde çıktı biraz daha bekle çıkabilir
ya arkadaşlar ben yeni kayıt oldum da pek kullanamıyorum forumu. mesela istediğim foruma nasıl abone olabilirim, lütfen yardımcı olun istediğim konuları takip edemiyorum:)) şimdiden teşekkür ederim
MERHABA ABONE OLMAK İSTEDİGİN TOPİGİN İÇİNE GİRİP O SAYFANIN BAŞINDA ŞEÇENEKLER VAR ORAYA TIKLA ZATEN ÇIKAN SEÇENEKTE ABONE OL YAZIYOR..HOŞGELDİN BU ARADA..a.s.
yaa aslında hamişlerin vucut ısıları daha yüksektir normal de..ablam ekim kasım da evde yanıyorum diye kısa kolla gezerdi hoş evleri sıcaktı onların ama yinede ince giyiniyordu dışrı çıkarkende zaten kabanı falan olmadıgı için geniş ceket giyiyor arabayla gidip geldigi için yeterli oluyordu..
cerencim maşallahı var nakliyecilerin çabuk toparlamışlar eşim hızlılar diyordu 1 gibi falan eşim aradı evin önüne geldik yemek yaptırmaya gidiyorum yemekten sonra taşıyacaklar tekrar diyordu..2 de başlasalar 5 buçuk altıya inş biter bakalım bu sefer işleri daha fazla sürebilir sonuçta dolap kurumu falanda yapacakları için ..bakalım hayırlısı..
nurcum evde degilmisin şuan kalın giyin ayagına 2 kat çorap giy patik varsa ha evde su torbasıvarsa sıcak sıcak koy ayaklarının altına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?