- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.981
Çok üzgünüm çoook fesatmıyımki kaydirigubbakcemile3
evet canım çok sık az az yiyyorum ama özellikle yaptım biş ideğil alışkanlık herhalde saat başı acıkıyorum her acıktımda bişiler tepiyorum ağzıma cokacimcoook
ya arkadaşlar şimdi bana kızacaksınız ama kızmayın, yarın doktora gideceğim ya... her ne kadar kendime bebişim iyi diye telkin etsem de çok korkuyorum. o muayenehaneden tam 3 kere ağlayarak, dünya başıma yıklımış halde çıkmıştım. O günler geliyor gözümün önüne, elimde değil unutamıyorum geçirdiğim travmaları. Sonra silkiniyorum saçmalama böyle olmayacak diyorum ama korku öne geçiyor
emin ol canım en doğrusunu yapıyorsun diyetisyenlerin ilk söylediğide bu zaten. biz günde üç öğün tıka basa yiyoruzda noluyor ahan şişiyoruz işte. boşver sen böyle devam et. bebiş olurken vede oluşurken nasıl olsa şişecen :roflol:
doğru diyosun valla şişcem ne güsel :CüvCüv: böle olursam hihoyyyt
burcucum 42 yaşındayım
kızlar merhaba gittim yazışmışsınız yine maşallah diyeyim o zaman..evet nasipse bu akşam yeni evime gidecem ama bu sefer eşyalarımda olacak bazen gidiyorduk ne durumda diye ama bu sefer dagınıkta olsa evime eşyalarımla olacam şükür kaç günlerdir kendimi göçebe gibi hissetmeye başlamıştım..rabbim kimseyi evsiz barksız bırakmasın..hayırlısı bakalım..adamlar hızlılarmış eşim öyle dedi inş kurarkende hzılı olurlar akşama 6'ya kalmazlar...filiz yine mi üzülmeye başladın lütfen cnm kendini sıkma üüzlme doktorunu degiştiremeyecegini söyledin aslında bu gerçekle kaçamazsın zaten ama şimdi bebgini düşün onun sana tutanacagını dogacagı ve sana enne diyecegini hayal et..dua et sürekli rabbim onu sana bagışlasın dilerim kucagına almak nasip olur..
filizcim canım benim öğretmenimmm...
deme öyle "hayattaki tek eksiğim bebeğim" deme nolur
bak ne güzel allaha şükürler olsunki eşin yanında ve allah onun eksikliğini göstermesin.
sonra sen sağlıklılısın iyisin. bebek olursa olur olmazsada ne yapalım artık.
hamileyim diye bunları söylemiyorum emin ol. kendimi senin yerine koyup düşünüyorum inan çok sabırlı ve azimlisin. ben bu kadar azimle uğraşamazdım emin ol. bir iki denemeden sonra pes ederdim. tabiki kendi çocuğumu doğurmayı o duyudyu yaşamayı bende her kadın gibi çok istiyorum o farklı bambaşka bir şey çünkü allahım herkese nasip etsin. ama hani şansıda zorlamamak lazım. anlıyorsun dimi. daha neler neler yazmak istiyorum ama sen bende çok daha tecrğbeli olduğun vede öğretmenliğin verdiği bir kıdemde olduğu için beni anlayacağını umuyorum.
sadece sağlığının vede eşinin kıymetin bil...
şuan çocuk çocuk diye hepimiz düz duvara tırmanıyoruz nerdeyse. ama yarın öbür gün onlar bizi bırakıp nerelere gidicek bizler gibi hangimiz kaldıkki ana babamız yanında dimi?
bizler yine edi ile büdü karı-koca iki ihtiyar kalacağız başbaşa... allahım o günleride göstersin bizlere....
bastonlu nine aksakallı dede kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?