- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.061
maviş sen klomen topigindeki maviş degilmisin?bende o topigi sık giriyordum ama bugün itibariyle sık sık girmeme kararı aldım..kese için sanırım bir kaç haftan daha var yanlış hatırlamıyorsam 6 haftalıkken görebiliyorsun zaten hamiş arkadaşlarımız sana cvp vereceklerdir..arife sen bu sepeti kime yapıyorsun kim 6 aylık anlamadım ki sen gebemiydin allah allah bendmi karıştımaya başladım..kafammı bulandı benim..
bu arada mrhaba kızlar,nur nasıl oldun bakalım? ağrıların devam ediyor mu hala?
merhaba kızlar kadınlar kulübünde eskiyim fakat bu topicte yeniyim aranıza alırmısınız
allahıma şükürler olsun bende hamileyim sizlere bişeyler sormak istiyorum benim hesaplarıma göre ben 2.5 haftalık hamişim fakat internetten hesaplattığıma göre 4 haftalık hamileyim acaba keseyi kaçıncı hafta görebiliriz ve kalp atışlarını kaçıncı hafta duyabiliriz
Hepinize teşekkür ederim kızlar benim adetim geçmeden ben kan testi yaptırdım değerim 87,48 çıktı sizce nasıl benim tahminime göre daha 2,5 haftalık ama nette hesaplattım 4 hafta diyo
aynen öyle valal nurcum,doktorun bunun için ilaç falan vermedi mi?verdiyse kullan,çünkü yemeğe ihtiyacın var hem senin hemde miniğin,benimde mide yanmam başladı,cayır cayır içim yanıyo ,ne içsem ne yesem kesmedi valla,dr.a söyledim,bana 2 ilaç yazmış,sadece birini arada kullanıyorum yetiyor,bir de bunlar başlayacak daha sonra nur hazırlıklı ol,aman bebişler sağlıklı olsun da biz hep hasta olmaya razıyız dimi?
Hepinize teşekkür ederim kızlar benim adetim geçmeden ben kan testi yaptırdım değerim 87,48 çıktı sizce nasıl benim tahminime göre daha 2,5 haftalık ama nette hesaplattım 4 hafta diyo
arifecim gönderdiğin linkteki sepetler falan çok şirin çok güzeller ama bence sen evde daha güzelini daha ucuza çıkarırsın güzelim çok pahalı dışarda onlar almaya kalkma. sepete vereceğin parayla neler alırsın neler....
huu kızlar arifeyvz+, beyaz16+, ceren54, diorisimo, ipeğimu, maviş83, nur_84 hepniz online siniz niye yazmıyosunuz yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?