- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #4.001
cerencim yarın güzel haberleri alayım ben de günlük tutmaya başlayacağım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim kızlar yemeğimden kıl çıktı böyle naylonmusu büsürü yemeteyideki gibi valla :1shok::1no2:-tatlicadiarzu- aç kaldım yiyemedim tabiki
hatta burayıda bu günlük terk et pc başına oturma senin elinde olmadan sen çocukla ilgili yerlerde gezersin hep çek fişini otur...
yarın doktor dönüşüne kadar uğrama buralara....
hay allah iyiliğini versin burcu yaaaa
bari halka açık yerlerde söyleme bunu ben nasıl yemek yicem şimdi
bilmiyormusun sanki her bir şeyden havadan bile nem kapar hale geldim
filizcim teşekkür ederim cicim düşüncelerin için beni şımartıyorsun :)
herşey gönlünce olsun inşallah....
senağlamasenağlamasenağlamak yiyin siz yiyin yemenizi benim gibi sıra dışı olay bana has bişi herkeze nail olmaz kaydirigubbakcemile3
hade leyynn kaydirigubbakcemile3
dışardan yemek söylesene pizza falan hatta dur ben ısmarlayayım ver adresi bu günlük benden olsun yemeğin cicim cokacimcoook
kızlaaarrr ben geldim nasılsını bugün bakalım... burcu çok yerim dedin kendine nazar değdin işte
mavideniz hayırlı olsun yeni evin canım allah mutlu şekilde oturtmak nasip esin inş... cerencim neşen yerinde yine çok sevindim aman sıkıntın olmasın
tekrar hoşgeldin aramıza canım yarışmacı arkadaşlara başarılar.... :roflol:
canım ya aman diyim kızzz dilini ısır keyfim yerinde çok şükür bıcırık beni rahatsız etmiyor 2 gündür teyzesi o yüzden. dedim ya kesin akşama fenalaşırım
eee sende ne var ne yok uykucu uyudunmu yoksa bu saate kadar?
kız sen çalışıyormuydun yoksa yanlışmı yazdım kaydirigubbakcemile3