- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #4.041
bişi sorucam bende bebekler için hediye sepetleri varya onlardan yapmak istiyorum bi arkadaşıma bu konuda fikri olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirmi neler gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişi sorucam bende bebekler için hediye sepetleri varya onlardan yapmak istiyorum bi arkadaşıma bu konuda fikri olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilirmi neler gerekiyor
canım hediye sepeti derken nasıl bir şey kast ediyorsun?
oyuncak falan koymak içinbnmi? yoksa doğumda hastanede ikram edilmek üzere çikolata konuyor onlardanmı anlayamadımda
canım hani şu süslü sepetler varya onlardan galiba çikolata kopnulan heralde hediyelerimi koyucam ona a.s.
kız nur bu koyduğun linklerde resim yok
merhaba kızlar kadınlar kulübünde eskiyim fakat bu topicte yeniyim aranıza alırmısınız
allahıma şükürler olsun bende hamileyim sizlere bişeyler sormak istiyorum benim hesaplarıma göre ben 2.5 haftalık hamişim fakat internetten hesaplattığıma göre 4 haftalık hamileyim acaba keseyi kaçıncı hafta görebiliriz ve kalp atışlarını kaçıncı hafta duyabiliriz